- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz
MasterMark #13790 üzenetére
szarvasbogár: Köszi, bár most a Wind Waker érdekelne a legjobban elsőnek.
Egyébként sikerült megcsinálni az RGB kábelt.
A gond az volt, ha valakit érdekel, hogy az 5V-os kapcsolójel a szélesvászon kapcsolóhoz volt kötve a Scart oldalon, a kompozit/RGB kapcsolónál semmi nem volt. Így ezt az 5V-ot átkötöttem oda, és rögtön jó lett.
Így a kép elképesztően éles lett az eddigi helyzethez képest, a színek ezerszer jobbak!
Már pár pályát megcsináltam a Rebel Strike-ban, de így most újra kell csináljam mindet, mert így teljesen más. Úgyhogy ennek most örülök.
A kontrollert is szétszedtem, volt valami összeállt kosz a bal joystick-ban ami nem működik felfele tökéletesen, de hiába szedtem ki sajna nem javult meg. Arra gondoltam megcserélem a jobb oldali joystickal, mivel ott annyira nem használja ki. (Egyelőre csak a Rebel Strike van meg, úgyhogy csak az. Viszont már úton van a Metroid Prime.
)
szerk.: Egyébként besz*rás grafikája van. Még mindig rácsodálkozom, hogy mennyit is tud ez a kis kocka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest