Hirdetés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kicsirics77 #91178 üzenetére
Én sem kimondottan neked szántam, csak úgy megjegyeztem.
-
Flashget
félisten
válasz
Gakocsis #91175 üzenetére
közben lehet beugrott ahogy ránéztem a távkapcsolójára.
nyomd meg a smart gombot és utána a search gombot ekkor előhozza a böngészős fajta keresőt és abba írd be a netflix szót. vagy a netflix app szavakat
asszem így kellett használni D szérián az app keresőt. én anno a krb fireplace miatt használtam csak. -
Kicsirics77
veterán
válasz
sityupityu #91176 üzenetére
Én is csak széljegyzetként jegyeztem meg.
-
válasz
Kicsirics77 #91171 üzenetére
Nálam nem frissít a tévé de most megnéztem, hogy van e nálam. Van. És ezzel kb le is zártam az egészet. A YT alkalmazást leszámítva én egyáltalán nem használom ezt a smart lósz@rt. Ha itt nem olvasom a fórumot akkor én észre sem veszem, hogy van valami új.
Nem is tudom, hogy miért vannak ezért az egészért oda az emberek.
-
Flashget
félisten
válasz
Gakocsis #91172 üzenetére
csak szemléltetésként, 2012 februárban én a 1018-al vettem a D6500-at. A samsung a 1017-el tíltotta le a samygot. Később persze a samygosok megoldották a problémát és a 1016-ig lehetett visszarakni az fw-t és utána senki nem akart újabb verziót.
nem is biztos, hogy frissítened kell csak az app keresőbe írd be netflix -
Gakocsis
tag
Sziasztok. Egy D6200 -as tvm van amin még a legelső, T-GAS6DEUC-1016.0, BT-G szoftver van. Ezt manuálisan tudom e frissíteni, hiszen én is szeretném élvezni a NETFLIX előnyeit.
Ezt hogy tudom megenni. A netes frissítés sosem jelzi, hogy lenne frissebb szoftver verzió, pedig biztos jött ki az elmúlt két évben. A smart hub ma is frissített, és törölt két alkalmazást.
-
törölt tag
Sziasztok,
Van egy ilyen TV-m és szeretném "kalibrálni". Egyáltalán nem értek hozzá, eddig azt sem tudtam hogy mit jelent.
Másik fórumon láttam ezt a kifejezést aztán utánaolvastam.
PC-n szoktam sorozatot nézni és egy PlayStation 4 van rákötve amin néha játék folyik, ha ez esetleg számít.Honnan lehet ezeket a "beállításokat" lelesni?
-
d@minator
addikt
válasz
d@minator #91168 üzenetére
Most csináltam egy TV visszaállítást és jó lett.
A fene sem érti pedig már nem egyet csináltam előtte. Külön a Smart Hub és külön többször a TV-n is csináltam korábban és nem lett jó tőle. Most a Smart Hub kapcsolati teszt is ok.
Azt viszont nem értem, hogy a TV mostani és közelmúltbéli visszaállítása után egyszer sem kérte a wi-fi jelszót. Mintha régen kérte volna...Nem?
-
d@minator
addikt
válasz
Flashget #91163 üzenetére
Csináltam de ugyanaz. Viszont ha csinálok egy Smart Hub kapcsolat tesztet az negatívan zárul.
"Nem lehet befejezni a Samsung Apps tesztjét.
Nem indíthatók alkalmazások. Frissíteni kell a TV szoftverét. Ha a probléma nem szünik meg forduljon a Samsung ügyfélszolgálatához. (ERR08007)"2790-es van rajta és nincs újabb.
-
Gabesz87
veterán
Rohadt jó. Bekapcs után most engem is a Smart HUB frissítése folyamatban van, próbálja meg később üzenet fogadott. Másodjára már ment. Viszont míg tegnap még jó pár appot láttam egymás után, most mintha mappába lennének, vagy mi. Van egy kiemelt, egy legutóbbi, meg egy minden törlése. De a Netflix ott is van már, telepítve a kiemeltek közt!
-
d@minator
addikt
Nem jön be a YouTube sem Netflix azt írja, hogy a "Smart Hub frissítése folyamatban van". Már ez van vagy 1 hónapja (vagy több). - 48H6400
A Telekomos STB is időnként kikapcsol tehát a kék led alszik ki (HD) a power világít. Újra be kell kapcsolni a saját távirányítóval.
Mi lehet velük?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- További aktív témák...
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- Ryzen 7 CPU-k
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest