Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- DUNE médialejátszók topicja
Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
hadji19888
üzenetére
Nem kell minden kérdésnek új topikot nyitni.
Alaplapod topikjában kérdezz rá erre. -
hadji19888
újonc
Üdv!
Egy nem is olyan kicsi problémám lenne. Most kaptam egy új processzort (amd fx 8350) és egy amd Phenom x4 965-öset cserélnék le vele. Az alaplapom egy asus m5a78l. 2*4 gb kingston hyperx1866 mhz RAM és egy gtx 1050 Ti videókártya főbb elemek + egy 550W-os thermaltake táp. A problémám a következő. Az új processzor csak akkor hajlandó elindulni ha kiveszem és újra beteszem a foglalatba. Ha újraindítom akkor csak az üres képernyőt látom se az alaplapi képernyő nem jön be se semmi más. Már egy win 10-et is telepítettem a gépre de akárhányszor újraindul vagy kikapcsol ki kell vennem a foglalatból és újra belerakni, hogy működjön. Próbáltam többször is csak egy RAM-mal indítani hátha ott lehetett a probléma aztán újrapasztáztam hátha túlmelegedik de ez se segített. Az alaplapom a leírása alapján támogatja ezt a processzort. Jelen pillanatban is az új konfigurációról írok...
A válaszokat előre is köszönöm! Üdvözlettel: Ádám
Aktív témák
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó használt Huawei P30 Lite 4/128GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest