- Billentyűzet gondom van
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
SZATA
senior tag
Köszi a videót, jól be van mutatva a művelet, de nekem még annyival egészül ki, hogy a gyári HDD-t ki kell szedni és SSD-re cserélni.
Bárki meg tudná csinálni a szerelést, akár én is, csak nem vagyok sem vállalkozó szellemű, sem gyakorlott a műszerész dolgokban. Szívesebben adnám egy tényleg hozzáértő kezébe.
-
Csorbi
addikt
Ehhez nem feltétlenül kell Samsungos szerelő, bárki jó, aki ennek a videónak az alapján képes megcsinálni.
Pofonegyszerű, 10 perc. -
18Roli18
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Samsung Np370R5E S02HU típusú laptop. Korábban is volt vele problémám win 7 telepítésnél. Most is felmerült egy kis probléma. Elkezdi szépen feltelepíteni a win7 et. El is jutok addig hogy először indítaná újra a gépet telepítés közben. Mivel nincs a gépben optikai meghajtó pendrive ról telepítek. És itt jön az első bibi. Mivel be van állítva hogy a pendrivot bootolja ezért a telepítő újra indítani akarja a telepítést. Ezt ki tudom küszöbölni azzal hogy kiveszem a pendrive-ot. Ebben az esetben a telepítő folytatja a dolgát ott ahol abbahagyta. És itt jön a következő probléma. Ez pedig a kékhalál. Miután befejezné a dolgát beadja a kékhalál ablakot. Újraindítja magát és megint kékhalál. A win7 jó mert anyósom gépére gond nélkül felment ugyanarról a pendrive ról kb 3 nappal ezelőtt. A gép tökéletesen működött ugyh szerintem azzal se lehet baj.Mit lehetne tennem? Segítségeteket előre is köszönöm. Sziasztok
-
SZATA
senior tag
Hali!
Nem tudtok véletlenül egy megbízható Samsungos szerelőt? Olyanra gondolok például, aki főállásban Samsung szervizben dolgozik, de vállal magánban is melókat.
Lejárt a meghosszabbított (24+2 hó) garancia a notira, és szeretném bővíteni SSD-vel, úgy hogy a vinyó menjen a DVD helyére. Az SSD-re szűz Win8-at tennék, hogy megmaradjon mellette az eredeti Win7.
-
Buszos
aktív tag
Tehát a megoldás:
Nem volt semmi egyéb felirat, csak egy Samsung logo, nem is reagált az F2-re, pár másodperc után kikapcs-bekapcs, és ez a végtelenségig.
Beraktam egy win8 lemezt, ezt sikerült installálnom.
SW Update megfrissítette a Biost.
Restart után simán belépett az F2-vel Biosba, beállítottam, most tökéletes.
120-as Kingston ssd, még szerzek egy i3-2310-et, és megtartom -
Buszos
aktív tag
-
metaldog
aktív tag
Hali
Az lene a kérdésem hogy np350-es laptopom van és a samsung logot akarnám kikapcsolni bootolásnál és ezt meg lehet oldani valahogy? -
Buszos
aktív tag
Bekapcsol, Samsung logo, ránéz a hdd-re, majd kikapcsol.
HELYESEN: Ránéz a DVD-re...
-
Buszos
aktív tag
Szervusztok!
Vettem ma egy sráctól egy Samsung NP300E5C-A02HU típusú gépet, a Hardverapro-n. Gyorsétteremben találkoztunk, átnéztem, Sentinel 100/100. Win 8 volt rajta. Itthon fullra letöröltem mindent a hdd-ről, és itt indult a most is tartó őrület...
Bekapcsolom, Samsung logo megjelenik, majd kikapcsol. Biosba nem lép be, boot menü nincs. Bekapcsol, Samsung logo, ránéz a hdd-re, majd kikapcsol. Hiába nyomok F2-őt vagy F10-et, hiába rakok be egy telepítő lemezt vagy pendrive-ot, mindenhogy ez a reakció. Képtelen vagyok újratelepíteni, Bios-t meg nem találok hozzá, pedig azt keresheti a DVD-n.
Garlevele nincs meg, pedig 2012.10. havi gép, ha 24hó a gari, még él. Van biankó Samsung garjegyem, de vajon elfogadják-e, vagy bedőlök vele? Jó kis vétel volt... -
Akos07
csendes tag
Sziasztok, Samsung RV-509 es laptopom van és ehhez kérnék segítséget 1 hozzáértőtől. A problémám az lenne, hogy az fn (funkció gomb) kombinációk elállítódtak például alap esetben fn jobb-bal nyíl a hangerő növelése csökkentése lenne most a számológépet és a chromot nyitja meg és ehhez hasonlók lényeg hogy 1 kombináció se úgy működik ahogy kellene. Kérdésem ezt hogyan lehetne visszaállítani az alapértelmezett beállításokra.
Válaszokat köszönöm.
-
eddieke666
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.Van 1 Samsung np270e5v-x01hu tipusú notebook-om.Szeretnék rá Win8-at telepíteni,de be sem bootol az OS.A lemez jó,mert Lenovon rendben elindul a telepítés,csak a Samsungon nem.
A gép indítása után megjelenik a Samsung logó,majd pár másodperc múlva kiírja,hogy:
ll boot options are tried. Press <F4> key to recover with factory image using Recovery or any other keys for next boot loop iteration?
A boot sorrend be van állítva.Van esetleg valami más beállítás még,ami miatt nem indul el a boot-olás?Üdv E.
-
Sziasztok
Találkoztatok már azzal a jelenséggel, ami főleg Samsung gépeken figyelhető meg, de utóbbi időben már az Acer gépeken is jelentkezik az, hogy tökéletesen üzemel, aztán kikapcs, majd következő indításkor nincs hang. Win8 és 8.1 alatt a leggyakoribb a hiba, de találkoztam már vele win7 esetén is.
Hiba sehol nincs, minden olyan mint ha rendben lenne, de még sincs hang.
Újraindítás és újra van.
Van erre valami megoldás? -
Ratman
tag
Sziasztok!
Az igaz, ami korábban a hírekben olvasható volt, hogy a Samsung kivonul a magyar piacról notebook téren? Ha igen, akkor ezek szerint ez a probléma sosem lesz megoldva?
Nekünk is NP370R5E van, egyszer áttértünk 8.1-re utána jöttek a problémák, visszaálltunk 8-asra, és azóta várjuk, hogy mikor lesz hivatalos hír, hogy jól működik a notebook 8.1 alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kutya topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Billentyűzet gondom van
- GTA VI
- Jövedelem
- Külpolitika
- Konzol Screenshot
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- További aktív témák...
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-12700H 16GB/512 NVIDIA RTX 3050Ti /1 MILLIÓ/
- ASUS TUF Gaming Laptop GTX1660Ti
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest