Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Nos, akkor, már ha nem a hülyeség a fő szempont, áruld már el, hol van a SB-ben a rengeteg X58-as PCI-E sáv! Egészen eddig arról volt szó, hogy NINCS elég egy több VGA-s konfighoz!

Az meg a minimum elvárás minden ez irányú topicban, hogy a stabilitást tesztekkel igazoljuk, éppen Blumi topicban alapvetés volt ez is. Ez teljesen független attól, ki tesztel, és engem sem zavart, hogy amikor csak beírtam egy teszteredményt, kérték az igazolását. Még akkor is, ha pár hsz-szal azelőtt már volt, ezért nem linkeltem be újra.
Nehogy már az alapján minősíts, hogy elvárom egy teszteredmény igazolását, vagy hogy a hosszas kitárgyalás után sem fogod fel, hogy NINCS 16+16+4 sávszél egy SB lapban, és nem is lesz.
És mi köze az egésznek ahhoz, hogy én mit csinálok, v. mit tartok jónak?
Éppen az említett topicban írtam azt is, minek tartom az efféle értelmetlen, személyeskedő beszólásokat. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Gyúrósok ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- Hálózatokról alaposan
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

És mi köze az egésznek ahhoz, hogy én mit csinálok, v. mit tartok jónak?
Éppen az említett topicban írtam azt is, minek tartom az efféle értelmetlen, személyeskedő beszólásokat.