- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- OLED TV topic
- High-end GPU natív AGP-támogatással?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anteris
csendes tag
válasz
JamesRadeon #23 üzenetére
Annál a 795 MB-nál az a rohadt bosszantó, hoyg tulajdonképpen egy jól megtervezett gép de az isterverte kínaiak hulladékból forrasztgatják össze, meg rizspálcikával illítgatják rajta a fókuszt meg a konvergenciát. Ez itt a baj.
-
Anteris
csendes tag
válasz
JamesRadeon #23 üzenetére
Fölösleges drágábbat venned, mert nincs jó CRT. Pont ugyanannyi az esélyed, hogy ócska lesz egy 60 ezresnél mint egy 100 ezresnél.
De azért nem kell betojni. Az ingerküszöbünk és az elvárásaink nem egyformák. Láttam én már embereket tejfölösképű monitorok előtt holtnyugodtan gépezni. És boldogok voltak. -
Anteris
csendes tag
azért ''vicces'' dolog ez, hoyg így kelljen remegni vásárlás előtt, hogy vajon mit is kapok a pénzemért!
-
Anteris
csendes tag
arra készülj fel, hoyg rohadt nagy a szórás a minőségben. Én nemrég vettem egy ilyet az egyik ismerősömnek és tesztelgettem előtte. Az első példánynak amit elhoztam a boltból olyan képe volt, hoyg beszartam! És ezt a legkomolyabban mondom. A székről lefordultam a látványtól! Kristálytiszta kép TÖKMINDEGY milyen frekvenciára állítottam. A kép olyan nyugodt volt, hogy szinte a 60 herzet sem lehetett észrevenni rajta de a franc essen belé fél óra után elkezdett finoman hullámozni a kép. Azt hittem a méreg megesz! Visszavittem, kicserélték. Na ez meg egy rakás szar, má elnézést. Akkora a miore mint atom, nagy-nagy kompromisszok árán lehet csak részben eltüntetni, az egész képernyő mintha örvénylene vagy mi, tök idegesítő nézni, A fókusz vagy középen jó, vagy a széleken, együtt nem működik. Persze ezzel is száguldottam vissza a nagykerbe de mivel nem volt annyira egyértelmű a hiba, mint az előzőnél szervízben akarták megnézettetni előtte. Na most ott vagy látják amit én vagy nem. ha csókos szervíz - meg előtte odaszólnak - akkor szívás van. Hagytam a francba az egészet, hazahoztam, szétkaptam, beállítottam normálisan a fókuszt, konvergenciát is ha már ott vagyok. Moire maradt sajnos. A lényeg hogy hiába nézel meg egy monitort a boltba vagy a haverodnál, közel sem biztos hogy amivel a hónod alatt vigyorogva szágoldozol haza pont ugyanolyan lesz.
Ezeket a monitorokat Kínában szerelgetik össze és ahogy Morpheus mondaná: Vannak dolgok ezen a világon amelyek változnak, más dolgok meg sohasem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 1 / 2
- Futás, futópályák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen egeret válasszak?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS49DG910SUXEN) 144HZ 5K OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- LG (34GS95QE-B) 34" UWQHD 240HZ OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG 32GN650-B monitor, 31.5 , 1440p, 165hz, g-sync/freesync
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte AORUS FI27Q Gaming monitor, IPS, 27", WQHD, 1ms, 165Hz-Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest