Hirdetés
Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
hadji19888
üzenetére
Nem kell minden kérdésnek új topikot nyitni.
Alaplapod topikjában kérdezz rá erre. -
hadji19888
újonc
Üdv!
Egy nem is olyan kicsi problémám lenne. Most kaptam egy új processzort (amd fx 8350) és egy amd Phenom x4 965-öset cserélnék le vele. Az alaplapom egy asus m5a78l. 2*4 gb kingston hyperx1866 mhz RAM és egy gtx 1050 Ti videókártya főbb elemek + egy 550W-os thermaltake táp. A problémám a következő. Az új processzor csak akkor hajlandó elindulni ha kiveszem és újra beteszem a foglalatba. Ha újraindítom akkor csak az üres képernyőt látom se az alaplapi képernyő nem jön be se semmi más. Már egy win 10-et is telepítettem a gépre de akárhányszor újraindul vagy kikapcsol ki kell vennem a foglalatból és újra belerakni, hogy működjön. Próbáltam többször is csak egy RAM-mal indítani hátha ott lehetett a probléma aztán újrapasztáztam hátha túlmelegedik de ez se segített. Az alaplapom a leírása alapján támogatja ezt a processzort. Jelen pillanatban is az új konfigurációról írok...
A válaszokat előre is köszönöm! Üdvözlettel: Ádám
Aktív témák
- Google Home/Nest
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Szólánc.
- Társasjáték topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erősítő, hangfalak
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 8. nap: Disco Elysium
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest