- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ivicc
csendes tag
feeeeeel
-
aXXon
őstag
a forum hardver piac reszeben lattam valamelyik nap egy slot a alaplapot, keresgelj szerintem megtalalod, bar nem lesz egyszeru!! de ha nagyon kell ugysem adod fel
max ha nagyon nem talalod, nyiss a hardverpiacra egy topikot, hogy slot a lapot keresel azt ugy fogjak utanad hajigalni az ilyen deszkakat, cask gyozz elhajolni
-
zsééééé
csendes tag
Mint nagy PC guruk, kérlek segítsetek nekem, hogy a tönkrement Shuttle Spacewalker AI61 alaplapomat mivel helyettesíthetném, ha semmi mást nem akarok/tudok (no money) cserélni?
650-es AMD procim van, természetesen SD ram, és ami megnehezíti a dolgot, A-slot-os.
Nagyon szükségem lenne egy ilyen lapra, vagy egy olyanra, amivel elmenne a meglévő proci meg minden, de sajna nem negyon értek a dologhoz, és használtan nem találok ilyet.
Egy link a lapról:
http://www.eaonline.com.my/product/motherboard/M107.htm
Előre is köszönöm a segítséget.
Help me!!!:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest