- Gépösszerakó topik kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scoobyka
addikt
Na en is megrendeltem a pc-dreamtol az uj Tv-met. Elotte telefonon probaltam egyeztetni...valahogy egy nagyon rossz kedvu eladoval sikerult beszelnem. Finoman szolva is szarnak ereztem magam,hogy ott merek rendelni. Megkerdeztem,ha nagyon felhosodik 8 napon belul visszakuldhettem? Erre a valasz: akkor ne itt rendeljen!
Ez nem egy tesztelo kozpont ahol a keszuleket kiviszuk es kedvere tesztelgeti majd 8 napon belul visszakuldi hasznaltan. Nezze meg egy boltba es utana rendeljen tolunk. Mindegyik egyforma.
Mondom,nem teszteles celjabol szeretnem a keszuleket,hanem ha negyed milliot elkoltok akkor egy jo darabot kifogni. Elkezdi akkor sem szivesen cserelgetunk. Mondom,de ha tele van vagva pixelhibaval meg csomo felhosodessel visszakuldhetem nem? Akkor inkabb mastol rendeljen. Kajak felkurta az agyamat,pedig csak egy tv-t akartam rendelni. Megkoszontem es leraktam miellott elkuldom melegebb egtajra. 3-4perc nyugi utan visszahivtam es szerencsere masik kollegát kaptam. Megkérdeztem mikor erkezik körülbelül ha ma megrendelem,elkezdi szerda-csütörtök. Megköszöntem szépen és megrendeltem. (a fogyasztovedelem szerencsére engem véd,de baromira remélem jo darabot kapok)Azért rendeltem tölük a viselkedésük ellenére,mert hivatalos samsung garancia van,így ha baj van szerencsére nem hozzájuk kell fordulnom.
A legfurább,hogy már 3 tv-t rendeltem tölük,egyiket sem küldtem vissza és mindig jó fejek voltak,most meg ez. Na mind1...betudom,hogy hétfő van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged