Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
I. Richard
senior tag
Hali!
Nekem is van 1 kis gondom:
A zsír új 120-as Barracuda vinyó érdekes, kb. 10000Hz-es sípoló hangot ad ki!!(kb. a 4. napon kezdte el csinálni) Nem túl hangos, de eléggé zavaró!
Ez normális?
Már visszavittem gariba, de a kékhalasoknál állítólag nem csinálta! Most is náluk van, tesztelik... (azaz pihen az egyik polcon szvsz :D ) -
zsoi
senior tag
SMART érték?
(ha még garis, nem sz*roznék vele: vissza a gariba.) -
Pokerle
tag
A másik kábel nem segít. És nem tűnik melegnek megfogva sem. Bár 3-5 perc alatt mitől lenne olyan meleg? Az nem lehet, hogy egyszer megfőtt és azóta van gondja? Mert egyszer kölcsön adtam és amikor visszakaptam, majd meg gyulladt a winyó, mert én vettem ki a gépből, amikor lekapcsolta a gyerek a gépet. Lehet ez a gondja?
-
Pokerle
tag
Akkor mit is tegyek vele? Nem igen futja most egy másikra és fontos lenne. Azért 80Gb hely az elég nagy hiány. :((
-
goldberg
csendes tag
Hmmm nem ertek hozza olyan nagyon sokat de egy vinyo ha attol eledezik ha oldalbavagod nem tom mennyire megbizhato.Ha ujat veszel nem valoszinu hogy ilyen gondjaid lesznek de az is lehet hogy egy kis pihenes utan uj erore kap es semmi baja nem lesz
-
zsoi
senior tag
''nem lesz elérhető2- ez alatt mit értesz?
Próbáltad másik táp/ide kábelre rátenni? -
HM21
tag
Működés közben én nem nagyon veregetném oldalba, hacsak nem akarod még jobban kinyírni.
Mit jelent az hogy elkezd nyöszörögni?
[Szerkesztve] -
Pokerle
tag
Helló!
Van egy 80Gb-s Seagate winyóm. A gond az vele, hogy kb 3-5 perc használat után elkezd nyöszörögni és nem lesz elérhető. Ilyenkor ha kissé oldalba vágom, akkor ismét müködik egy kicsit. Szerintetek érdemes ezzel a winyóval szenvedni, vagy haggyam a francba?
Aktív témák
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- ÚJ/Keveset futott/Használt HDD-k Szuper áron!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest