- iPad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Fujifilm X
Aktív témák
-
l_bandi
csendes tag
Köszi a segítséget!
Amúgy én is arra gondoltam hogy vagy a 4 sarokcsavaros megoldás, vagy a 2 csavaros megoldást lehet külön-külön alkalmazni. A 6 lyuk az nekem is soknak tünt, de ezek szerint meg ahogy nézegettem az alaplapokat ez a két megoldás közül lehet választani. (Hozzátezsem elvileg minkét megoldás ugyanolyan mértékben jól rögzití a hűtőt.) -
westlake
félisten
ha fel tudiod ugy sezrelni a hutodet, hogy a lyukhianyok ne akadalyozzak, akkor nem lesz problema.. ket lyuk is elbirja jelenleg kaphato legnagyobb hutoket is.. nem tudom, hogy az altalad hasznalni kivant hutot milyen foglalatra terveztek, de tudtommal nincs olyan 939-es lap, ahol 4, vagy akar 6 lyuk lenne a lapon
-
l_bandi
csendes tag
-
l_bandi
csendes tag
Hali mindenkinek!
Gyors segítség kellene!
Scythe Ninja hűtőt vennék de van 1 kis gondom az alaplapommal (MSI K8N DIAMOND s939 foglalat)
http://www.kepfeltoltes.hu/view/060311/foglalat_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A linkelt képen bejelölt a zöld karikák jelzi a létező csavrfoglalatokat, a piros karikáknál meg nincs lyuk a műanyag keret alatt!
Kérdés: a két csavar elég lesz e felfogatni a hűtőt, anélkül hogy gond legyen, elég stabilan fog-e állni? A hűtőt eredetileg 6 csavarral kellene felfogatni (2 a zöld karikák helyére, 4 pedig a piros karikák helyére).
Az alaplap hátulján van gyári erősítés,de azon szintén csak 2 csavrnak van lyuk.
Az erősítés így néz ki:
http://www.kepfeltoltes.hu/view/060311/Image_946__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A hűtő súlya 665g.
Minden tapasztalt géptulajdonos válaszát várom!
Moderátornak: Légyszi ne zárd be a topikot vasárnap estig!
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mobil flották
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest