- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Monitor hiba topik
- ASUS notebook topic
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CM]Crusher
senior tag
válasz
MmDorian #3126 üzenetére
Ez az egyik, a másik amiket látok nap mint nap, hogy mióta a piacon van azóta eltelt már jó idő, és ugye most jönnek elő azok amiket új korába senki sem tud, még pedig, hogy elég soknak tönkre megy a csapágyazása, főleg lógó állapotban (táp, háztető) és meleg környezetben (táp), így ott úgy látszik az idő "megeszi". S-Flex-et még nem láttam ami megadta volna magát se lógatva se tápban, pedig jóval régebb óta a piacon van mint a noctua.
-
Henk
veterán
válasz
MmDorian #2786 üzenetére
Én oldalra már nem tennék,sokszor csak bezavar a légáramlásba és rosszabb teljesítményt nyújt.Meg ha a hang a lényeg akkor felesleges zajforrás.Bár ha van kedved kipróbálhatod,hogy mennyit változtat az oldalsó venti megléte.Elöl 2db befúj,felül és hátul meg ki.(4db 800-as s-flex)
Bőven elégnek kell lenni,főleg a táp is visz ki valamennyit.Nekem ugyanígy vannak elhelyezve,de ilyenkor még a felsőt is kikapcsolom,csak nyáron szoktam használni mikor dög meleg van. -
S.Y.S.
aktív tag
válasz
MmDorian #2640 üzenetére
A Cu-ra irtam, hogy sztem annak a hűtőnek van egy teljesítményszint korlátja.
A Ninja 2-nél meg tovább vitték a jó tulajdonságokat és annak nincs gondja a nagyobb teljesitményű procikkal sem akár passzivan is, ventivel meg pláne.A réz jó hővezető, az alu pedig jó hőleadó és itt a buktatója a fullréz hűtőnek
-
törölt tag
válasz
MmDorian #2392 üzenetére
Ugyanúgy. Gyárilag a memóriákon hővezető lapka van, az egyben lejön, sokszor már a hűtővel együtt. A GPU-ra ragadt trutyit pedig ki mivel. Én az ember legjobb barátját, a nitrohigítót (by Nyugdíjas) és legjobb barátnőjét, a (Szilvia) papírtörlőt szoktam segítségül hívni, ezeket merem ajánlani. (Ok, túloztam törlőből csak tescosat veszek, az sokkal olcsóbb, s ugyanolyan jó.)
Valamivel mindenképpen tisztítsd le a pasztát, ne keveredjen a két fajta. Amúgy éppúgy kell pasztázni, mint a CPU-nál. Ha van jobb pasztád, mint a Scythe gyárija, használd azt. -
karika011
tag
válasz
MmDorian #2374 üzenetére
A musashin Scythe Kaze Jyu 10cm Slim ventilátorok vannak.A fordulatszámuk potival szabályozhatóak.Én fél állásban használom őket egy sapphire 4830-son így semmi hangja és hűvös a kártya.(max:58fok)Ez a hőfok egy rosszul szellőző régi codegen házban van.
Ramsünik vannak ,nekem még sok is volt.A felszerelés pofon egyszerű.
Remélem tudtam segíteni. -
MmDorian
őstag
-
gothic20
aktív tag
válasz
MmDorian #2213 üzenetére
Egy jól szellőző házban simán elvisz bármilyen procit egy Ninja passzívan. Ajánlom figyelmedbe ezt a hozászolást.
-
Henk
veterán
válasz
MmDorian #2036 üzenetére
Fogalmam sincs,én már nem foglalkozok vele.Egy időben nézegettem,de nem jutottam dűlőre.Azt is mondták,hogy az E8400-nek a szenzora is félre szokott mérni.
Én a legmagasabb értéket nézem,ha az jó akkor biztos nincs gond.
Az az érdekes,hogy nálam a magok idle:45-47 fokok.
A procira idle 20 fokot ír.Szerinted ez reális?Megnéztem bios-ban is 20 fokot ír a procira
De elég hihetetlen. -
S.Y.S.
aktív tag
válasz
MmDorian #2020 üzenetére
Elbirja, nem kell félned.
Ha mégis a tökéletes rögzitésre vágysz akkor ezek közül válassz: Scythe Universal Retention Kit vagy Scythe CPU Cooler Stabilizer 775
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest