- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibusz0314
aktív tag
Én most elsőnek azon szeretnék túl lenni, hogy SSD-t varázsoljak a HDD helyére.. És a HDD-t külső mobil rack-ről használjam. Meg akarom menteni a WIN8at
Most nézem, hogy van a recoveryben egy olyan lehetőség, hogy gyári lemezkép exportálása más meghajtókra (14gb) akkor ez ha minden igaz, a rendszer lesz... SSD-re felpakolom, és talán megmentettem a win8at...
De majd meglátjukEsetleg vélemény?
-
csibusz0314
aktív tag
válasz
DeltaPower #2422 üzenetére
Igen, én is ezt tapasztaltam, hogy alig van hozzá használható driver.. Na, akkor várjak még vele? Vagy megéri már befrissíteni?
-
csibusz0314
aktív tag
Ezt néztem ki, kis segítséggel:
Samu SSDMivel nincs Optikai meghajtó a laposomba, kérdésem annyi lenne, hogy bele tudom tenni ettől függetlenül? Az optikai meghajtó helyére? vagy mission impossible??
-
-
csibusz0314
aktív tag
Szia! Simán nem letölthetőek? Ezt nem teljesen értem :/ - azt vágom ,hogy a Samunak ez a szériája, már win8 kompatibilis inkább, mint win7
Az a baj, hogy olyan szinten lekorlátozta a Samu a rendszert, hogy nem tudom egyszerűen úgy particiónálni az egy terrás HDD-t ahogy szeretném. Megfelestem.. így marad 500Gb az adatokra, amiket töltök. És 500 Giga a rendszerre, meg ide telepítem a játékokat is. És nem tudom, hogy lehet megoldani, hogy SDD-re telepítse a rendszert, mivel csak rendszer visszaállítással lehet reinstallálni.
Plusz a játékokat nem befolyásolja, hogy csak 5400-on pörög? töltési idő meg ilyenek? -
csibusz0314
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy Samsung np370r5e s02 laposom.
Hdd: 1T - 5400es fordulatsza.Adtak hozzá jogtiszta win8at, de nem nagyon kompenzálja, hogy hihetetlenül lassú, plusz tele van aggatva minden féle Samsung programmal, ami nem éppen előny, mert alig használom valamelyiket. Szeretnék venni bele egy 7200ad hddt. Tudnátok nekem ajánlani egyet, ami emberi áron van?
Plusz ti win 8 vagy win7 párti vagytok? Mert én nagyon megszerettem a win8at, de ugye jogtiszta win8 igy mar nem lesz -
csibusz0314
aktív tag
Néztem a videókártyát, összehasonlítottam oldalakon, és nem találtam annyival gyengébbnek. A proci viszont mellette szól. Illetve nem is tudom.. csak egy ötlet volt, mert nagyon megtetszett, régebben személyesen is kipróbáltam, csak akkor még nem volt cash rá. De természetesen nem hiszem, hogy egyelőre meglépem. Mert valóban a VGA meg a Gari az enyém mellett szól.
Viszont mivel csak otthon használom a lapost, így gondoltam masszívabbra váltok. És nagyon tetszik az egész ahogy van. De lehet várok vele, és veszek majd egy jobbat -
csibusz0314
aktív tag
válasz
DeltaPower #2387 üzenetére
Nem kevesebb a ram mert abba is 8 van beleteve. Plusz én csak otthon használom
szooval
-
csibusz0314
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy van nekem egy Samu NP370r5e HU-02 laposom..
Mennyire lenne értelme lecserélni egy HP Envy 17-1190ea típusú laptopra?
Tudom, hogy régebbi, ez csak egy ötlet volt.
Köszönöm szépen -
csibusz0314
aktív tag
válasz
akangels #2327 üzenetére
Szia, nekem is NP370R5E-02 van. Igazából teljesem megeggyezik a két lapos, csak neked i5 a procid benne, ha jól tudom.. Nálam is ugyan ez volt, van... valamiért az AMD honlapjáról nem tudja megfelelően lehúzni a drivert, és csak abból dolgozik, amit SWn keresztül szed le... Ezzel én még nem nagyon tudtam mit kezdeni, bár ettől függetlenül ugyanúgy a legfrissebb van fent.
8.1.. Sokaknál jelentkezett a BUG, és sajnos maradt is még.. nem nagyon találtak még rá megoldást, szerintem a microsoft kidob majd valami tapaszt rá.. (viszont ez is a VGA driverhez kapcsolódik)
Én visszatettem a 8.0-át.. Mert nekem őszintén nem gyere be a tálca (ronda) plusz nem érzékeltem annyi előnyt, hogy emiatt hazavágjam a fényerőt
(tudni illik, ha beállítod ahogy neked jó, és újraindítod, akkor beállítja arra...De csak újraindítással tudod emelni, vagy csökkenteni a fényerőt..) Inkább a 8.0
+ nálam a VGA driverek összeakadtak valamiért a dedikált és az integrált. -
csibusz0314
aktív tag
válasz
csibusz0314 #2155 üzenetére
Hozzáteszem nekem is egy np370r5e van
És imádom ettől eltekintve
-
csibusz0314
aktív tag
Nekem is pont ilyen problémám volt, vagyis észrevételem. Mármint, hogy hirtelen 100% a HDD. És borzasztóan zavaró tud lenni. Viszont nekem a Utorrent használata közben volt, és találtam is rá megoldást. Ettől eltekintve, végre valakitől kaptam egy nyugtató választ. Köszi
-
csibusz0314
aktív tag
válasz
aclandiae #2074 üzenetére
Sziasztok!
Szerintetek, ezt miért csinálja a lapos? Belassul, megnézem a feladatkezelőt, és ez a kép vár:
Ugrál konkrétan a HDD kihasználtsága.. alig fut valami... friss OP. rendszer. Sentinellel megnéztem, nincs bad sector.. és vírusírtót is futattam.. Any Idea??
Lapos type: NP370R5E S02HU
-
csibusz0314
aktív tag
Tévedtem
FULL HD filmet nézek most, rajta, szóval alkalmas arra is^^
Még egyszer köszönöm a segítséget, aki ajánlottaHOPPÁ nem ide
-
csibusz0314
aktív tag
Igen, ezt én értem is. De azt hiszem most már átlépek ezen a "problémán". Mert nekem igazából, még mindig nem ez a kérdésem.
Beépített aksival rendelkező laptopom van, és attól függetlenül, hogy írták, nincs benne ez a program/lehetőség/opció (battery life extender) - ergo nincs meg az az opcióm, hogy kikapom az aksit, és úgy használom, de még egy program sem áll a rendelkezésemre, ami segítene az akkumulátor kímélésben. (SAMSUNG kolléganővel többszöri beszélgetés után sincs)
De őszintén.. Már nem is érdekel.Amíg bírja az aksi bírja.. Én ACról fogom használni a szünetmentesség miatt is.. És ha megadja magát, akkor megy a szervizbe. Most már szeretném "élvezni is"
Köszönöm a kommenteket -
csibusz0314
aktív tag
válasz
Bobrooney #2050 üzenetére
Igen, kivennénk, ha nem lenne beépített
Nem véletlenül nem tudjuk megoldani + nem tudjuk beállítani, hogy csak 80%-ra töltsön.. Mivel nekünk nincs Battery Life Extender.. Hozzáteszem érthetetlen okok miatt.
Ha nem olvastad volna a típusszám: NP370R5E-s02HU
Ha van valami ötleted, köszönjük előre is
-
csibusz0314
aktív tag
Az jó, akkor már ketten vagyunk. Engem már kétszer hívott fel a hölgy, hogy segítsen... alap user próbálkozásokkal, mondanom sem kell, kevés sikerrel.
A következő lépés, hogy hívjam ki, a SAMSUNG futárt... de... nem(még)
Amúgy te akkor hogy oldod meg ezt az aksi kérdést? Mármint, hogy használod úgy beépített aksival, hogy megkíméld?
Köszi a válaszodat előre is,
Dia
-
csibusz0314
aktív tag
Nekem Samsung np370r5e-s02HU laptopom van. Az a problémám amit már leírtam korábban is, hogy:
- Lenne egy a Battery Life Extender, amit sem a win8-on belül sem találok a Settings programban, illetve a Bios -> Advanced fülnél sem. Felhívtam már a Samsungot, és elméletileg a hölgynél lévő megeggyező laptopnál viszont volt.. És egyszerűen nem értem, nálam miért nincs. Lehet, hogy egy bios frissítés kéne.. DE... nem találok hozzá. -
csibusz0314
aktív tag
Nem a Battery Life.. az még sajnos nem.. Viszont nem nézte meg senki, akinek ilyene lenne (valószínüleg nincs
) Hogy látja-e a biosban.
A VGA Dedikalt/ATI kártya, meg... feltettem egy beta drivert és már át is váltotta.. valamiért nem telepítette fel... :/
Ennyi
Biosra esetleg valaki?
-
csibusz0314
aktív tag
válasz
csibusz0314 #2037 üzenetére
A probléma megoldódott
-
csibusz0314
aktív tag
Újabb probléma
Nemrég vásároltam egy Samsung laptopot (np370r5e-s02HU)
Miden szép és jó volt addig, míg ma végre fel nem telepítettem egy játékot, mert szerettem volna letesztelni, hogy mit is tud.. De nem tudok átváltani dedikált vgaról az ATI 8750re... Mindenhogy próbáltam már.. Látni látja a gép.. de nem tudom átváltani.. Mi lehet ennek az oka?? -
csibusz0314
aktív tag
Senki nem kukkantana bele a biosába?
-
csibusz0314
aktív tag
Még annyit megkérnék valakitől, akinek ez a típus (np370r5e-s02hu)
Legyen szíves és nézze meg a BIOSban, hogy az Advanced fülnél van-e neki ez az opció:
Battery Life Cycle Extension
Mert nekem nem nagyon van, viszont a SAMSUNG-os leányzó, aki nézte a teszt notebookon, azt mondta, hogy neki van :/Köszönöm előre is.
-
csibusz0314
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy Samsung NP370R5E S02HU Notebookom:Az lenne a probléma, hogy beépített az aksim, és így nem tudom kivenni. Viszont a Samsungnak van ilyen Battery Life Extender nevű programja, amit a User Guide-ban találtam. Viszont nekem olyan van, amit nem is említ a User Guide - Eco Mode - ami csak a széndioxid képződést csökkenti ^^ Viszont a másik app nincs ott.
Mivel nem tudom kivenni az aksit, és a program sincs... Milyen ötleted van, hogy nyugodtan tudjak játszani a gépen, úgy, hogy ACre kötve használom, ééééés élje túl ezt az évet az akkumulátor is
A Battery Life Extender elméletileg a BIOSban is megtalálható, viszont én ott sem találom... Mindent megnéztem már. Mindenhol úgy van feltüntetve, hogy van.. de.. NINCS
Segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DOOM - The Dark Ages
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NBA és kosárlabda topic
- Újabb videón nézhető meg a Soulframe
- Autós topik
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- További aktív témák...
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest