Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoeYi
őstag
válasz odipapa #42492 üzenetére
a hasznaltauto.hu-n meg van egy csomó törött autó is. Na és? Ha veszel egy Samsung tévét, kapsz 3 év garit amely révén ingyen javítják ha egy ilyen beütne. Ezek a pixelcsíkos tévék szerintem külföldről behozott selejtezett garancia nélküli típusok (vagy az itthoni szervizekből csempészik ki), mondván úgyis megveszi valaki.
-
lacee007
csendes tag
válasz odipapa #42492 üzenetére
Nyilván van köztük hibás, de ezzel nem gondolom hogy újat mondtál. Mivel a modern tömegtermelésben nincs olyan hogy valaki "lemeózza" neked, mint az átkosban. Olcsóbb kicserélni gariba azt, ami nem jó.
Ha mindet külön tesztelgetnék, akkor tudod hol kapnál 160ér százcentibe ilyen laposat meg okosat meg háromdéset.
És mivel évről évre bővül a piac, egyre többet gyártanak, ergo egyre több a selejt is....
velem lehet üzletelni... :)
-
blakey
titán
válasz odipapa #63953 üzenetére
Ugyanolyan foltos a 6500-as is, fotón azt látsz amit mutatni szeretnének, egy kalibrált monitoron ugyanolyan foltos a 6500-as képe is.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
itanczos
senior tag
válasz odipapa #64135 üzenetére
Egyetértek, nagyon nagy a különbség a scart és a hdmi között!
Használd a keresőt! | iPhone 13 Pro 256GB | 3D: Tevo Tarantula | NAS: HP MicroServer Gen8 - Proxmox/XPenology | Okos otthon: HomesAssistant - HomeKit - Hirdetéseim (ha van): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/itanczos/index.html
-
legenda
válasz odipapa #68612 üzenetére
nem nyalni kell, de a másik szélsőség sem jó, amikor nem megfelelő hangnemben írja le néhány ember, hogy mi a jobb, és mi a kevésbé jó minőség...stb, hanem konkrétan leigénytelenezi a kérdezőt/hozzászólást írót, mert mondjuk a tv beépített lejátszóját meri használni - de sok ilyen példát lehetne még említeni -, és azt meri mondani, hogy neki az is megfelel.
megnézném, hogy aki itt annyira igényes a készülékeire, meg kérdéses6problémás stílusban lehúzza a minőségre kevésbé vágyókat, annak az élet minden más területén is is ilyenek az igényei, és a gyakorlatban is megvalósítja azokat? amennyiben nem, mert mondjuk más eszközökből/termékekből (mobiltelefon, hangrendszer, ruházat és még lehetne sorolni) nem a jobbak közé tartozó van neki, úgy őt is pont úgy leigénytelenezhetnék akár itt a fórumon is, nem is egy témában.
van egy olyan gyanúm, hogy neki sem esne jól, pláne ha problémás stílusban tennék, és arra hivatkoznának, hogy ők csak a legjobbat javasolhatják, hiszen ezért a téma hozzáértői.
egyértelmű, hogy a jobbat kell javasolni, illetve ha valami nem jó/megfelelő - bár ez viszonyítási alap kérdése is -, akkor azt le kell/lehet írni, de normális stílusban is lehet közölni, és ebben a témában jellemzően utóbbival van a fő probléma, ami sokaknak szemet szúr, nem egy témában olvastam már, hogy valaki kérdezett valami kapcsolódót egy témában, ahonnan ebbe a témába irányították, mire közölte, hogy ide nem ír, elég volt olvasni a másoknak címzett hozzáértői hozzászólásokat, ő abból a stílusból nem kér - ez azért sokat elárul...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz odipapa #69253 üzenetére
a regisztráció csak az egyik oldala a dolognak, a regisztráció során kiállított igazolólap csak az eredeti jótállási jeggyel és számlával együtt érvényes - ez szerepel is adott regisztrációs lapon, illetve a vonatkozó szerződési feltételekben is -, de az már más kérdés, hogy megfelelő samsung jótállási jegyet nem fog tudni bemutatni - amivel érvényes lenne a hosszabbítás -, hiszen nem olyan helyen vásárolt, ahol azt adtak volna a készülék mellé.
igen, problémás volt a rendszer, mert részadatok alapján is engedte elvégezni a regisztrációt, de a regisztráció alapját képező megfelelő samsung jótállási jegy nem áll rendelkezésre, így nem érvényes a regisztráció és bukott a dolog...
nem, nem vagyok samsung dolgozó, de várom a megkeresésüket, ha már ennyit védem őket, bár megteszem ezt más cégekkel is, ha (szerintem) jogos![ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz odipapa #69253 üzenetére
Persze én tévedek..akkor a kiemelt részt megmagyaráznád? De nem kell.
A profilom alapján megtalálta a regisztrált tévét, megbeszéltük, hogy akkor kiküld egy szerelőt, hamarosan hív. Hívott is és elmondta, hogy a tv regisztrált sorozatszáma egy karakterrel kevesebb, mint ami kellene, hogy legyen; de nem baj, fényképezzem le a tv hátulján lévő matricát és küldjem el, azon rajta van a teljes kód, majd ők kijavítják a weboldalukon, és akkor majd tényleg küldik a szerelőt.
Nekem volt komoly gondom a samsunggal és javasolták a homárt írjam meg...ha nem oldottam volna meg számomra kedvezően, talán a pert követően megteszem. Nekem hivatalos és érvényes garancia papíron, regisztrált tv-m volt!
De ez nem ügy ahhoz képest..itt volt egy balfaszkodás user felől és volt egy másik a samsung részéről. Ráadásul még akkor amikor nem volt szigorítva a regisztráció.Mivel a regisztrációs oldalon ott vírít milyen hivatalos samsung gari papír kell így a téma hamar véget érne békéltetőn is: [link]
Tehát akinek nem ilyen van annak mo-n 1 év kötelező samsung garancia él. ha utána megszűnik a bolt mint a homáros cikkben lévő, megszopta az illető. Én erről írtam pár napja, hogy a pillanatnyilag 20-30-40K-val olcsóbb tévé akár 90K-val is lehet drágább ha úgy hozza a sors. Tehát fakultatív ki hol vesz tévét, számára mi a fontos.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
legenda
válasz odipapa #69258 üzenetére
a samsung - ahogy előttem is írták - elérhetővé tette a mintát a honalpján; link, és szerződési feltételeiben is szerepel a kapcsolódó kitétel, így aztán emberke mondhatja, hogy nem tudta, de sokra nem megy vele...
harcolja le az üzlettel, ahol a készüléket vásárolta, hogy nem megfelelő hazai gyártói jótállást kapott!
ja, hogy az már nem megy, mert akkor jobb volt az olcsóbb ár, de azóta az üzlet megszűnt...
amennyiben makita terméket fogok vásárolni, úgy először azt fogom ellenőrizni, hogy megfelelő forrásból és megfelelő jótállással vásároljak, de erre ők is felhívják a figyelmet, ahogy sok más gyártó is.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz odipapa #70249 üzenetére
Te tudod rosszul!
"23. § (1) Ha a fogyasztó a 22. §-nak megfelelően eláll az üzlethelyiségen kívül kötött vagy a távollevők között kötött szerződéstől, a vállalkozás haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudomásszerzésétől számított tizennégy napon belül visszatéríti a fogyasztó által ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeget, ideértve a teljesítéssel összefüggésben felmerült költségeket is."
Idézet innen: 45/2014. (II.26) Korm. rendeletHelyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
töky76
tag
válasz odipapa #76217 üzenetére
Persze, meg ha valami jó csaj hozza ki megkérem, hogy fúrja is fel a falra.
Ezt arra értettem hogy vesa szabvány szerint, meg az adatok szerint passzol a tv-hez, de sose lehet tudni.
Másrészt addig itt lesz a futár amíg kibontom a tv-t, mert nem egy törött xart akarok átvenni.
Amikor a retina macbook-ot is hozta a futár, mondom neki kifizetem de itt maradsz amíg együtt kibontjuk, mert fél milliót nem fogok fizetni egy esetlegesen sérült példányért, elkezdett akadékoskodni, de végül belement. -
-
őstag
válasz odipapa #76959 üzenetére
Igen, végülis ilyesmire, ajándéknak menne.
Mondjuk ha magamnak vennék, akkor 3D és smart kiesne,inkább a képátlóra mennék rá.
Anno 47 collban megtaláltam a tévémet, minden "számomra mai sallang" nélkülözésével.
Most szinte elvárják hogy legyen benne ez is meg az is, 3D, smart, "hadonászós" táv
Sokat olvastam ezekről, meg más márkákról is.
Amit itt még előnynek látok (hallok), az a DTS megszólaltatása, más gyártó tévéjével ellentétben.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz odipapa #77453 üzenetére
Szerintem bűn remuxokat a TV beépítettjével nézni. Az adott és elérhető képminőségnek csak töredékét látod.
Egy jó asztali lejátszóval, hatalmas kép- és hangminőségbeli javulás érhető el.(#77450) Teasüti
Akkor az a PC és a szoftver nincs szakszerűen beállítva. Profin összeállított és optimalizált HTPC-vel a Mede8er, Dune, médialejátszókat simán felül lehet múlni. Talán még a Popcorn A-410-et is. A felsoroltak pedig lealázzák a tévékben lévőket.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz odipapa #77493 üzenetére
Ha valamiről kijelented, hogy "gyakorlatilag teljes értékű", annak semmi köze az ízléshez, mert csakis tényeken alapulhat.
(#77497) d@minator
Nem a 2x10 W miatt kevés a mélyhang. Lehetne 2x1000, ám a fingilingi méretű és kivitelű hangszórók akkor sem lennének többre képesek.(#77503) odipapa
Inkább "vertical banding", mert sávosodást említett, nem foltokat.(#77497) d@minator
3D-re külön profil kalibrálandó.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
BBéci
legenda
válasz odipapa #77510 üzenetére
Nem magyarázz bele a hozzászólásomba olyasmiket, amiket nem írtam le és nem is gondoltam. Tényekről van szó, amihez semmi köze az ízlésnek, igénynek.
-
-
dethroner
veterán
válasz odipapa #77795 üzenetére
Pl a pécsi Uránia aktív 3D-t használ.
(#77804) bul07 Nem kell beszarni attól hogy a képernyőn mit mutat, nálam már rohadt régóta csont üreset mutat mindkét szemüvegre, mégis megy.
[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
-
Teasüti
nagyúr
válasz odipapa #78160 üzenetére
Felső kategóriában van rá lehetőség. Vagy előre kalibrált képernyővel amolyan extra szolgáltatás keretében, vagy opcionális kalibráló eszközzel.
Minden csak pénz kérdése. Nyilván ilyen néhány százezres kategóriában nem fognak mellékelni - hasraütésre - 50k-s kalibereket.
Alsóbb kategóriában meg vmiből meg kell élnie a tv szerelőknek is, vagy nem tudom ki foglalkozik ezzel üzletszerűen. -
Teasüti
nagyúr
válasz odipapa #78155 üzenetére
Te és nálad a Smart Hub-ban megnyílik jobb tetején az a bazi Samsung alkalmazás? Nálam a splash screen-nél megfagy.
Mintha az lett volna az alkalmazásbolt egykor. Vagy rosszul emlékszem? Vagy csak az van, ami a tv menüjébe van integrálva a Hub alján (kategóriák, népszerű, stb)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest