Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánik a memóriapiacon
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrTwister
őstag
válasz
ATtIs_80
üzenetére
Akkor 2 lehetőségem van most pillanatnyilag ha jól értem: i7+P55 egyszer, de akkor mindegy ha i5+P55(mivel eredetileg P67+2500K szerepelt a kívánságlistámon csakhát Szandi kitörte a nyakát a tűsarkú szandijában
) ill. X58+i7! Ezek mit tudnak tuningban és mennyire időtállóak? Most egy 2.6-os C2D-m van@3GHz-en(+fesszel menne az még egy kicsit feljebb is)+Ati 4830 videókártya. Tudom itt a vidkari a szűk keresztmetszet főleg.
Ti a helyemben mit tennétek most cseréljek vidkarit egy izmosabbra(Radeon6870 v. Nvidia GTX460) és abba fektessem a lóvét(most van rá lehetőségem csak
) és majd késő tavasszal Sandy Bridge vagy váltsak kényszer platformot(3-4 éves távra tervezem)az i7+P55 ill. X58+i7 duóból valamelyikre most!? Játékok terén mindenevő vagyok(Crysis 2, Dragon Age, Starcraft 2, stb. ) 
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- E-roller topik
- Gumi és felni topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) ill. X58+i7! Ezek mit tudnak tuningban és mennyire időtállóak? Most egy 2.6-os C2D-m van@3GHz-en(+fesszel menne az még egy kicsit feljebb is)+Ati 4830 videókártya. Tudom itt a vidkari a szűk keresztmetszet főleg.
Ti a helyemben mit tennétek most cseréljek vidkarit egy izmosabbra(Radeon6870 v. Nvidia GTX460) és abba fektessem a lóvét(most van rá lehetőségem csak
) és majd késő tavasszal Sandy Bridge vagy váltsak kényszer platformot(3-4 éves távra tervezem)az i7+P55 ill. X58+i7 duóból valamelyikre most!? Játékok terén mindenevő vagyok(Crysis 2, Dragon Age, Starcraft 2, stb. )