Aktív témák
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Soldier02
csendes tag
Hi!
Köszi az előző választ mert senki nem segített idáig!
Egy kérdésem lenne még ha lesz vízhűtésem akkor nem fog hibázni?
Meg persze már szereztem 0.2mm vastag trombita hézagoló réz lemezt szóval a vizes blokkal tökéletes lesz a mag és a hőelvezető blokk érintkezése.
Ja egyépként kb 5 másodpercig tudom fogni a bordát aztán kezd kellemetlen érzés elfogni!
Előre is köszi!
up
[Szerkesztve] -
Viktor77
titán
Igen, emiatt meghibásodhat a GPU.
Amit tudok javasolni, hogy azt a 0.2 mm-es helyet töltsd ki valami nem folyósabb hővezető pasztával, például az Arctic Silver-rel. Arra vigyázz, hogy ne nagyon nyomodjon ki a GPU mellé, mivel ezüsttartalmú. Szóval próbáld meg eltalálni a kellő mennyiséget. Nem olyan nehéz, mert a magasságkülönbség miatt nem nyomódik ki annyira. -
Soldier02
csendes tag
Hi mindenkinek!
Van egy saphire 9700 pro 128-asom és tudom, hogy a lesarkazás védő keret 0.2mm el magasabb a magnál de a kérdésem a következő az pl:hogy doomozás közben túlmelegedés következik be és ránt időszerűen hibát ejthet a mag a nagy nagy hő végett ?Egy titán hűtő van rajta ideiglenesen míg nem készül el a vizem!
Előre is köszi a segítségeket !
Up!
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Quadro FX 570 eladó
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest