Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Milyen videókártyát?
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- 3D nyomtatás
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
pink75
aktív tag
hűtőtartó keret nuku, úgy van felfogatva a venti, mint volt a gef3 ti200-on pl. ilyen rugós-beakadós pöcök
no, mese
ez a gép vidéken van, anyám gépe, moorhuhn2 volt a fő profil, öcsém írt meg rajta egy fél szakdolgozatot, meg nfsu. Holnap felhozathatom
éppen gondolkodtam azon, hogy le kellene cserélni egy olyan lapra, amibe aztán az én levetett dolgaimat pakolni tudom majd - egy stabil, inteles, ddr-es, lehetőleg 800MHz-t tudó s478-as lap. Meg hát akkor hozzá 256MB 400 DDR RAM.
szóval, ha kell, mehet a lap, a ramok, a táp, akár a ház is, csak találjak a helyükbe mást
így egyben ezek érdekelnének-e és mennyiért?
(ha tudsz segíteni, és minél olcsóbban jutok hozzá vmi használhatóhoz, annál olcsóbban kapod meg te is ezt/ ezeket.
nem akarok nyerészkedni semmit, viszont szívesen segítenék, meg nekem is oké lenne.)
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi