Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• GERYZZ

csendes tag

válasz KraX #74 üzenetére

193p
    csak pozitív véleményem van róla - eddig.
    mindenképpen olyan monitort akartam aminek jók a színei, képminősége. ezért lett mva ugye.
    tn panel amit láttam már egy szögből - hacsak simán leültem elé - is látszott a kis látószög hátránya (alul/felül már más színű). ez mondjuk tényleg elég gáz dolog. plusz a színek, átmenetek, feketék, szóval nem kóser.
    viszont féltem hogy lassú lesz az mva.
    a 193p ugye elvileg 20ms. hogy ez mennyi valójában passz, de nem is érdekel.
    ugyanis _nincs utánhúzása_
    én nem vagyok egy hardcore fps gamer, de se filmnél, se scrollozásnál, se pl nfsu2-nél _nem láttam_ ilyen jellegű problémát, úgyhogy örülök. persze biztos van neki, de ez számomra észrevehetetlen, ill alig-alig észrevehető, pedig crt-ről váltottam.
    ezekután mindenkinek azt tudom mondani, hogy próbálja ki azt a ''lassúnak'' mondott 20-25ms-es monitort, mert szerintem 10ből9 embernek teljességgel használható lesz.
    a konstrukció, kidolgozás minősége kiváló a 193p-nél. lévén ez ugye a professional sorozat asszem. a talp nagyon ötletes, bárhova forgatható, beállítható, a kábelezés is, hogy nem a monitorba dugod a cuccost, hanem a talpba. az elforgathatóság is előny (emiatt is jó, hogy a talpba megy a kábel). pl film, játék, stb vízszintesben, net, word, ilyenek mehet függőlegesben.
    a látószög hatalmas, egész extrém szögekből is valós képet, és színeket ad vissza. ami még számomra fontos volt, hogy a fekete lehetőleg az legyen, az átmenetek, színek kézbentarthatóak legyenek. ezeknek is az én szintemen maximálisan megfelel.

ja igen, ez a buttonless dolog. ez lehet hogy fog zavarni, de eddig még nem jött elő.

Új hozzászólás Aktív témák