Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokii
aktív tag
Szevasztok!
Nekem az lenne a problémám hogy irónikus módon az Új WD Black 1 TB WD1003FZEX winchesteremről nem akar bootlni a windows "Bootmgr" hibát jelezve. Na most az a furcsa ebben,hogy a boot sorrend semmit se változott instalállás után, a lítium elem is új,és a boot sorrendet is cserélgettem de nem jutott el a bootolásig(ekkor a Maxtor és a Samsung winchester is bennt volt,11 évesek de azért kondíció 95% és teljesítmény 100%,mondjuk számítok rá hogy tönkre mennek de nem akarom az ördögöt a falra festeni)... Be tettem elsőnek a Maxtort (1.) és Samsung-ot (2.),és érdekes módon fel tudtam őket bootolni. Most ezekről írok,fel tettem a HD Sentinelt,és a Maxtorra és a Samsungra nem ír semmi gondot,és a 12 napja tulajdonomban álló WD Blacken sincen hiba a program szerint (kábelek meg ilyesmik elvileg jól bennt vannak).
Na most a tápegység egyszer tönkre ment 2010-ben a gépben (valami Mercury és társai kategória volt,lehet hogy ártott a BIOS-nak),most egy hasonló Everpower 400 W-os táp van,és eddig valami csoda folytán nem ment tönkre,csak bizonyos cselekmények hatására (pl nem normálisan kapcsol/indúl újra a gép),akkor elkezd ki/be kapcsolni,és ez hosszú távon szerintem nem túl jó(lehet hogy Alaplapi probléma,P5K,kondenzátorokat amikor néztem pár nappal ezelött akkor nem voltak púposak).
Na most van egy régi FSP Gold 350 W-os Tápom,más pin számmal mivel régebbi alaplappal volt használva,így max veszek hozzá egy cserélőt.
A lényeg: Szerintetek mitől lehet a probléma ha ezt a hibaüzenetet írja ki,mikor semmi se változott hardveresen az installáció óta,csak hirtelen valamilyen okból kifolyólag bizonyára meg jelent ez a hibaüzenet(és tegyük hozzá hogy a család másik tagja ugyanezen nap normálisan be tudta bootolni,és csak nálam volt probléma,pedig hardveresen nem láttam semmilyen változást)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Spórolós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mesterséges intelligencia topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest