Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Acer notebook topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
CyberDave
tag
Hali! Még valamikor regen, amikor megjelent a Celeron 366, akkor ujan vettem egyet alaplappal. Faszan is futott... bar kesobb ez sem volt eleg hat feltunningoltam 458Mhz-re, s jo 2 evig igy ment. Most mar 550 MHz-nel jarok. Csoda hogy megy fagyas nelkul egy ilyen regi proci :)(najo neha lefagy :D) Tavaly vettem egy Asus V7700 Gef2 32megas kartyat is, akkoriban eleg draga volt meg.. Ebben az idoben sok tesztet neztem, voltak olyan tesztek is amelyek pont egyeztek az en gepemmmel, azonban az eredmenyek kicsit masok voltak! A gepem teljesitmenye joval gyengebb volt mint ahogy a tesztekben. Manapsag is neha visszarakom 366-ra a procimat... De haaat a latvany szornyu.
PL: Quake3 15,20 fps-sel megy (s ez meg a jobbik eset)
Szoval azer inditottam ezt a forumot hogy megtudjam igaz-e az hogy a procik teljesitmenye az evek mulasaval romlik, ill. tunningolassal ez a folyamat felgyorsithato?
(De lehet az is hogy a tesztek rosszak voltak :D, bar ezt nem tartom valoszinunek )
Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- BMW topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Intel 13900ks
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U728 - i3-8GEN I 16GB I 192SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest