- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacee007
csendes tag
Sziasztok!
Régóta követem a fórumot, többek közt a ti ajánlásotok okán vettem tavaly egy es6100ast 40-es méretben.
Idén a jézuska új bútorokat hoz, és ezért a párom a falra akarja száműzni a TV-t.
A kérdésem az volna, hogy ezek a minden irányba forgatható dönthető eszközök mennyire alkalmasak a valóságban a feladat ellátására?
Esetleg valakinek konkrét tapasztalata erről a típusról:
Hama 118619
http://www.hama.hu/go/reszlet/6094/109/TV_HIFI_Hazimozi-LCD_TFT-Tartok/118619/Falitarto_LCD__Fullmotion__400x400__XL_meret__2_karos/A TV elvileg 11,6 kg talppal, tehát vígan el kéne bírnia, pláne ha egy állat tiplit beleküldök a falba. Elsőkörben fontos lenne, hogy több irányba is ki tudjuk fordítani, de ha nagyon szar ötlet, beszéljetek le róla.
Előre is köszönöm
velem lehet üzletelni... :)
-
weresgyufa
tag
Sziasztok.
Érdeklődnék, a tanácsotokat szeretném kérni, ki mit használ PC-ről történő BD 3D lejátszáshoz, sajnos abba a helyzetbe estem, hogy a TV-m képtelen lejátszani elég sok filmet amit letöltök (D6530) így kénytelen leszek PC-ről lejátszani. Az érdekelne, ki mit használ ilyen célra, esetleg mennyivel adna szebb/jobb képet egy Popcorn, vagy hasonló külső lejátszó.
- www.bolondsagokboltja.hu -
-
devil-k
nagyúr
válasz weresgyufa #55053 üzenetére
Gépen: TotalMedia Theatre 6
TV-n: Popcorn A400Bár én a gépen, egyáltalán nem nézek BD filmeket, sőt leginkább semmilyent sem. Ha mondjuk egy 24 colos monitorod van, felesleges multimédialejátszót kötnöd rá.
- mozi bolondéria -
-
Markizmark
addikt
F6400hoz csak a hozzá való kamera jó? Vagy rá lehet dugni bármilyen webcamot?
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
weresgyufa
tag
Még egy érdekes kérdésem lenne, hogyan lehet megoldanom az, hogy bedugok egy vezetékes, vagy vezetékmentes fejhallgatót a fejhallgató kimenetbe, de nem tudom deaktiválni, azaz nem tudok kimenetet váltani. Ha be van dugva oda valami, akkor nem tudom megcsinálni azt, hogy a TV hangszórói szóljanak, létezik ez, mert ez így kicsit gázos, ha ez a normális
- www.bolondsagokboltja.hu -
-
Đusty
addikt
válasz weresgyufa #55056 üzenetére
Szerintem ez majdnem minden eszköznél így működik mióta világ a világ , biztos vannak kivételek de alapjában a fent leírt a normális sajnos, valóban jobb lenne választhatóvá tenni.
-
TVnezo
csendes tag
Sziasztok, ahogy fentebb írtam a #54929-es hozzászólásban tönkrement a Samsung LCD tévénk és most - egyéb opció híjján - új TV vásárlásban gondolkozunk.
Kinéztem egy UE-39F5000-es tévét, két problémám lenne:
1.) Webshop-ok. Itt a fórumon volt egy link egy webáruházra ahol ezt a tipust 138 eFt-ért árulták ( http://pcdreamshop.shp.hu/hpc/ws_member_3g.php?azonosito=pcdreamshop&tcskod=pcdreamshop1238397708&alcsoport=UE-39F5000&title=UE-39F5000 ). Kb 3 éve vettünk egy jóval kisebb tévét és az a webshop ezt a tévét 112 eFt-ért árulja ( http://www.aqua.hu/samsung-ue39f5000aw-39-full-hd-led-tv-100hz-cmr-215453.html
)
Reális ekkora árkülönbség a két hely között? Vagy ezek nem azonos tévék csak én nem veszem észre a különbséget?2.) Mi nagyon basic tévénézők vagyunk, a TV-t csak az alapokra használjuk. T-Home IPTV-nk van (SD), néha nézünk egy-egy 720p-s filmet médialejátszóról, nem is szeretünk közel ülni a tévéhez, szóval én arra gondolok, hogy az 1080p az olyan dolog amit mi egyáltalán nem használnánk ki. Van esetleg valakinek javaslata, hogy milyen forgalomban lévő Samsung tévé lenne megfelelő egy ilyen felhasználónak?
Előre is köszönöm a segítséget vagy csupán megjegyzést!
