- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ivicc
csendes tag
feeeeeel
-
aXXon
őstag
a forum hardver piac reszeben lattam valamelyik nap egy slot a alaplapot, keresgelj szerintem megtalalod, bar nem lesz egyszeru!! de ha nagyon kell ugysem adod fel
max ha nagyon nem talalod, nyiss a hardverpiacra egy topikot, hogy slot a lapot keresel azt ugy fogjak utanad hajigalni az ilyen deszkakat, cask gyozz elhajolni 
-
zsééééé
csendes tag
Mint nagy PC guruk, kérlek segítsetek nekem, hogy a tönkrement Shuttle Spacewalker AI61 alaplapomat mivel helyettesíthetném, ha semmi mást nem akarok/tudok (no money) cserélni?
650-es AMD procim van, természetesen SD ram, és ami megnehezíti a dolgot, A-slot-os.
Nagyon szükségem lenne egy ilyen lapra, vagy egy olyanra, amivel elmenne a meglévő proci meg minden, de sajna nem negyon értek a dologhoz, és használtan nem találok ilyet.
Egy link a lapról:
http://www.eaonline.com.my/product/motherboard/M107.htm
Előre is köszönöm a segítséget.
Help me!!!

:
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i7-10610U, 8GB DDR4) Akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

max ha nagyon nem talalod, nyiss a hardverpiacra egy topikot, hogy slot a lapot keresel azt ugy fogjak utanad hajigalni az ilyen deszkakat, cask gyozz elhajolni