Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Milyen processzort vegyek?
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hővezető paszták
- OLED TV topic
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toness
őstag
''Hűtő bordák a memóriára? valaki?''
beszerzel pl pár darab régi procihoz való hűtőbordát és feldarabolod őket a kívánt méretre vasfűrésszel, ez elég költséghatékony, de láttam már valakinél aluminium függönykarnist feldarabolva a bordákona bordák felragasztását én kétoldalú ragasztóval oldottam meg, de ha nem akarod őket leszedni akkor lehet pillanatragasztó vagy kétkomponensű ragasztó. Kevésbé költséghatékony ha pl veszel egy komplett zalman ramhűtő szettet, van benne 8db borda plussz a kétkomponensű ragasztó.
-
Toness
őstag
Bővebben: link
én speciel innen szoktam letölteni a softmod catalystet mert az omega nem mindig működik nekem jól
Amúgy a bordákat mivel rögzítetted a memóriákra?
ezt a kérdést kihez intézted? -
maxthor
tag
válasz
Panzermeyer #4 üzenetére
Grat! jó a cikk! Csak kimaradt a ''+4pipeline'' rész!
de gondolom ezt az Omega magába foglalja!?
Amúgy a bordákat mivel rögzítetted a memóriákra? -
maxthor
tag
Toness! Köszi szépen!
A hidak összekötéséhez hol találok részletes doksit?
Egyébként ehez a kareszhoz melyik softmod Ati catalyst ajánlatos?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Toness
őstag
BIOS frissítéssel nem fogod tudni megoldani a +4pipe bakapcsolását, ott csak az alapórajeleket tudod birizgálni meg a memóidőzítéseket. Ezt csak hidak összekötésével tudod megoldani a vga-n. De nem egy túl bonyolult dolog az hogy a sima catalyst driver helyett egy omega-t vagy egy softmod drivert teszel fel
-
maxthor
tag
Walószínűleg már lerágott csont a következő kérdés!
Van egy Sapphire Ati Radeon 9500@Pro ,Szoftmoddolt kártyám! 3,6-os Samsung memóriákkal! fekete nyák,memók egymás mellett! hogy tudnám BIOS moddal megoldani a +4pipeline bekapcsolását! csakhogy ne kelljen mindig szoftmoddolni??
Milyen Biost flasheljek bele,hogy a 8pipa alap legyen?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD,1000W PSU/ akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest