Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Pánik a memóriapiacon
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Memora
senior tag
válasz
SipiBcs
üzenetére
Azért vagyok kissé zavarban, mert a többi topicban azért állt. kb: értettem miről van szó egy idő után, itt viszont mintha minden kínaiul lenne

És lassan már unom azt is, hogy minden aprósághoz tonnányi szakirodalmat kéne átolvasni (topic összefoglalók, az abból linkelt tucatnyi hosszú cikk, hozzászólások átnyálazása, stb)
Most vettem SSD-t is, annál is ez volt, mégse sikerült mindent rendesen beállítani (napi 20-24GB-t ír a rendszer normál használat mellett az SSD-re, míg másoknál már az 1-2GB is soknak számít), ram-ot is venni akarok, de még ott sem egyértelmű minden...Visszatérve a CPU fesz csökkentéséhez, azt vajon meg lehet oldani, hogy a proci 3500-3700Mhz-n működjön, de ne melegedjen, azaz ne menjen mondjuk 40 fok fölé a hőmérséklet? Mert akkor mehet a venti a legalacsonyabb fokozaton, mint általában. Eddig auto beállításokkal azért kissé melegedett, kb: 50 fokon tudom tartani közepes, vagy magasabb venti működéssel (legalább is az AXTU ezt jelzi ki, amúgy lehet hogy 10 fokkal magasabb a hőmérséklete...).
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- 3D nyomtatás
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Pánik a memóriapiacon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- sh4d0w: Van-e még?
- XPEnology
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs