- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Projektor topic
Aktív témák
-
rii
nagyúr
az a 2D-s tankos lövöldözős.... NAPALM... meg NUKE ...? meg ha kilötték a tank alól a földet, akkor ejtörernyővel szállt alá.........? és lehetettt akár 6-an is jádzani........? az kerály volt nagyon ....
mer az nekem megvan ... ha e' kell... küldj e-mail-t ... ne egyet, mer az nem 6 meg .... sokat .... és elküldöm szivesen ........... -
Warlock_42
senior tag
Scorched Earth? Ha arra gondolsz, nem kell megvenni mert shareware volt újkorában is. Nyugodtan keress rá valami abandonware gyűjteményben bizos benne van (asszem pl: underdogs ilyen). Bár ha jól emlékszem elég érdekes videomódokat használt, nem tudom a mai kártyákon hogy fog menni. -
-
Gabró
tag
Régen iszonyat sokat játszottam ezzel a játékkal. Honnan lehet letölteni (az se lenne gond ha meg kéne venni).
Aktív témák
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- 16 GB (2x8 GB) ADVANTECH 3200 MHz
- ÚJ Asus TUF F16 FX607 - 16" WUXGA 144Hz - Intel i5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 - 3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest