Keresés

Aktív témák

• Demo_v0.3

csendes tag

Szóval!

A vízhűtés, az a videókarinak a GPU-ját hűti, de ha megnézitek a képet a gépemről akkor lehet látni, azért berakom mégegyszer: [link]

Eladás a jövő héten indul és lehet hogy részenként is.

Ami a tuningot illeti:
    A legjobb teljesítményt így értem el:

CPU: 2000@2400MHZ (240*10)
    DDR: 400@480
    2,5-4-4-9 @ 2,5-4-4-7 ( az összes(4db) delay pl row to row....) 2-2-2-2

VGA: 400/980 @ 624,86/1242

Ilyen órajelek mellet sem kezd el hibázni és stabilan megy mind a VGA, a CPU és a ramok is.
    5.12es Ati drájverrel 3DMark2005: 6456 Plötty
    5.13assal még nem néztem de jobb lenne.

Ami számomra a legfontosabb: Ilyen tunning és terhelés mellet sem több a gép hangereje 20dB-nél.

[Szerkesztve]

• Demo_v0.3

csendes tag

válasz Maranello #2 üzenetére

Hát ez a jövő egykét hét zenéje.

Valószínű hogy el fogom adni mert vennék belőle valami sokkal jobbat, ami nem a számítástechnikába tarokzik.

Bár nemtom hogy ennyiért ki vesz manapság gépet? :F

Ha tudsz vevőt azért megköszönném hogyha megemlítenél neki :D :D :D :B

[Szerkesztve]

• Demo_v0.3

csendes tag

Sziasztok! :)

Kiváncsi volnék hogy szerintetek mennyit ér a konfigom! :U

Alaplap:...Gigabyte K8NF-9 Nforce4 (2év gari) ........................................(16k)
    proci:.......A64 3200+ 939 Winchester (2000Mhz 512k) ............................(26k)
    ...hűtő:........Zalman CNPS7000b-Cu (1éves) ...........................................(6k)
    memória:..2x512MB DDR400 Samsung (7hónapos) ................................(13.5k)
    videókari:..Sapphire X800GTO 256MB PCI-E (vadonat új 2év gari) ............(44.5k)
    ...hűtő:........Vízhűtőrendszer + terjedelmes réz bordák a memóriákon
    ................(1hónapos a vizrendszer + 2 Glacialtech venti 22hó garival) ..........(20k)
    vinyó:.......160GB 7200RPM 2MB Samsung (22hónap gari) .....................(14,5k)
    CDújraíró:.TEAC 52x24x52 ....................................................................(4k)
    DVD:........Samsung 16x DVD olvasó ....................................................(3k)
    Floppy:.....NEC 1,44 .............................................................................(0,75k)
    Ház:.........Deer PC94 ...........................................................................(3k)
    táp:..........Deer 350W (új 1év gari) .........................................................(4k)
    monitor:...15'' Samsung 152V LCD ........................................................(45k)
    bill:..........Logitech Internet Pro Hun (új 1év gari) ...................................(1,75k)
    egér:........Genius Netscroll+eye optikai .................................................(1k)
    fülhallgató:Speedlink Medusa 5.1 (8 hangszórós, dvdhez is köthető).........(12k)
    ..................(új 1év gari)

Végeredmény: 215k :U vagyis 215'000 Ft

Én ennyire gondoltam.
    Reális ez szerintetek?

Ilyen a gépem belülről, csak zsepik nélkül, és rendezettebb kábelekkel, és az 56k-s modem nélkül(legalsó kari) :D [link]
    A gépem összhangereje szerintem épphogy eléri a 20dB-t szinte hangtalan, aludni simán lehet mellette, a proci és videókártyahűtőhöz egyaránt van zalman potméter, szóval anyira halkítod, amennyire akarod. A hangerő ugyan ez terhelés alatt is. Én nyitva használtam a házat, de be lehet csukni, szóval a cső nem akadályozza.

20dB hangerő mellett: :R

Cpu alapon:~33-35°
    ......terhelve:~40°

Videókari(gpu) alapon:~33°
    ....................terhelve:~45-46°

[Szerkesztve]

Aktív témák