Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-Solt-
veterán
válasz
lordcoyote #97893 üzenetére
Én hagytam, hogy állandóan újrainduljon, aztán egyszer csak megjavult...
-
xbdream
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Samsung UE40H6400 típusú tv-ém. Az alábbi hibajelenség jelentkezett ma. Mikor bekapcsolom a hosszabbítót automatikusan bekapcsol, bejön a Smart logó és nem reagál a távirányítóra. Majd folyamatosan újraindul többször egymás után (kb: 5-10 másodpercenként), és nem reagál semmire még a kikapcsolásra se, csak ha kihúzom a 220-ból. Szétszedtem a kábeleket, a távirányítóba elemeket cseréltem, vártam vele de sajnos ugyanez a hibajelenség. Találkoztatok már ilyen hibával? Hogy lehet orvosolni? Valami készülék reset megoldja, mert szerintem szoftveres lehet a probléma. Köszönöm a segítségeket.
Üdv mindenkinek
-
lordcoyote
csendes tag
Szia!
Érdekes, pont ma történt nálunk hasonló, szóról-szóra, amit írtál. A mi készüléktípusunk UE32H6200. Rákerestem a témára és az vezetett most ide.
Bekapcsolom a készüléket, bejön a kicsi SMART menü, majd megfagy 6-7 másodppercre, majd újraindul és ez ismétlődik sokáig.... majd egyszer megunja és semmi gond.
További érdekesség, hogy a TV-t pont ma vettük egy éve.
Most csináltam egy gyári visszaállítást, épp újrahangolom...
-
blakey
titán
Nincs Samsung tv-m, mégis tudom, hogy mi a gond, miért nem olvastok mielőtt kérdeztek? Nem tűnik fel, hogy ma szinte csak erről van szó?
-
Szintén zenész. A a beállításokban a hálózat részen lekapcsolódtam a wifiről. Remélem megoldja a gondot.
-
-Solt-
veterán
Üdv Urak,
Adott egy UE32H4510 TV, ami cirka 10 másodpercenként "újraindul", a távirányítóra pedig nem reagál egyáltalán. (elemet már cseréltem) Áramtalanítottam de semmi változás. Találkoztatok már ilyen jelenséggel?
#97890) blakey: Jogos, elnézést!
-
Balagheee
újonc
Én Cambridge-ben lakom és nekem is ezt csinálta az UE48H6400. A menüt se tudtam elérni amíg le nem tiltottam a routerben. Utána kikapcsoltam a smarthub automatikus indítását és így a netet is vissza tudtam kapcsolni a tv-nek. Azóta működik, viszont ha megnyomom a smarthub gombot utána ismét újraindul de csak egyszer.
-
Csa-zsó
csendes tag
Sziasztok, ugyanaz a hiba " 40H6500" újraindul, nem reagál a gombokra. Garancia lejárt.
Viszont, felhívtam a Samsung ügyfélszolgálatot, egyből tudták miért telefonálok. Központi hibáról van szó, nem csak Magyarországon. Megoldás,amit az ügyintéző mondott, meg kell szüntetni az internetkapcsolatot a tv-vel, Wifit a routeren kikapcsolni, vagy kihúzni a Lan kábel a tv-ből. A tv ezután be boot-ól . Sikerült.
Gőzerővel dolgoznak a hibán.
Remélem, sok Samsung tulajt megnyugtattam ..... -
Szóval mégegyszer. Valami probléma van a Samsungnál és újraindul a tévé. Jelenleg a megoldás ha nem kötöd az internetre!
mobal,
-
bostone
addikt
válasz
sityupityu #97879 üzenetére
Kösz, így már sikerült.
-
Yummy
tag
Mi van itt emberek. Jövök haza boltból kapcsolnám be a tvt-t erre lefagy nem tudok csatornát váltani, hangot adni, olyan 20-30 másodperc múlva újraindul. És ezt megállás nélkül addig amíg ki nem kapcsolom. Kihúztam bedugtam semmi. Eljutottam egyszer odáig, hogy nem fagyott be ekkor reseteltem. Simán ment ott nem indulgatott újra, de mihelyt bejöttek a csatornák megint. Netet átraktam kábelesre így is csinálta. Most az egész netet kihúztam.
Ide még nem jöttem fel, mondom felnézek és megkérdezem mi ez az egész, hátha valaki tud segíteni. Erre látom a kommentek tömegét ugyan ezzel a problémával.
Nekem Samsung UE55H6500 van.
Ez mi ez az egész emberek? Illuminati? -
-
eketomy
senior tag
Sziasztok fórumtársak!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy lenne nekem egy ilyen tv-m:
Samsung UE50J5100AWXXH
Digi Műholdas előfizető vagyok, az lenne a kérdésem, hogy most van a diginél már smart cam funkció és le szeretném váltani a beltérimet ilyen kártyás megoldásra, na mármost a tv-m elvileg támogatja a CI+ smart kártya fogadását! Ez elég ahhoz hogy tudjam ezt a szolgáltatást használni, vagy kell -e még más, esetleg valakinek van ilyen tv-je és tudja rá a megoldást? Köszi előre is a válaszokat. -
bostone
addikt
Sziasztok!
H6400-ás tv-n, ha smart funkciókat szeretném használni lefagy és újraindul. Tudok ezzel valamit házilag kezdeni?
-
Damage
senior tag
válasz
dethroner #97869 üzenetére
Nem kell a router felületére se belépni. Most már működik (a serviio). A Plex nem. Nekem mind a kettő fent van. Plex-hez ugye be kell lépni a smart felületre, serviio-hoz elég a távirányító source gombját nyomogatni. Az előbb valami miatt nem adta ki a serviio-t csak az Ext. és HDMI, screen mirroring stb-t. Újraindítottam a TV-t és újból van serviio. (wi-fi bekapcsolva, Smart Hub automata indítása kikapcsolva).
-
dvd_R+
őstag
Sziasztok !
Adott egy Samsung UE48H6400 tv-m 3 napja van meg és most bekapcsoltam előjön a smart menü de nem tudom mozgatni semerre se semmire nem reagál aztán pár másodperc múlva kikapcsol és automatikusan be és úgyan ez
valaki tudja mi az oka ?
-
anyoca69
újonc
Net nélkül valóban megy a tv. A hibát ki fogják javítani a samsungnál??
-
FlowerAngel
csendes tag
Valaki legyen kedves írja le részletesen mit,kell tenni a tv-vel..hogy kapcsolom le a netről a tvt / routerem van/,hogy tudom az ikonokat eltüntetni,hogy ne jöjjenek ki,amikor bekapcsolom a tv... lehet nem csak én vagyok ennyire kezdő a dologban..nálam is hasonló a probléma 10-15 másodperc után újraindul,távirányítóra nem reagál..köszönöm
-
dethroner
veterán
válasz
Damage #97868 üzenetére
Miért ne lehetne? Megnézed a tévéd mac címét, aztán router felületen belül tiltod neki a wan hálózat elérését. Utána akár wifin, akár kábelen eléri a tévé a routert és azon keresztül a pc megosztott meghajtót és nyugodtan tudsz filmet nézni. Pár hónapja én is így használtam, csak én plex helyett serviio-t használok.
-
Damage
senior tag
válasz
dethroner #97867 üzenetére
Így nem lehet wi-fin keresztül pl. Plex-szel filmet nézni. Nálam wi-fi-n csatlakozott. Kikapcsoltam a router-t, egy be tudtam kapcsolni a TV-t. Kikapcsoltam a Smart Hub automatikus újraindítását, bekapcsoltam a router-t. Így van wi-fi, tudom használni a Plex-et. Csak arra kell figyelni, hogy a távirányítókon elkerüljük a Smart Hub gombját.
Szerk.: így nem elérhető se a serviio, se a plex...még "Source"-on keresztül sem!
-
-ZeeZee-
senior tag
H6200-es TV-n szintén zenész. Több lépésben próbálkoztam. Net nélkül tökéletes. Nettel Smart Hub automatikus indítás tiltással szintén megy minden.
-
anyoca69
újonc
válasz
xyzikeee #97805 üzenetére
Nekünk dettó ugyanez, csak nekünk 48- as széria van. Nincs ötlete senkinek, mi lehet baj? Minden előzmény nélkül bekapcsolás után semmilyen gombot nem fogad, a menü sem jön ki, a tv-n lévő navigációt sem érzékeli, egyszerűen fogja és újraindul - egyfolytában. Csak a kihúzás vet véget ennek.
-
Damage
senior tag
válasz
andatti #97850 üzenetére
Gondolkozz egy picit!
Kihúzod a router-t, nincs internet. Bekapcsolod a TV-t, kikapcsolod a menüjében az Internetet (átállítod vezetékesre), kihúzod az ethernet kábelt és máris működik a TV, net nélkül. Vagy kikapcsolod a Smart Hub automatikus indítását és visszakapcsolod az internetet.sityupityu: ki van kapcsolva a készüléeden az automata Smart Hub indítás. A legtöbb TV-n alapértelmezettként elindul a TV bekapcsolásakor.
-
válasz
sityupityu #97853 üzenetére
Aha, azért nálam sem kerek minden. Bár nálam nem kapcsolgat ki-be, de benyomva a smart gombot vége mindennek. Onnantól nem lehet vele semmit sem csinálni, és kb 10 mp után újraindul. De sima tévénézés közben nem.
-
Gizmo94
veterán
Én sem, nálam is be volt, de minek. Jobb így.
Valamint legalább letiltottam az automatikus frissítést is. Igaz, hogy az összes beállításomat, mentést, stb. elvesztettem amikor először resetelni próbáltam.
Azért eléggé égés a Samsungnak ez. Nem mindenki tájékozódik webes fórumokról.
-
-
Sirandrish
legenda
Nálam szerencsére semmi gond a H6400nél
-
zack
nagyúr
Nálam is előjött, 50H6400. Routerben a wifi-t kellett tiltanom, majd a tévében a net kapcsolatot átrakni vezetékesre, és wifi visszakapcsol, mert a menüt sem tudtam előcsalni.
Óriási botrány lesz ebből ha nem oldják meg hamar. Este 6-kor lesz az első meccs. Addig van bő 4 óra. Sokan nem fogják tudni a megoldást. -
Érdekes, nálam nincs semmi gond a H6400-el. Nem kapcsolgat ki-be. Pedig csatlakoztatva van a net-re.
-
HaZse
őstag
Sziasztok.
A mai napon délután be akarom kapcsolni a TV-t, am be is kapcsol rendesen, de a smart rész kb. 1 másodperc után lefagy, majd egy kis idő után a TV is újraindul.
Mi lehet a gond? A hálózati kábelt már kihúztam kb. 30 percre.
A TV egy UE48H6400
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AM 5 lapok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest