- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
Full
tag
másik gépben jó a vinyó az lessz mot szedtem le a biost.. felrakom aztán sata2 ha nem megy viszem vissza az alaplapot
-
Full
tag
jaj ráütöm az ENTERT:D de ismeretlen olyan mintha elfelejtené hogy felraktam a drivert... BIOSÁT cserélek hátha az a baja
-
Full
tag
Tudom,hpgyvannak ilyen témák de ez nem egy szokványos próbléma és nem tudom,hogy oldjam meg!:(
Van egy NF7-S alaplapom amin zsír új BIOS van és egy SAMSUNG 120G/7200 menne rá.. Nah most telepítés közben F6 aztán kiválasztom a mellékelt lemezen található drivert meg is látja particionálom de utána nem tudom formázni és a Wndows azt írja ki,hogy ismeretlen partició! ÁNah most ilyenkor mi a helyzet???
Mindent úgy csináltam mint ami a nagy könyvben megvan 2.6 os BIOS + letöltöttem a legujabb SATA drivert és azzal sem megy! ISMERETLEN!
HELP ME!
Aktív témák
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest