-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
anjani182
őstag
válasz
sonye #117556 üzenetére
Az a baj, hogy én a Samsungon érzem ugyanezt
Eddig 6-os szériás 120HZ paneles FHD TV-im voltak, és még van is egy. Húztam az UHD-t ameddig tudtam, de ugye pár hete eljött az idő.
TV adás, nappal, Természetes módban azt mondom szép és jó! Youtube 4K azt mondom jó! Az esti/éjszakai filmezések...háát...igen, ha nem szemből nézem fakul a kép, ha pedig nagyon a sarkokat nézem egy hangyányi bevilágítást észre veszek, bár ezek megvoltak az FHD-kon is, vagy megvan, de ezen épp csak egy hangyányival rosszabb, de mindig a sarkokra téved a szemem.
Azt tudtam, hogy nem fogok tudni kiadni 100e-el többet egy 7-es szériára...szóval ilyen téren folyamatos visszalépés folyik évek óta a gyártóknál!!!
-
gyeniko
őstag
válasz
sonye #117556 üzenetére
Szerintem trollkodás a Samu topikban ismétlődően és szélsőségesen gyalázni egy másik gyártó termékét és ezt a véleményt általánosítva kiterjeszteni a gyártó egész termék csoportjára, illetve szinte minden termékére, megadva 2 kivételt (morzsa porszívó és OLED TV).
Az, hogy ezzel nagyon nem értek egyet nem egyenlő az LG TV-k istenítésével."...Be kéne ismerni a cégnek, hogy sajnos hibázott, éscnem gyárt nagy paneles szép TV-t!..."
Ez pedig egy egetverő butaság...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest