Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANT
őstag
Tulajdonképpen neked van valami elképzelésed? Bedobod több topikba is ennek-annak a hűtőnek a nevét, hogy érdemes-e megvenni?
A 3GHz-es NW procidat szvsz az az Arctic Cooling is elvinné, amit a cpu hűtős topikba linkeltem neked. De ha nem írod le, hogy mit is akarsz, úgy kicsit nehéz javasolni bármit is.
-
ANT
őstag
válasz
subaruwrc #832 üzenetére
Valóban jó paszta, de szvsz más ezüst kencéknél semmivel se jobb. Legalábbis nekem van összehasonlítási alapom az AC MX-1-el. Hőfokokban nálam nem volt különbség a kettő között. Na most az más kérdés, hogy az MX-1-nél alattomosabb vegyület nemigen létezik!
Mindenhova ragad, ahova nem kéne!
-
ANT
őstag
-
ANT
őstag
A kondik talán nem zavarnak, a 20-as tápcsati vezetékeit el lehet hajlítgatni, ha szükséges. Szvsz a chipset alukockája lesz a zavaró tényező, azt lehet, hogy cserélni kell. Amúgy a kiszélesedést úgy érted, hogy milyen magasságban van a legalsó lamella? Otthon megsasolom, oszt majd beírom ide.
-
ANT
őstag
Azt könnyen ellenőrizheted, hogy tényleg ''tojásos''-e az alja. Szedd ki a cuccot, proci a kezedbe, ráteszed a hűtőt. Aztán szemmagasságba tartva csekkold le, hogy van-e hézag a két felület között. Nálam pl. nem volt. De amúgy ez a mozgás nem csak a lamellákra vonatkozik? Az ugyanis kevéssé hihető, hogy a procira felfekvő, leszorított hűtőtalp mozogna. Vagy szarul rögzítetted. Sztem.
-
ANT
őstag
válasz
Oakenfold #324 üzenetére
Ja, közben rájöttem, hogy nagy toronyban nem zavar be a tápegység. Kisebb (8-as v. 9-es) ventinek meg sztem nincs értelme. Egyrészt azzal gyengébben hűtene a cucc, másrészt van egyáltalán abból keskenyebb változat? Amúgy nálam meg nagyon belóg az északi híd bordája (HR-05).
-
ANT
őstag
válasz
Oakenfold #321 üzenetére
De én arra gondoltam, hogy a bánatba fér a venti a tápegység felőli oldalra?
Szerk: esetleg olyan deszkán, ahol a proc.foglalat nincs túl közel a széléhez.
Szerk2: sőt, a táppal szemben lévő oldalon meg ott az északi híd, ahol megint csak bezavarna egy plusz venti. Nálam biztosan!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
ANT
őstag
válasz
elit_hun #205 üzenetére
Viccen kívül: ahogy nézem, ez elég új termék, sztem túl sok emberke még nem tud személyes tapasztalattal szolgálni. Amit pedig leírnak vele kapcsolatban, az a szokásos: könnyű szerelhetőség, minden platformot támogat, még a ventije is ugyanolyan fordulatot, zajszintet, légszállítást produkál, mint a legtöbb Scythe hűtő.
-
ANT
őstag
válasz
God Vazzeg #179 üzenetére
A polírozást tök jól meg lehet csinálni a hűtő mozgatásával is! Asztallapra a csiszolópapír, arra pár csepp víz rácseppent, aztán ezen úgy mozgatni a hűtőt, hogy nyolcasokat írunk le vele.
Nálam ez a módszer anno bevált!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest