Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
handler
csendes tag
Samsung to Offer 'Zero-PIXEL-DEFECT' Warranty for LCD Monitors
Bővebben: link
Ne aggodjatok, csak a januar 1 utan vasarolt monitorokra vonatkozik...es csak koreara ervenyes.
[Szerkesztve] -
handler
csendes tag
Igen, kerektalpu. Ami feltunt meg rajta: eszre lehet venni, hogy PVA - egy kicsit masak
a szinek mas szogbol - a hattervilagitas nem egyenletes (nagyon jol ki lehet venni a fenyesebb szigeteket - foleg sotetben), es utanhuzas is van rendesen. Ennek ellenere csak ajanlani tudom, ha nem jatekra kell. Szerintem gyonyoru kepe van - foleg egy crt utan ;-) -
handler
csendes tag
Ilyen, igy nez ki! Csak oramutato jarasanak megfeleloen lehet elforgatni, ellenkezo iranyban nem. Egyebkent nem a computergalaxy-bol szuletett. BTW: Eleg borzaszto
volt ezutan visszarakni a regi 17'' CRT-t, amig maszkaltam a monitorral.
-
handler
csendes tag
No, van nalam egy harmadik, de ez mar masik szeriabol. A boltban nem talaltam feltuno hibat rajta, remelem ha jobban megnezem sem talalok semmi rendelleneset.

Tanulsagkent: az elozo ketto 2004 augusztusaban lett gyartva, es a talpa A beture hasonlit (szal: van benne egy ureg) ez 2004 oktoberi, es kerek(!) talppal keszult.
Az itt szereplo kepek kozul egyikre sem hasonlit a talp:
http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=samsung910t&page=2 -
handler
csendes tag
En nemreg vettem egy ilyen monitort. Pixelhibat sotet hatter mellett, fekete kepernyon keressetek! En igy egy nap utan talaltam rajta 2 pixelhibat, es 6 subpixel hibat....
Kicserltettem (persze az igerettel szemben nem azonnal, hanem masnap estere csereltek), de holnap viszem vissza megint. Feltunt 1 pixelhiba es 10-12 (!) subpixelhiba. Oszinten szolva mar unom unom a szar pixelek miatti maszkalast. Miert nem birnak normalisat gyartani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Alkoholista nevelde
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest