- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Húsz éve ezek a márkák uralták a tévépiacot – mi lett velük?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Projektor topic
- Otthoni időjárás-állomás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
samy 207
csendes tag
válasz energy4ever #13998 üzenetére
hát köszönöm,de legalább nem sex-ka barna Mariok egy kicsit ütösek
-
energy4ever
addikt
válasz samy 207 #13997 üzenetére
Egy szavad se lehet... Amit kertel.
-
don_peter
senior tag
válasz Rezuhu #13985 üzenetére
Én Pesten a 13. kerben voltam most másodjára is a mekibe és minden figurából volt ami a héten van porondon.
Szóval mind megvan ami új volt.
A 2013-asokból is azt hiszem 1 kivételével meg van az összes.
Szóval haladok...Ja és minden második hét péntekén van figura váltás, vagy is mindig az újabbat 3mat adják.
[ Szerkesztve ]
----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
-
Rezuhu
aktív tag
válasz don_peter #13984 üzenetére
Ma csak a Satin Silver érkezett, a többi már megvolt!
Azért köszi!Szép kis figura sor!
Minden Mekiben csak részletekben vannak a figurákból?
Én csak a felugró Mario és Yoshi figurákat akartam beszerezni, de Yoshi pl. nem volt.
3 féle figura + a simléder volt válaszható, amikor ottjártam... -
LordVenom
tag
Ma vettem én is egy Happy Meal menüt a mekibe, hogy bővítsem a gyűjteményem, de ennyiért soha többet.
790ft-ot azért nem ér a figura...bár ez az ugró Mario jópofa. -
-
Cheesus
senior tag
Kösz a válaszokat a polckérdéssel kapcsolatban
Alapból én is el szoktam pakolgatni, de rájöttem hogy macerás, meg ha nincs szem elött néha elfeledkezek róluk, aztán csak állnak a dobozban De majd vmi polcrendszert kitalálok nekik.Más:
Megjött sikeresen a PS1 és az XBOX. A Box-nál kirázott a hideg, mert direkt lebeszéltem hogy dupla dobozban jöjjön, ez meg is történt, viszont azzal a szép barna színű ragasztószalaggal még a doboz is át lett konzol doboza is át lett tekerve... Na én azt mire lehámoztam úgy hogy ne szedje szét a dobozt az valami őrület volt. El is kezdtem kipróbálni a raklapnyi PS1-es játékot, hát nagyon kevés marad nálam, esetleg ha valakinek tetszett belőle valami PÜ-ben érdeklődhet mielött kiteszem apróra
Az XBOX is elég patent, viszont sajnos csak egy utángyártott kontrollert adtak hozzá. Be is raktam a Halo 2-t, de nemcsak hogy a ravasz lassan reagál (1mp gondolkodási ideje biztos van), hanem az akciógombokat is vagy 3mp-ig le kell nyomni hogy érzékelje a lenyomást.. Na akkor nyakamba kaptam az internetet, de se hardveraprón (ott 1db mókolt meg egy túlárazott van), de j.f.g.s.n sincs normális eredeti kontroller. Na azt mégis honnan lehetne beszerezni belföldről?https://www.twitch.tv/csehla
-
khron78
őstag
válasz shinmegaten #13974 üzenetére
Az igazat megvallva valóban elég idióta dolog, amit csináltál.
Szólhatsz a körülötted zajló eseményekről, csak akkor ne lepődj meg azon, ha valaki válaszol rá. Előfordul, hogy nem úgy válaszol, ahogy te elvárod, de ezért nem kell rögtön a másik torkának esni. -
shinmegaten
aktív tag
Jézusom. Kvázi leidiótáz és én vagyok a nagyarcú?
Még ha mellé is nyúltam, azért na... egyelőre nem vagyunk haverok, hogy eltűrjem tőle.Na jó, téma lezárva. Bocs, hogy szóltam khron a körülöttem zajló eseményekről.
-
khron78
őstag
válasz shinmegaten #13969 üzenetére
Akkor palimadár vagy, már bocs.
Ha nem szarként volt hirdetve és mégis szar, akkor visszaviszem és nem itt siránkozok.
Helyetted nem fogja senki visszavinni.
Az arcból meg neked kéne visszavenni, mert megint azt hiszed körülötted forog a világ!Rezuhu:
Valóban nem támadó jelleggel írtam. Csak ő ezt nem érti, mert mindent annak gondol.
[ Szerkesztve ]
-
Rezuhu
aktív tag
válasz shinmegaten #13969 üzenetére
khron78 kolléga nem támadó jelleggel írta amit írt.
Egyszerű tényként közölte, és a vásárlás előtti kipróbálásra célzott.
Ha működő konzolként adta el az eladó, akkor vidd neki vissza.
Szerintem neked kéne kicsit vissza venni a lendületből, akármennyire is ideges vagy a helyzeted miatt... -
khron78
őstag
válasz shinmegaten #13967 üzenetére
Sakman. Ő szervezi a retro videójáték kiállítást. Aztán sargakazi.hu. Régi motoros, talán a legrégebbi.
Aki szart vesz, ne csodálkozzon, hogy szarként is viselkedik.
Miért nem viszed vissza, akitől vetted?
-
shinmegaten
aktív tag
válasz Rezuhu #13965 üzenetére
De hiába, ha nem tudok velük játszani. Nekem szívem csücske a Spawn, Crazy Taxi, Record of Lodoss War és az Omikron is piszkálja a csőröm, de...
A kolléga, akitől vásároltam, beszélt egy bizonyos Sakkman-ról. Én speciel nem tudom ki ő.
Kicsit kidobott pénznek érzem most ezt az egészet.Konkrétan egy alapgép beszerzése pedig problémás, hiszen leggyakrabban szettben árulják.
-
ayo
veterán
válasz shinmegaten #13964 üzenetére
Van pár jó cucc hozzá, pár ezerért sztem simán kapsz egy hibátlan gépet,ha a tied sehogy se jó. Lehet egyszerűbb mint szenvedni vele..
http://jateknaplo.blog.hu
-
Rezuhu
aktív tag
válasz shinmegaten #13964 üzenetére
Úgy, hogy még ki sem próbáltál néhány játékot a konzol legjobbjai közül normális körülmények között, azt kell mondjam, balgaság!
A Dreamcast egyértelműen azok között a konzolok között van nálam, amit soha nem adnék el. -
ayo
veterán
válasz energy4ever #13962 üzenetére
Is. Az egy sima hálózati kábel. Nagyon sok helyen használják: magnó, borotva stb., de leginkább adapterek hosszabbítására szokták pl. Scanner, akksi töltőknél és hasonlók.. ja Dreamcast
-
t256
őstag
válasz shinmegaten #13956 üzenetére
Én itt vettem az aprón.
Ha nagyon nem találsz akkor rendelj aliexpressről. Lehet, hogy majdnem egy hónap amíg megérkezik és kínai, de legalább nem RF.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
ayo
veterán
bármilyen "8"-as kábellel jó. szerintem a lakásban tuti találsz egy másikat
[ Szerkesztve ]
-
Aramir
őstag
Az a tápkábel akkor már pótolva lett valamikor, az eredeti nem 1 méter, az tuti, pl. a Slim PS2-es gépeknek van olyan rövid kábele, ami a tápba megy, onnan már úgy is egy hosszú kábel megy a gép felé.
A lézer beállítása után sem viszi a gyári lemezeket csak amit "szereztél"?http://retrocovers.uw.hu http://aramir.uw.hu
-
shinmegaten
aktív tag
válasz Aramir #13954 üzenetére
Hát én nem tudom, de a három eredeti lemez közül, amit kaptam, egyiket sem olvasta be játékig. Az egyikkel eljutottam a SEGA enterprise blabla képernyőig aztán helló-szia-szevasz kedves BIOS screen. Hozzáteszem, a lemezek alja sem egy kiköpött Alföld, de jó, ki tudja, hány tulajdonosa volt szegénynek. Szóval fogtam magam és jobb híján "szereztem" magamnak egy játékot, hogy egyáltalán letesztelhessem a gépet. Csak aztán jött ez a csúnya lézer problematika.
Igen.
Jelenleg ott tartok, hogy még használnám is a konzolt, ha nem lenne ilyen hányásra emlékeztető az RF kimenet :/ Érzem, hogy ez egy jó konzol lenne, de egyelőre csak negatívumok értek, ráadásul pontosan olyanok, amiktől egy lemezes rendszer esetében féltem is. Az egész ott kezdődött, hogy a tápkábel jó ha van 1m? Há' nóóóóórmáális SEGA?
...Kell egy fránya kompozit
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz shinmegaten #13953 üzenetére
nekem scartot adtak hozzá alapból, tuti nem vettem hozzá semmit anno. a fejre meg ugyanazt tudom mondani
-
Aramir
őstag
válasz shinmegaten #13953 üzenetére
Hát ugye ezek a gépek nem sok eredeti lemezt láttam ám az életükben, és az megviseli idővel a fejet
http://retrocovers.uw.hu http://aramir.uw.hu
-
shinmegaten
aktív tag
Van valakinek eladó Dreamcast AV kábelje esetleg (az a háromszínű, a kompozit)? SCART is megfelelne. Bármi, csak ne ez a rohadt ronda RF, amit alapból a PAL-os gépekhez vágtak, mert az valami szörnyű
Továbbá, csak hogy megosszam, túl vagyok egy DC lézer újrakalibráláson is. Ennek a konzolnak ennyire érzékeny a feje? Az egyikben még megy, a következőben már leshetem.
-
energy4ever
addikt
válasz Cheesus #13948 üzenetére
Arra figyelj, hogy a tv kozepe legyen szemmagassagba. Tehat viszonylag magason legyen a tv.
Tudom, mindenhol csak azt latni, hogy a teteje legyen egy magasan a szemeddel, stb, de ennek marketing okai vannak (ha magasabbon van a tv nagyobbnak tunik).Ikea-ban neztem par napja tv allvanyt. Hat mindegyik fele olyan magas, mint amin most van a tv-m...
Nalam ugy van megoldva, hogy a tv-hez kozel van egy polc es azon van minden.
-
shinmegaten
aktív tag
válasz Cheesus #13948 üzenetére
Átérzem a fájdalmat. Én most szereztem egy Dreamcastet, a Nintendo 64 pedig úton van, valamint kis idő múlva havertól is fogok kapni egy FAT PS1-et, tehát a probléma ennél égetőbb aligha lehetne.
Amennyit beruháztam eddig retróba, annak a feléből is vígan kijött volna egy igényes polcszerkezet ezeknek a konzoloknak, szóval valahol az én felelőtlenségem is.[ Szerkesztve ]
-
Cheesus
senior tag
khron78: Neked is köszi a választ
Más:
Ki milyen tv-alatti állványon/szekrényben tárolja a konzoljait? Már most van 6 konzolom, ehhez még egy pár biztos jön, és szeretnék rendes helyet találni neki a TV alatt, hogy kényelmesen elférjenek. Viszont venni nem hiszem hogy lehet hasonlót, ezért lehet csináltatni kellene. Ha publikus akkor képeket is megoszthatnátok h kinek milyen
https://www.twitch.tv/csehla
-
-
LordVenom
tag
válasz Cheesus #13942 üzenetére
Én is szemeztem vele, és írtam is a srácnak, de megelőztél.
Jó vétel volt ennyi játékkal, bár tényleg nem nagy címek, de van benne egy-kettő ami miatt gondolkodtam rajta.
Abszolút nem gond, ha kiárusítod, ami neked nem kell. Nyilván az eladó is megtehette volna, de nem akart tökölni, így egészben hirdette meg jó áron.
Én sokszor vagyok ilyen helyzetben, és simán kiárusítom a számomra felesleges darabokat. -
Cheesus
senior tag
Sikeresen bezsákmányoltam ezt a PS1-et, viszont nekem sok játék nem kell belőle, maga az alapgép volt csak fontos. Mennyire "etikus" dolog az, hogy tesztelés után, ha minden játék működőképes a nekem nem kellő darabokat feldobom apróra? Még ha nyomott áron rakom fel kb akkor is visszahozza a vételárat.
-
don_peter
senior tag
válasz mirci18 #13938 üzenetére
Igen ez így nehézkes lehet, de arra figyelj, hogy külön is meg lehet venni az összes figurát 390Ft-os darabáron. (ezt az árazása miatt írtam le)
Ha van ismerősöd aki városi, vagy lehetősége van bemenni, akkor szerintem nem lesz gond és nem kell postázni sem külön-külön----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
-
mirci18
addikt
válasz don_peter #13937 üzenetére
Sajnos a közelemben nincs mcdonalds így eggyet sem tudtam megszerezni.
Maximum most tudnék bevásárolni a vaterán.
De megvárom míg valaki fölrak egy teljes készletet.
Semmi kedvem eggyenként postáztatni magamnak.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
ayo
veterán
-
LordVenom
tag
Pár retro csemegét beszereztem a napokban a vateráról. Hála istennek tényleg karcmentesek a lemezek, így még jobban örülök, hogy olcsó cuccok voltak.
A Spin Jam című játékot konkrétan 85ft-ért vettem. (ha csak a tokját használom fel, ami hibátlan, már megérte) -
AndrewBR
senior tag
-
AndrewBR
senior tag
Rég voltam itt...
'Vótmá Zsanett 50k-s SMD-je?
(Úristen... )[ Szerkesztve ]
A.
-
aya
addikt
válasz shinmegaten #13923 üzenetére
Az nem akkora szívás mint a psp-s, annak eljutottam a főellenfeléhez, illetve az ajtóig, mert ott közölte pár 10 órás szenvedés után hogy nem szereztem meg minden secret cuccot úgyhogy nem enged be
Na azóta nem nyúltam a felújítotthoz.
Nes 5. pálya, snes ... már nem emlékszem
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
Cheesus
senior tag
Mar uton is van az xbox, koszonom a megerositest
Mas: a super ghouls and ghos mennyire ritka snes-re? A hardverapros sraccal beszelek, es 5500 lenne postaval egyutt. Ez realis ar erte, es megeri lecsapni ra?
-
samy 207
csendes tag
Zeldás poló:
http://www.jofogas.hu/pest/Nintendo_Zelda_polo___Uj_36225353.htm
-
energy4ever
addikt
Ebay-rol lelottek az osszes Microsoft cuccot ami DeBug.
A pontos okot nem tudom 100%-osan, viszont felhivatalos forras alapjan az MS talalt egy DeBug Xbox One hirdetest, ami igencsan karos lehet, majd abbol kiindulva toroltettek azt a hirdetest, es ha mar toroltettek azt, akkor a tobbi tesztelos peldany hirdetesenek veget vetettek.Valaki tud mas informaciokat is esetleg?
-
khron78
őstag
-
don_peter
senior tag
válasz khron78 #13909 üzenetére
Nem ad hozzá
Azt hiszem 10eFt-ért kínáltak nekem valamelyik nap ilyen dobozos gépet, bár a fólia lehet nem volt a dobozba.
KB 20-et ér, ha tényleg az eredeti csomagban van, de a doboza olyan mértékben le van harcolva, hogy jó ha 15eFt-ot megkap érte.----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
-
khron78
őstag
Vajon mitől ilyen drága?
-
don_peter
senior tag
Ma én is voltam a mekdodoba
Beraktam őket a sorozatba
----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amatőr csillagászat
- Horgász topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Húsz éve ezek a márkák uralták a tévépiacot – mi lett velük?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest