- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
YxVs
senior tag
Megoldódott a probléma.
Valamiért wifin keresztül nem volt választható a hang menü, ahogy LAN-ra dugtam, már az is előjött.
Köszi a segítséget!Még egy kérdés: skype-hoz mikrofon csak USB-n keresztül csatlakoztatható?
A TV-n nincs beépített mikrofon?
Csak fejhallgató kimenetet találtam. -
haarmaan
tag
Sziasztok, rendeltem a Telekomtól egy Samsung UE48H6400 Led tv-t 24 havi kamatmentes részletre. Egész jó árban van most náluk 192000ft, míg az árgépen a legolcsóbb helyen is 184000ft.
[link]
[link]Egy Onkyo TX-SR608-as Házimozin keresztül lesznek rákötve a komponensek ( Xbox One) (PS3) (Telekom IP tv Beltéri) valamint a héten veszek egy HDI Dune HD Base 3D Mediaplayert is hozzá.
Mire kell majd odafigyelni a beüzemelésnél? Gondolom az alap hogy az Onkyo erösitön a felkonvertálást és az egyéb képjavító funkciókat ki kell kapcsolnom, valamint a PS3-on is.
És még egy kérdés 1.4-es HDMI kábeleket hol érdemes hozzá beszerezni emberi áron Magyarországon?
Korábban rendeltem egy párat már az Ebay-röl, és itthon is vettem egy két olcsóbbat de mindegyikkel befürödtem. Volt amelyik még a 1080p-s felbontást se bírta PS3-on, át kellet állítanom 1080i-re. -
babo41
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék! Főnököm akar tv-t venni és megkért, hogy segítsek neki választani. (talán elenged cserébe szabira
)
Keret: 100-130ezer között
Méret:40-42"
Smart, 3D nem fontos, a lényeg, hogy szép képe legyen, illetve legyen rajta mindenféle csatlakozási lehetőség, mivel szeretné összekötni dvd,- videólejátszóval, kamerával, illetve számítógéppel.Segítséget előre is köszönöm!
-
torzsa3
csendes tag
Halli mindenkinek, az lene a kérdésem hogy a SAMSUNG VG-STC4000 kamera jó e a ES6100 tv-re,köszönöm.
-
Flashget
félisten
válasz
becsitibi #71986 üzenetére
tedd azt hozzá, hogy regisztrált a tv vagy sem? Tehát. hol vetted a tévét?
Pláne úgy hogy a 3. szervizelés után vásárlói utalványt adnak,tehát a megvásárolt tévé árát levásárolhatom.Ez is nagyon szimpi,mert most egy H6400-es kerül annyiba,mint az F6400-es fél éve.
De hogy adnak, törvény sincs erre ami kötelezné őket. Csak az van meghatározva, hogy kérheted a készülék cseréjét amennyiben ugyanaz a fő alkatrész hibásodik meg újra amit vagy megadnak vagy nem. Ők nekem mondták azt is májusban, amíg van rá csere alkatrészük nem jár a csereutalvány. persze aki hagyja magát lerázni annak valóban nem adnak. Szóval csak óvatosan ezzel.
Ha pedig ezen azóta változtattak és ennek nyoma is van a neten, akkor üdvözlő.
Ez a sorrend egyébként csereutalvány esetében, ahol csak a 3. esetben jár vissza a pénz:
csereutalványt szeretnénk Önnek felajánlani, melyet a vásárlás helyén válthat be, vagy annak jogutódjánál, azonos vagy más típusú készülékre, amennyiben ez már nem kapható, árkülönbözet esetén másik készülékre válthat be, a vásárlás helyén értékegyeztetéssel, vagy, ha ez nem lehetséges, visszakérheti a vételárat.
-
Sziasztok!
Bekapcsoltam a régebbi LCD TV-t (LE26B350), erre ez fogad: [link]
Nem tervezem javíttatni, régi már, csak kíváncsi vagyok: szerintetek panelhiba vagy csak az egyik kábel lazulhatott ki? Semmi jele nem volt, eddig tökéletesen műkodött. Távirányítóra, előlapi gombokra nem reagál, piros LED villog egyfolytában. Totál halott.
-
becsitibi
senior tag
Sziasztok!
Csak szeretném megosztani veletek a tapasztalatom,kb 2 hete elromlott az újonnan vásárolt F6400-es tévém,nem égett mindenhol a háttérvilágítás,felvettem az oktogon szervizzel a kapcsolatot,és a múlt héten kijött a szervizes emberke házhoz ingyen,és kicserélte a kijelzőt,kb 10 perc alatt végzett.
Tegnap este észrevettem hogy a kép jobb alsó sarkában egy pici fehér pötty van,úgynevezett pixelhiba,aminek nem örültem.Reggel felhívtam ismét a szervizt,elmondtam mi történt,később visszahívott ugyanaz a szerelő aki az előző kijelzőt kicserélte,és azt mondta hogy ismét kijelzőcsere lesz,ha megjön Szlovákiából az új kijelző,ismét jelentkezni fog.Eddig szimpatikus a samsung hozzáállása.Pláne úgy hogy a 3. szervizelés után vásárlói utalványt adnak,tehát a megvásárolt tévé árát levásárolhatom.Ez is nagyon szimpi,mert most egy H6400-es kerül annyiba,mint az F6400-es fél éve. -
dethroner
veterán
Ez valami anomália nálad. Nálam is ez a négy lehetőség van és tv nézésnél csak a pcm vagy a DTS Neo aktív. De ha a film hangja térhatású, akkor vagy alapból DD/DTS-en indul, vagy kiválasztható.
lehet hülyén hangzik a kérdés, de a házimozi erősítőd az optikai bemenetre van állítva? -
YxVs
senior tag
4 féle lehetőség van ebben a menüben: PCM, Dolby Digital, DTS, DTS Neo 2:5
Csak a PCM-et és a DTS Neo 2:5-öt engedi választani. Utóbbit választva a házi mozi erősítő DTS módra vált.
Így már egy fokkal jobb. De azt nem értem ha a video fájl DD 5.1-es, akkor abból hogy csinál DTS Neo 2:5-öt.
Egyáltalán mi az a DTS Neo 2:5?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged