- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Objektívek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A GB10 Superchip az NVIDIA és a MediaTek közös rendszerchipje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
Aktív témák
-
Yaye
őstag
Ismerős típus. Ilyet vettem (volna) 4k-ért 2 hónap várakozás után ha az eladó nem szívta volna vissza a megbeszélt árat
Gyakorlatilag Asus P4B-MX, csak épp spéci biossal amit sajna nem lehet megflashelni az asuséval.
De nem izgat, nem akarom húzni.
Mondj egy időpontot te, hétfőn-kedden elég szabadon tudok menni bárhová. Annak örülnék, ha vagy a Nyugati pu.-Oktogon, vagy a Móricz Zs. körtér környékén tudnánk talizni. -
Yaye
őstag
Oh.
Mondjuk pár mezei szegecset nem kunszt lepusztítani, de legközelebb megnézem a házam, és csinálok 1-2 képet hogy lásd hogy hasonlók-e, érdemes-e egyáltalán kísérletezni, potyára azért ne szenvedj vele.
Egy kis késedelmet simán kibírok. Legutóbb két hónapig vártam valaki másnak a lapjára, hiába
-
Yaye
őstag
Biztos nem a ház lemezébe vágták egyből a lyukakat. Lehet hogy valami spéci megoldás, de biztosra veszem hogy kivehető a hátlap. A manuálban a ''serviceability'' pontnál a desktop ház fotóján is látszik hogy a csatlakozók körül van valami külön lemez. Nézzétek meg alaposan.
Én is megnézem az én régebbi Vectrámban, hogy van megoldva. -
Yaye
őstag
Sajnos egyben biztos nem kell, a lap és a hűtő kivételével van mindenem (épp azért keresek lapot hogy egy kupac régi alkatrészt hasznosíthassak). Ha addig nem kapok másikat, akkor a lap viszont kellene (feltéve hogy lehet keret nélkül is hűtőt tenni rá, de gondolom lehet, nem vagyok otthon a p4-es hűtőkben), 5k-t tudok adni érte. Csak alkalmilag saját részre foglalkozom alkatrész adásvétellel, sajnos nincs semmim amit te használni tudnál.
-
Yaye
őstag
Érdekel bizony. Az egyik lap történetesen egy HP vectra házba menne
Ezért nem csak az érdekelne hogy milyen formátum (miniATX?), hanem az is, hogy milyen házban volt, és ha lesz új géped akkor nem akarsz-e baráti áron megszabadulni a használhatatlanná váló tápodtól is (feltéve hogy abban a gépben is kis teljesítményű minitáp van gyárilag). A hátlapja is érdekelne, hogy megy-e az én vectrám hátlapjával, vagy adod hozzá a hátlapot, vagy esetleg barkácsolnom kéne (nem szeretnék). A két ram modulért mennyit kérnél?
Mivel alapvetően régi, elavult lapot keresek, ezért a pénzügyminiszterem 5k-t enged meg egy lapra, nem többet.
Aktív témák
Hirdetés
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest