Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lokii

aktív tag

Szevasztok!
    Nekem az lenne a problémám hogy irónikus módon az Új WD Black 1 TB WD1003FZEX winchesteremről nem akar bootlni a windows "Bootmgr" hibát jelezve. Na most az a furcsa ebben,hogy a boot sorrend semmit se változott instalállás után, a lítium elem is új,és a boot sorrendet is cserélgettem de nem jutott el a bootolásig(ekkor a Maxtor és a Samsung winchester is bennt volt,11 évesek de azért kondíció 95% és teljesítmény 100%,mondjuk számítok rá hogy tönkre mennek de nem akarom az ördögöt a falra festeni)... Be tettem elsőnek a Maxtort (1.) és Samsung-ot (2.),és érdekes módon fel tudtam őket bootolni. Most ezekről írok,fel tettem a HD Sentinelt,és a Maxtorra és a Samsungra nem ír semmi gondot,és a 12 napja tulajdonomban álló WD Blacken sincen hiba a program szerint (kábelek meg ilyesmik elvileg jól bennt vannak).
    Na most a tápegység egyszer tönkre ment 2010-ben a gépben (valami Mercury és társai kategória volt,lehet hogy ártott a BIOS-nak),most egy hasonló Everpower 400 W-os táp van,és eddig valami csoda folytán nem ment tönkre,csak bizonyos cselekmények hatására (pl nem normálisan kapcsol/indúl újra a gép),akkor elkezd ki/be kapcsolni,és ez hosszú távon szerintem nem túl jó(lehet hogy Alaplapi probléma,P5K,kondenzátorokat amikor néztem pár nappal ezelött akkor nem voltak púposak).
    Na most van egy régi FSP Gold 350 W-os Tápom,más pin számmal mivel régebbi alaplappal volt használva,így max veszek hozzá egy cserélőt.
    A lényeg: Szerintetek mitől lehet a probléma ha ezt a hibaüzenetet írja ki,mikor semmi se változott hardveresen az installáció óta,csak hirtelen valamilyen okból kifolyólag bizonyára meg jelent ez a hibaüzenet(és tegyük hozzá hogy a család másik tagja ugyanezen nap normálisan be tudta bootolni,és csak nálam volt probléma,pedig hardveresen nem láttam semmilyen változást)?

Új hozzászólás Aktív témák