- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Dell notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Forrmell.enn
Aktív témák
-
petakpa1
őstag
Excelhez kellene segítség:
Van egy munkafüzetem, amit a munkahelyen egy hálózati meghajtón tároltam, illetve onnan megnitva szerkesztettem.
Az egyik mentés feltünően lassú volt, és ezt követően mikor újból megnyitottam az excel program ablakán a kis felső kék sávna ahol kiiírja hogy Microsoft Excel - fájlnév a fájlnév után kapcsos zárójelben megjelenik, hogy Csoport. Valahogy így:
Microsoft Excel - RAROC 2009 APR [Csoport]Ennek aza következménye, hogy a fajlt nem tudom szerkeszteni, mert bármit csinálok, kiírja, hogy a cella védett, odjam fel a Lapvédelmet az Eszközök menu/Védelem alatt.
Csakhogy
1) a Lapvédelem parancs inaktív a menüben
2) én nem tettem védelmet erre fájlra.Bár épp több excel is meg volt nyitva, tegnap amikor ez az eset történt épp egy másik excelen is dolgoztam amire védelmet is raktam, és a jelszót is tudom, de nem tudom ebbe beírni.
+ Amire még emlékszem, hogy tegnap nagyon lassan mentett a hálózat, mert épp megtelt a meghajtó...Pls. help valaki
Aktív témák
- Goddess of Victory: Nikke
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Hobby rádiós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest