- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Gamepad
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagl3
veterán
Összesen 6 év után, az utóbbi 3 évben napi 2 doboz. Elsőre.
Kicsit elbeszélsz mellettem... arról volt szó, hogy milyen tapasz\gyógyszer bizbasz kell a leszokáshoz. Erre írtam azt amit.
De felőlem szórjátok a pénzt ilyen marhaságokra, biztos egészségesek ezek a gyógyszerek, el kell járni kezelésekre 3x 4x megsimogatják a homlokunkat és már nem is kell a cigi...Ezek maximum lelkileg támogatják az embert valamelyest, nem a nikotin éhséget (az meg mi?
) csillapítják. Az egyedüli rossz a leszokásban a hiány érzet. Kiesnek 5 percek, megváltozik a napirend stb. És igen, ehhez akarat erő kell semmi más. Vagy szerinted mi? Belemagyarázhatunk akármit, hogy minden ember más és más, a lényeg ugyan az. Ha valaki igazán le akar szokni az letud. Aki nem az meg szívja tovább nyugodtan. Egyébként van egy nagyon jó írás, sajnos meg nem mondom most a címét de érdemes utána járni és elolvasni.
Ne érts félre, nekem az ég világon semmi bajom a dohányosokkal. Lehet, hogy egyszer még szivarozni vagy akár dohányozni is fogok. Nem tudom. De azt tudom, ha most rágyújtanék össze is hánynám magam. Egyedül az idegesít amikor ezt a sok marhaságot beveszi valaki, hogy a tapasz meg a rágó...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Medence topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged