Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ivicc
csendes tag
feeeeeel
-
aXXon
őstag
a forum hardver piac reszeben lattam valamelyik nap egy slot a alaplapot, keresgelj szerintem megtalalod, bar nem lesz egyszeru!! de ha nagyon kell ugysem adod fel
max ha nagyon nem talalod, nyiss a hardverpiacra egy topikot, hogy slot a lapot keresel azt ugy fogjak utanad hajigalni az ilyen deszkakat, cask gyozz elhajolni 
-
zsééééé
csendes tag
Mint nagy PC guruk, kérlek segítsetek nekem, hogy a tönkrement Shuttle Spacewalker AI61 alaplapomat mivel helyettesíthetném, ha semmi mást nem akarok/tudok (no money) cserélni?
650-es AMD procim van, természetesen SD ram, és ami megnehezíti a dolgot, A-slot-os.
Nagyon szükségem lenne egy ilyen lapra, vagy egy olyanra, amivel elmenne a meglévő proci meg minden, de sajna nem negyon értek a dologhoz, és használtan nem találok ilyet.
Egy link a lapról:
http://www.eaonline.com.my/product/motherboard/M107.htm
Előre is köszönöm a segítséget.
Help me!!!

:
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Path of Exile (ARPG)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Háztartási gépek
- Nintendo Switch
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
max ha nagyon nem talalod, nyiss a hardverpiacra egy topikot, hogy slot a lapot keresel azt ugy fogjak utanad hajigalni az ilyen deszkakat, cask gyozz elhajolni