Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egérpad topik
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Szédületes tempót rejt a OneXPlayer 3 az 1-ben kézi PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Nos, akkor, már ha nem a hülyeség a fő szempont, áruld már el, hol van a SB-ben a rengeteg X58-as PCI-E sáv! Egészen eddig arról volt szó, hogy NINCS elég egy több VGA-s konfighoz!

Az meg a minimum elvárás minden ez irányú topicban, hogy a stabilitást tesztekkel igazoljuk, éppen Blumi topicban alapvetés volt ez is. Ez teljesen független attól, ki tesztel, és engem sem zavart, hogy amikor csak beírtam egy teszteredményt, kérték az igazolását. Még akkor is, ha pár hsz-szal azelőtt már volt, ezért nem linkeltem be újra.
Nehogy már az alapján minősíts, hogy elvárom egy teszteredmény igazolását, vagy hogy a hosszas kitárgyalás után sem fogod fel, hogy NINCS 16+16+4 sávszél egy SB lapban, és nem is lesz.
És mi köze az egésznek ahhoz, hogy én mit csinálok, v. mit tartok jónak?
Éppen az említett topicban írtam azt is, minek tartom az efféle értelmetlen, személyeskedő beszólásokat. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Óra topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- További aktív témák...
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És mi köze az egésznek ahhoz, hogy én mit csinálok, v. mit tartok jónak?
Éppen az említett topicban írtam azt is, minek tartom az efféle értelmetlen, személyeskedő beszólásokat.