-
TVnezo
csendes tag
válasz TVnezo #55058 üzenetére
Valamiért a linkek nem linkformátumban tűnnek fel, megpróbálom mégegyszer:
- http://pcdreamshop.shp.hu/hpc/ws_member_3g.php?azonosito=pcdreamshop&tcskod=pcdreamshop1238397708&alcsoport=UE-39F5000&title=UE-39F5000
- http://www.aqua.hu/samsung-ue39f5000aw-39-full-hd-led-tv-100hz-cmr-215453.html -
BBéci
legenda
Amikor megosztással, hálózatról játszod le a filmet, akkor is a tévében lévő (szerintem vacak) lejátszó dolgozik, tehát kimegy az 5.1.
(#55052) lacee007
Az egy kiváló fali konzol, ráadásul itthon sokkal olcsóbb, mint Németországban, a Hama hazájában. Remélem olvastad róla a cikket (tesztet) az AVO-n![ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Flashget
félisten
sajna a D6500 ilyen még...egy darabig HDMI kábellel néztem ilyen filmeket, de meguntam, hogy kikapcs tv és PC majd összedug stb. mivel van BD íróm, lemezem inkább vetem egy asztali 3D BD lejátszót. jóval kényelmesebb megoldás és a régi DVD lemezeket is tudom használni így már.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
tothl
addikt
Pchez nvidia kari kell erre vigyazz
-
Atomantiii
addikt
Jó ez a csatorna lista rendező program, csak egy gond van. Ma volt egy áramszünet és visszaállt az eredeti csatornasorrend.
Nem lehet valahogy véglegesen rámenteni a tv-re?
-
crue
őstag
válasz Atomantiii #55064 üzenetére
Áramszünettől nem kellene visszaállnia. Ha megvan még a számítógépeden a fájl, akkor visszatöltheted újra a tévére.
-
zsiroska
csendes tag
tudna nekem valaki típust írni 46-os led tv 2013-as (nem 3D) Köszi! (már privátba kaptam kössz Flashget)
[ Szerkesztve ]
-
gabrielarky
tag
Sziasztok!
Van valamilyen kompatibilitási listája esetleg valakinek a Samsung F szériás tévékről, hogy mennyire működnek együtt Logitech K400 billentyűzettel?
Lehet én vagyok a béna, de bármit nyomkodok rajta, a youtube-on csak azért sem tudok a betű gombokkal keresendő szöveget felvinni. A széria F6650.
Természetesen a pici USB végpont be van dugva a tévébe, és pl. az ESC gombot nagyon jól érzékeli a billentyűzetről
Előre is köszönöm a segítségeteket.
SEO & Content Strategist - https://www.linkedin.com/in/imregabri/
-
Gejike
csendes tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a TV-ről?
Samu UE40F6320AWXXH 3d
Ár/érték arány, használhatóság, ilyenekre gondolok!
Köszi!
G.
Gejike
-
TVnezo
csendes tag
válasz Flashget #55061 üzenetére
Ez van ha szétcsúszik a hozzászólás.
Szóval az aqua-ban vettem (még rég) tévét és most is látok ott egy olyat amit kinéztem kb 112 eFt-ért.
Ezzel szemben a pcálomra valaki itt hivatkozott, elmentem a linkjükre és 138eFt-ért láttam amit az aqua-ban 112-ért.Az az érzésem, hogy nem a pcálom a nagyon drága, hanem hogy az aqua a nagyon olcsó és ezért érdeklődtem, hogy lehet-e valami kellemetlen meglepetés a dologból. Itt sokan feketeövesnek tűnnek webshoppolásból, tehát tudhatják mire kell vigyázzni (pld. garancia).
A másik kérdésem az volt, hogy van-e valakinek valami ötlete hogy low-end samsung tv ügyben, mert én 37/38/39 és efölötti méretben már csak 1080p-s és jobb tévéket látok, miközben a mi igényeinknek teljesen megfelelne egy HD ready TV is.
-
TVnezo
csendes tag
válasz nightshadow #55073 üzenetére
Hát, én a plazmát elkerülném, szóval az nem opció.
És ha a samsungnak nincs HDready-je, akkor melyik gyártó az, amelyik értelmezhető minőségben gyárt 37-es méret környékén LCD/LED HDready-ket?
-
gboszi
senior tag
Sziasztok, segítsetek légyszi. Melyik a Samu legolcsóbb LAN-os tv-je? 32es kellene. Csak hogy merre kell nézelődnöm.. Köszi
"If you're good at something, never do it for free!"
-
meke
csendes tag
Sziasztok!
Megtennétek, hogy kipróbáljátok?
A képen jelölt helyre állva, ha a híváslista üres és onnan jobbra vagy balra akarok lépni akkor a tv kikapcsol, majd újra bekapcsol. Mintha rebootolna.
UE55F6400, de gyanítom ha nem egyedi akkor más hasonló készüléken is előjöhet.
FW: 1114köszönöm a visszajelzéseket!
üdv,
meke[ Szerkesztve ]
-
Lackó86
tag
Euronincs Cetelem tapsztalatok?
jambi
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Faternak van egy LE32A43T2 tv-je. Beállított valamit, amiről azt hitte, hogy majd automatikusan odakapcsol neki a forma 1re, azóta a tv önálló életet él. Felhangosítja magát, random bekapcsol(mindenféle időpontban), csatornát vált, szóval megkergült. Van valami ötletetek, hogy mit csináltassak vele, hogy megint beosztott legy a tv, és ne főnök?A gyári visszaállítás nem pálya, mert a csatornákat már szépen saját ízlése szerint összerendezte, és azt nem szeretné bukni...
Előre is köszi! -
Kerio
őstag
Beléptem a Samsung LED TV-sek táborába. Tegnap megvettem az Eur.n..s M.g.ban a 40F6650 Eddig nagyon tetszik. Bárkinek ajánlom. Annyiért adták mint a 6500-at
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
crue
őstag
válasz Atomantiii #55066 üzenetére
Úgy értettem, hogy nem normális, hogy elfelejti egy áramszünet után.
-
rayman2006
tag
Ezek között mi a különbség Samsung F6650, F6640,F6670?
Köszönöm. -
-
bandigno
senior tag
válasz rayman2006 #55086 üzenetére
szín/talp - ezekről tudok!
-
weresgyufa
tag
-
weresgyufa
tag
-
Norbee87
tag
Nekem 40F6500 as tv-n csinálja....
+ ha a smarthubot használom és Hdmi-n van a tv vagyis amire a pc van csatlakoztatva és csak a háttér van a (pc-s) a smarthubban lépegetve zúgó hangokat hallot olyan mintha a fülem csöngene.....
de csak akkor ,ha a távírányítót nyomkodom jobra ballra vagy ha lépegetek... nem tudom mitől lehet olyan mint a pc-n a rendszerhangok tök zavaró -
Inhouse
őstag
válasz gabrielarky #55070 üzenetére
A Youtube alkalmazás ilyen bénára lett megírva, ott nem megy, de máshol igen. Miből szűrted le, hogy a billentyűzettel van a baj?
BBéci írta:
Tehát hallomás és nem saját tapasztalat alapján jelented ki, hogy nem pálya. Köszi, nincs több kérdésem.
Ez olyan kötekedés, gúnyolódás szerű, ami nem illik, szerintem még neked sem. Nem tényeket közölt, ahol gyalázza a plazmát, hanem úgy érzi az infói alapján, hogy neki nem jó. Egyébként, ha valaki venni akar valamit, leszűri az infókat és eldönti a kérdést, akkor az dinnye, mert meg kellett volna vennie, kitapasztalnia, majd bánkódnia, hogy affene ez tényleg jó/nem jó nekem, most már mondhatom saját tapasztalatból, hogy ezt/nem kellett volna megvennem?Devil-k írta:
Baromság... HD Ready... Ennyi erővel mindegy már, ha CRT TV-t venne.
Az Orion és a hozzáhasonló nulla márkák árulnak még HD Ready TV-ket.
Van azért ott még pár gyártó. Egyébként elnézve a nézési szokásokat/lehetőségeket, van még keresnivalója ezeknek a készülékeknek, akár pl. egy második készülékként. A HD-Ready is HD, azért az 1280*720 nem "CRT felbontás", nincs geometriai torzítás, színágyú torzítások...persze van más. Jóval kisebb a difi a ready és a full HD, mint a CRT és a HD ready LCD között, szerintem.
Mielőtt kielemeznétek szavanként, mibe lehet belekötni, a lényeg annyi, hogy gyártanak olcsóbb, szerényebb képességű, mégis sokaknak megfelelő készülékeket is. Persze vannak kerülendő márkák, típusok, de még azok is okozhatnak örömet a vásárlóiknak. Ha csak azokat szabadna megvenni, amiket itt néhány nagyágyú ellenjegyez, akkor pl. a MediaMarkt elférne egy trafikban...Üdv Inhouse
-
TVnezo
csendes tag
válasz Flashget #55093 üzenetére
Attól, hogy mindenkinek ez a lényeg nekem még lehet más a lényeg. Egyébként nem arról van szó, hogy nekem a HDready a lényeg, hanem arról, hogy nem használnánk ki a FullHD minőségét.
Ismerem a saját és a család tévénézési szokásait, az itt elérhető adásokat és ehhez próbálom igazítani a tévét.Számomra nem vonzó, hogy veszek egy tévét és utána 2 méterre kell üljek tőle, hogy kiélvezhessem az egyébként általam nem vitatott kiváló képminőségét. Más szereti ezt csinálni, csinálja, nekem más az ízlésem. Azért nem gondolom, hogy a FullHD-t szeretők baromságot csinálnak, csak mert az nem egyezik meg az én izlésemmel.
Fura, hogy itt ha nem egyezik az ember prioritása bizonyos fórumtagokéval akkor már baromságot csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV