Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
vasn
tag
Használja vki úgy a TV-jét, hogy D-Link routerre csatlakoztatott winyóról játssza le a médiatartalmakat? Mert a Samsung magyarországi ügyfélszolgálata arról tájékoztatott, hogy a TV-m (ES6100) ezt nem támogatja. Ha bekapcsolom a TV-t és megnyomom a forrás gombot látom a routert és el is tudom indítani a róla videót, de ha átváltok TV funkcióra és kb. 1/4 óra múlva ismét a források közt keresném a routert vagy PC-t már nem látja. Magyarul bekapcsolás után nem sokkal elveszti a kapcsolatot a hálózati eszközökkel, pontosabban csak a médiákat tartalmazó forrásokat nem látja a hálózaton. Azt állította az ügyfélszolgálatos, hogy a routerről vagy NAS-ról nem lehetséges a média lejátszás és PC-ről is csak az AllShare program telepítése segítségével. Nem akarom elhinni, hogy ez tényleg normális dolog.
-
vasn
tag
Kösz a választ. Nem Tp-Link-et akartál írni? Bár ez lényegtelen. Azt nézd már meg nekem légyszi, hogy ha elindítod a routerre csatlakoztatott pendrive-ról a filmet, pár perc után leállítod, visszakapcsolsz TV-re és kb 1/4 óra múlva megnyomod a source gombot a távirányítón akkor is látod a listában a routeredet és ismét eltudod indítani a filmet? Előre is köszönöm.
-
vasn
tag
válasz Tutu7030 #53961 üzenetére
Az enyém dir-636L. De nem a router a ludas, mert a TV a PC-t és notebook-ot is elveszíti egy idő után. Szóval azt mondod, hogy a TV-k bármikor csatlakoznak a routeren lévő hdd-hez?
Ja és azt nem írtam, hogy ha kikapcsolom majd vissza be a TV-t akkor megint megjelennek a forrás listában az eszközök (router, PC, notebook) aztán egy kis idő elteltével megint eltűnnek. Az üfsz-es hapi szerint ez normális. Szerintem meg nem.
[ Szerkesztve ]
-
vasn
tag
válasz Szaszabond #53972 üzenetére
ES6100 TV, UTP kapcsolat D-Link dir-636L routerre csatlakoztatott winyó. A lényeg: A TV bekapcsolása után látom a routeren a winyót, látom a PC-t, a notebookot, de kb. 15-20 perc után minden eltűnik a source listából. Ha másnál ez megy, akkor az én TV-m vagy routerem a szar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest