- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ivicc
csendes tag
feeeeeel
-
aXXon
őstag
a forum hardver piac reszeben lattam valamelyik nap egy slot a alaplapot, keresgelj szerintem megtalalod, bar nem lesz egyszeru!! de ha nagyon kell ugysem adod fel
max ha nagyon nem talalod, nyiss a hardverpiacra egy topikot, hogy slot a lapot keresel azt ugy fogjak utanad hajigalni az ilyen deszkakat, cask gyozz elhajolni
-
zsééééé
csendes tag
Mint nagy PC guruk, kérlek segítsetek nekem, hogy a tönkrement Shuttle Spacewalker AI61 alaplapomat mivel helyettesíthetném, ha semmi mást nem akarok/tudok (no money) cserélni?
650-es AMD procim van, természetesen SD ram, és ami megnehezíti a dolgot, A-slot-os.
Nagyon szükségem lenne egy ilyen lapra, vagy egy olyanra, amivel elmenne a meglévő proci meg minden, de sajna nem negyon értek a dologhoz, és használtan nem találok ilyet.
Egy link a lapról:
http://www.eaonline.com.my/product/motherboard/M107.htm
Előre is köszönöm a segítséget.
Help me!!!:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest