Hirdetés
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozy65
újonc
"Hát igen,ez csak azoknak fájó akik a beépített lejátszót használták" igen Én is ezt használtam lejátszónak hálózatba kötve, de ha nem javítják nézhetek valami külső médialejátszót ( asus O play, WD)
-
törölt tag
Kösz Flashget!
kikapcsoltam a frissítéseket, de csak bekapcsol 2 óra elteltével
-
zozy65
újonc
Sajnos nálam is frissítette magát a SamuUE40H6700SL és ugrott az 5.1 optikán. Alig várom, hogy jöjjön vmi új frissítés, ami helyre hozza ezt a hibát. Ha ez így marad akkor a filmek nagyrésze élvezhetetlen lesz házimozin. ( 5.1 ) hiánya.
-
Gombinyó
őstag
Sziasztok!
Több topikban is olvastam, hogy elnevezik az emberek a tv-k HDMI bemeneteit pl PC vagy Blu-ray-nek. A régebbi Samsung LCD-men nekem is volt ilyen lehetőség.
Most F6500-as Samsungom van, ebből már kivették ezt a lehetőséget? Nem találom eddig sehol. -
Cheesy
őstag
Samsung Allshare kilőve: teleszemeteli .mta fileokkal a média mappákat
Serviio: létezik arra megoldás, hogy hagyja a fenébe a kategóriákat és CSAK egy sima filelistet/dirlistet küldjön át a tévének, amiből ki tudom választani amit meg akarok nézni? Olyan felesleges borítót leszedni, 30 féle filter szerint rendezni a filmeket... Póbálkoztam a Serviio/Presentation/ fül alatt a kategóriákkal (megjelenít/csak tartalmat megjelenít/kikapcsol), de sikertelenül. Vagy nem látszik semmi, vagy pedig szét van szórva a filter direkbe. Szörnyű.
Vagy esetleg létezik olyan program amit a (Win 7-es) gépemre feltelepítve meg tudok normálisan osztani mappákat a samsung tévével?
-
törölt tag
Sziasztok
Tudna valaki segíteni most cseréltem le a tv-t egy samsung 55h6400-ra és össze köttetésbe van Hdmi-n egy Onkyo házimozival.Mióta ez így van és minden ki van kapcsolva két óránként magától bekapcsol a házimozi.
Tudna valaki segíteni miért van ez? az isténrt se tudok rájönni....Köszi előre is
-
Just486
senior tag
Köszi mindkettőtöknek
40-es a TV. A Samsung ügyfélszolgálat elérhetőségét merre találom? A Samsung szervizinformációi között nem találtam.
-
Just486
senior tag
Üdv! Van egy, az Euronics-ben vásárolt H6200 típusú tévékészülékem, amin meghibásodott a fejhallgató kimenet. Valaki, akinek van tapasztalata elmondaná, hogy ilyenkor az Euronics-hez, vagy a Samsunghoz kell fordulnom a javításért, illetve hogy kiküldenek valami tv szerelőt, vagy nekem kell berámolnom a készüléket valamelyik szervizbe?
-
antocian
csendes tag
sziasztok,
biztos volt már, de én men találtam: mi a különbség a 48h6400 és 50h6400 között? (mintha valami olyasmi rémlene, hogy a 48-as az samsung panel, az 50-es meg va..) azonkívül semmi? akkor miért éri meg neki 2 coll (~5cm) különbséggel tv-t gyártani? Van amiben az egyik jobb ill rosszabb mint a másik?
a másik: webshopoktól gondolom sokan vesztek tv-t nem gázos ott a garanciáztatás? van egyáltalán olyan, akinek elromlott és javítani kellett a tv-t - vagy pixelhiba miatt cseréltetett?
A. -
bul07
nagyúr
válasz
sandró60 #76120 üzenetére
Viszont ez max a döntés szögét befolyásolhatja lehet hogy nem 20fok hanem csak 15 fok lesz
40" - 48" 6400-nak mik a méretbeli adatai? Ha lehet talp nélkül
Megvan40 = 917.6 * 535.4 * 63.1
48 = 1086.1 * 630.1 * 63.5
kb 10 cm van, ezt felezve 5cm ez döntésnél csak pár fokot befolyásolhat mert egy 42" tv a max tehát még kevesebb a méretbeli különbségSamsung honlapon valami kavar van mert a 40"-nak 800mm ír viszont a 48"-nak meg 705.1mm, fel lenne cserélve , de nagyon nem kóser valami mert a 55"-nak meg 792.5mm ír (persze ezek állványos adatok)
-
Flashget
félisten
válasz
töky76 #76124 üzenetére
nem lősz mellé, ha nincs szükséged DVB-S2 tunerre (tányéros tv) mert az nincs benne és nem kell +1 év gari.
mail.hu szerintem nem ajánlott bolt, mert volt aki onnan vette a tévét és sikerült eladniuk egy portugál/spanyol piacra szántat, mivel más nyelvet nem lehetett beállítani benne még szervízmenűben sem.
UE40H6400AWXXH a H helyén C jelzés volt!Összefoglalóban le van írva mely boltok adnak gyári garit.
pl. ők ilyenek.[link] és elvileg itt ma 5% kedvezmény is van Valentin nap alkalmából. -
töky76
tag
Sziasztok,
jelenleg egy 50 f6400-as tv-m van a nappaliban(szeretem), és a hálószobába szeretnék venni egy 40-es h6400-as tv-t! ahogy nézegettem a fórumot ajánljátok ezt a típust. Nem lövök mellé ezzel,ugye?
A másik kérdésem hogy falra raknám minenképp, viszont ezekhez a konzolokhoz nem értek semennyire, azt szeretném hogy dönthető is legyen meg forgatható is(de azért 10-20 ropi között legyan az ára) Elvileg a tv vesa 200x200-as szabvány... melyiket ajánljátok?
Köszi
a mall.hu-ról rendelném, ahogy nézem 2 év garival adják... ez gyári gari? -
Cheesy
őstag
Elérkezett nálunk is a HD korszak, vettünk egy Samu UE48H6400-t.
Eddig megtaláltam amit kellett, de egyvalamit nem: hogy kapcsolom ki a menü hangját? Rettentő idegesítő a pittyogása. -
bul07
nagyúr
válasz
Dadan01 #76118 üzenetére
Köszönöm
Ránéznétek erre , hogy stabilan tartaná e megdöntve is
Ágyam végében a falra menne és egy kicsit lefele meg kellene döntenemGaranciális akció visszatéréséről senkinek semmi infója
-
bul07
nagyúr
Samsung UE48H6400
Milyen kiosztású fali konzol jó hozzá?
Honlapot néztem de nem találtamSzerintetek lesz megint mostanában ez az 5éves garancia akció ?
Mert azért nem mindegy hogy 2 vagy 5év garancia
Bár mondjuk nem tudom hogy a Telekom-os rendelésnél érvényesíthető lenne -
Flashget
félisten
10:05-től a Hírtv-n az áfa csaláson lebukott műszaki áruházak lesz a téma.
-
Flashget
félisten
válasz
KERA25 #76112 üzenetére
Ha visszaolvastál már pedig igen, akkor találkoznod kellett volna a Mede8er MED600X3D típussal.
egy UE46F6670 ami szinte mindent visz ISO-n kívűl
Ha le is játssza a 24p-s BD filmet akkor sem tudja kandencia helyesen egyik tv beépített média lejátszója sem. Ha lesz egy ilyen céleszközöd te is elfelejted, a tv beépített média lejátszóját.
-
gorog67
aktív tag
válasz
KERA25 #76112 üzenetére
Erről szól a Milyen asztali médialejátszót? topik.
-
Assimilator
őstag
Egy elég furcsa kérdésem lenne.
Nincs valakinek egy LE32B650-hez doboza?
Vagy méretben megfelelő TV-s doboza?
Költözéshez kellene. -
KERA25
csendes tag
válasz
gorog67 #76111 üzenetére
Értem köszi a felvilágosítást ,így akkor nem veszek meg feleslegesen egy lejátszót várok még egy kicsit és megpróbálok venni egy modernebb képességű lejátszót .esetleg nem tudsz ajánlani egyet ami az olcsó kategóriát képviseli de azért még használható ? ( ha egyáltalán létezik ilyen .)
-
gorog67
aktív tag
válasz
KERA25 #76110 üzenetére
Az O!PLAY sem tudja a 3D ISO-t! Azt csak az újabb játékosok tudják, amiknél külön feltüntetik a 3D ISO képességet. A half filmeket lejátssza mindegyik, csak a 3D-s feliratokat nem ismerik, (a tévé igen), de így nem vagy előrébb.
Ha kibontasz egy ISO-t, találsz benne egy hatalmas ssif fájlt, na ezt nem ismeri sem a tévé sem a régi játékosok. -
KERA25
csendes tag
Sziasztok ! Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy érdemes -e venni egy olcsobb media player-t a tv sajátja helyett ami egy UE46F6670 ami szinte mindent visz ISO-n kívűl és mostanában olvasgatok itt és látom hogy ha 3D-t akarok tökéletes minőségben akkor BD 25-50 ben kell beszereznem és nem pedig mkv SBS vagy half OU minőségben ! mert ha kibontom az ISO-t gépen és a stream mappából átmásolom a dolgokat pendrvie-ra akkor ugyan lejátsza a tv-m a filmet de normál 2d -ben és max annyi hogy átkapcsolom 2d-ből 3d -be átalakitó akármibe de az egy fokkal se jobb mint akár egy SBS film .akkor a tv-m mediaplayere nem tudja vagy nem érzékeli hogy az egy frame packed 3d ? vagy pedig nem ilyen egyszerű ahogyan én elképzeltem hogy kicsomagolom átmásolom és működik ? Egy ASUS O!Play HDP-R1 médiaplayert szeretnék venni ami nem olyan drága használtan és amint olvastam ez viszi a bd isokat is csak a hdmi portja az 1.3 ami lehet baj.
-
Flashget
félisten
nem erőltették meg magukat Valentin napra..5% minden árából 14-én az Edigitalban.
3 éve még 10% volt. -
Camelus
csendes tag
Sziasztok!
Tud esetleg valaki olyan alkalmazást, amellyel elérhető egy hálózatra kötött asztali DVR képe, LE37C650 típusú készülékre? (Internet@tv)
Köszi!
-
Tibe
aktív tag
Sziasztok!
82cm-es tv-t keresek a notimhoz, elsősorban játékokra használnám. Csak ezt az egyet találtam megfelelőnek ebben a méretben :Samsung UE32F5000, esetleg van más ami jobb? A Sonykat dícsérik nagyon kicsi a lagjuk. Tudtok ebben segíteni?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest