Új hozzászólás Aktív témák
-
I. Richard
senior tag
Hali!
Sulinetre vettem egy ilyen monitort(795MB). Amikor először bekapcsoltam, valami egyből szembetűnt: a kép teteje és alja görbe(felül-alul homorú)! Állítgattam (szarakodtam vagy 2órát) a geometriát, de ezt a vízszintes görbűletet nem tudtam eltüntetni(menüből nem lehet állítani).
Visszavittem másnap, kicserélték, de a másiknak is ugyan ilyen volt a képe!!
Az a kérdésem, hogy mindegyiknél megvan ez a ''hiba'', vagy én vagyok lúzer, és 2db szart sikerűlt elhoznom? -
I. Richard
senior tag
Hali!
Tegnap bekrepált a 15''-os Daewoo monitorom. (szerencsére garis)
Viszont mindenképpen le akarom cserélni, és én is egy 795mb-t néztem ki. Egy kérdésem lenne: Lehet valahol fekete színűt kapni, vagy midenhol csak fehéret adnak? (Jó lenne, ha Sulinetre tudnám venni!)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo IV
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Dell 1707FP 17" LCD monitor eladó
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest