- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atapi
senior tag
nekem valaki egyszer azt mondta, hogy csak a front panel kimenetét lehet leválasztani a többiről (meg talán az spdif is kezelhető külön). Mivel nekem nincs front paneles házam, kiprobálni nem tudtam, leirva se nagyon találtam howtokat a dologhoz, de csak a hátsó kimeneteket használva nekem se sikerült összehoznom bárminemű csatornaszétválasztást amikor probálgattam régebben... Azért sok sokert a dologhoz, remélem sikerül, és akkor én is meg tudom végre hogy mit is kéne csinálni
üdv -
Szia.
Én a 945-ös lapomhoz kaptam egy Realtek HD Audio manager nevő progit (kis piros hangszóró a tray-en), ahol tudom állitani a különböző effekteket, keverőpultot, stb...
Ezt elinditva, a mixer fül playback részén van egy villáskulcs, ami a setup részbe megy be, hogy mi legyen a playback mixerben. Ez a mixer toolbox. Ott alul az OK gomb fölött lesz egy olyan, hogy enable playback multi streaming. Ha ezt bepipálod, akkor kb fél perc gondolkodás után átállitja a gépedet több független kimenetesre. Ekkor a Realtek HD Audio Output-ból, Realtek HD Primary output lesz a mixerben. Ahány hangszóró eszközt csatlakoztatsz, annyi mixered lehet.
Szerintem nem bonyolult.
[Szerkesztve] -
PePe G
tag
Segítsetek!
-
KrAt
veterán
válasz
Szten Márs #2 üzenetére
Nekem is
Elég fain cuccos..
Olyan, mint ami a #4-ben van
[Szerkesztve] -
PePe G
tag
válasz
Szten Márs #2 üzenetére
Igen, Zalman ZM-RS6F!
[link] -
kovsol
titán
válasz
Szten Márs #2 üzenetére
nekem is az van
-
PePe G
tag
Na szóval van egy GigaByte 945P-G lapom és ezen Intel® High Definition Audio 7.1-es hangcucc van. Azt szeretném megtudni, hogy hogyan lehet azt a sokat reklámozott dolgot megcsinálni, hogy két kimeneten két külön dolog szóljon. Nekem azt kellene megoldani, hogy én tudjak 5.1-es fülessel pl jáccani, miközben a rádió szól a hangfalakon.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest