Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atapi
senior tag
nekem valaki egyszer azt mondta, hogy csak a front panel kimenetét lehet leválasztani a többiről (meg talán az spdif is kezelhető külön). Mivel nekem nincs front paneles házam, kiprobálni nem tudtam, leirva se nagyon találtam howtokat a dologhoz, de csak a hátsó kimeneteket használva nekem se sikerült összehoznom bárminemű csatornaszétválasztást amikor probálgattam régebben... Azért sok sokert a dologhoz, remélem sikerül, és akkor én is meg tudom végre hogy mit is kéne csinálni
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Battlefield 6
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Projektor topic
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis! - Jegelve fkaresz fórumtársnak
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte AORUS B650M Elite AX
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Új Samsung 15 GalaxyBook 3 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest