Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
psybu
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap beruháztam egy Samsung Syncmaster 193P (kijelző: CX910P) típusú monitorba, és mivel sehol a neten nem találtam róla tesztet (pedig nagyon kíváncsi lettem volna rá), megtróbálok pár sort írni én.
Mivel nem találtam sehol infót, de még kiállított darabot sem, ezért egy kicsit félve vágtam bele a vásárlásba, ám szerencsére ahol végül megvettem, megnyugtattak, hogy ha mégsem tetszik, és szépen visszacsomagolom a dobozba, akkor visszavihetem. (És a pénzt is visszaadják.:)
A csomagban adnak a monitor mellé egy külső tápegységet, analóg és dvi kábelt, install cédét, és egy falraszereléshez használatos kütyüt. (pivot) 3 év gari.
A specifikációk a következők (rédon9500 dvi):
800:1 kontraszt: a kép valóban kifogástalan, gyönyörű színek. Akárcsak a régi szamszung crt-men. Télleg tökéletes.
178 fokos látószög: valóban látszik brutális szögekből is a kép, de a színek torzulnak úgy 90 fokon kívül. (enyhén sárgás zöld felé tolódnak a fakó színek) talán gammavarázslással ezen még lehet javítani, de valószínűleg benne van a pakliban a jelenség.
20 ms válaszidő: nincs igazán összehasonlítási alapom, mozizni megfelelő, játékra elfogadható, ahol a periférián van csak mozgás. De ez még mindig bukás. :) legalábbis szerintem zavaró pl. c&c-nél a képernyő-szkrollozásnál.
Külső: nagyon profi kivitel. Elképesztő minőségérzetet kelt az emberben. :)
Kezelőszervek: ez az a bizonyos gombok nélküli monitor, amire először legyintettem, mindenesetre most így élőben kényelmetlennek találtam. Főleg azért, mert maga a beállító-szoftver iszonyú gagyi: egy fényerő állítás után is rákérdez, hogy el akarom-e menteni a sémát, felül akarom-e írni az aktuálisat, van-e élet a halál után. Vagyis nem érzem júzerfrendlinek a megoldást.:)
És néhány, szerintem kevésbé érdekes tulajdonság: tco'03-as szabvány, elforgatható a képernyő landscape-portrait állásba, dual input. (A forrás hálistennek állítható a monitorról is. :))
Ár: 179-195k + tréfa
Maximalistáknak: még egyetlen évet várjatok a vásárlással! :)
üdv,
psybu
Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Gitáros topic
- Napelem
- További aktív témák...
- SAMSUNG LS32DG800SU ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR !! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (LS49CG934SUXEN) 49" 240HZ DUAL QHD OLED GAMER ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652VAUXEN) WQHD 100HZ GAMER PRÉMIUM MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest