Hirdetés
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Riasztó topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zoley[HUN]
tag
en ugyanigy voltam. csak 1 doboz piros marbival, es 4 ev utan. a dolognak csak az egyik titka sztem az akaratero. ma letettem, holnap mar ugy kelek fel mint aki sose dohanyzott. nem indulok 10 perccel elobb, hogy meg kenyelmesen el tudjak szivni egy cigit, stb... meg ha az ember unatkozik, akkor egybol megjon a ragyujthatnekja. mondjuk zh idoszakban ilyen nem sokszor tortenik
marmint hogy unatkozom. meg sztem az is sokat segit mellette ha elkezdesz sportolni. ha a cigipenzt helybol kodiberletre koltod pl, akkor duplan profitalsz
szal sztem azert esszel is kell csinalni a dolgot. legalabbis az elejen. meg -18 fokban a legjobb elkezdeni leszokni, mert akkor az embernek amugy sincs k*rvara semmi kedve ragyujtani
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Jogász topic
- Apple MacBook
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Villanyszerelés
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest