- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- Lézervágás, gravírozás
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
Hát ez elég sok mindentől függ.Főleg,hogy nálad mennyire poros a lakás,van e porszűrő a gépbe meg,hogy mennyit megy.Valaki havonta tisztítja,de van aki évekig hozzá sem nyúl.
Belenézel és meglátod,ha valahol megtelepedett a por akkor kipucolod.Nem biztos,hogy ezért érdemes szétdarabolni a gépet az megint annak a függvénye szerintem,hogy mennyire poros. -
alibabo
tag
Ej de vicces vagy bigfater.
Mi lenne, ha hardvereket is "szabványosítanák" olyan szoci módi szerint, mint régen más dolgokat? A felsővezetés határozná meg központilag, milyen legyen.
Mondjuk, ha úgy alakultak volna a dolgok az elmúlt 20 évben, akkor lenne ám pl. lada ram, junoszty lap. -
jenei92
senior tag
Többféle lehetőség van ahogy érzed, én a magfőlé raknám a ventit.
Amúgy én a kábel kötegelőt ajánlom rögzítésnek..
valahogy így -
-
-
-
Henk
veterán
Hát figyelembe véve,hogy az AC pwm-es és nagyon kis fordulatra vissza szabályozza a lap akkor az a leghalkabb,de csak azért mert nagyon alacsony fordulaton megy.Én most ilyenekkel próbálkozom és idle 380rpm-en mennek így meglehetősen halk,mondjuk a légszállítása is elhanyagolható.A másik nagy előnye,hogy a lap vezérli tehát alapból nagyon halk,viszont ahogy melegszik úgy gyorsul a venti fordulata és nem kell nekem állítgatnom.Amúgy azt mondom,hogy a leghalkabb 12-es az S-flex 800,ilyeneket használtam elötte.Noctuam csak 8-as volt így arról nem tudok érdemben nyilatkozni,de aki használja az nagyon dícséri.Másik kérdés,hogy szeretnéd használni?Fix 12V-on vagy valamilyen módszerrel szabályozva?Mert ha fixen és halkat akarsz akkor 800-nál nagyobb fordulatút ne vegyél.Viszont ha akarsz tartalékot mondjuk a nyári melegbe vagy tuning esetére akkor egy nagyobb fordulatút kéne de azt viszont szabályozni mert már hangos.
Ami még az AC javára írható,hogy 1k az ára,míg az S-flex,Noctua 3k-tól felfele.
A Scythe-ot hallottam már többféle képpen is ejteni,szájt vagy szkájt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / 88 % akkumulátor / 12hó Garancia
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest