Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
pittbaba
aktív tag
Köszönöm a válaszodat, de nem értem, hogy most te nem értesz, vagy én nem értelek téged.
Van egy TV-m a szoba közepén, van két telefonom, 2 notebookom, egy xboxom és egy asztali gépem, mindegyiket kössem be HDMI-vel (ennyi aljzat már pont nincs is) ha bármelyikről akarok videót indítani? Az egész lakás tele lesz kábellel.Szerintem nem gondolom rosszul, hogy nem 1000 in 1-et várok el akkor, ha egy TV amin van wifi meg internet van, hogy azt szeretném hogy a mediacenterből lejátszott filmjeimnek legyen felirata. Igazából a guta megüt, hogy pár év alatt bekerült a 3D technológia, de egy subtitle tallózása menüpontot még mindig nem sikerült bedrótozni.
Mindig a HDMI-t írod, de nem látom mögötte a megoldást arra, hogy minden gépről videót indíthassak. Ha összekötöm a PC-m videókártyájával, onnantól több lehetőségem adódna? Vagy nem értem ezt.
A fő bajom, hogy a samsung reklámokban csak úgy dobálgatják a videókat ide-oda egyik készülékről a másikra egy mozdulattal, haverom az 50 000-s LG TV-jén a youtubeot telefonról és számítógépről is egy kattintással kiteszi, ehhez képest ez a SmarView nevetséges, használhatatlan vicc.
Technikai kiegészítés:
A routerem egy TP-Link WR1043ND v2, bele van dugva egy USB-s winyó, az mediacenterként megosztva, a TV látja is szépen. A videók tök jól elindulnak (bár pörgetni már nem lehet bele...), de a feliratot nem húzza be, csak ha közvetlenül átdugom a TV-re a winyót.Ja, és valamiért leáll a videó 1-1 óra lejátszás után (winyóról közvetlenül rádugva), hogy nem támogatott valami (megírom pontosan majd), ha újra elindítom a videót és odapörgetek ahol leállt, akkor megy tovább, majd megint leáll egy óra múlva és pörgethetem újra oda. (ilyenkor a menüben a videón egy piros, átlósat áthúzott kör ábra van). Tudtok ebben is segíteni? Egyelőre nagyon elégedetlen vagyok a készülékkel sajnos, látom, hogy a hardver rendben van, és adott egy jó szoftverhez, de a szoftver az nekem eddig egyes alá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kompakt vízhűtés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest