- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Apple notebookok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scoobyka
addikt
Na en is megrendeltem a pc-dreamtol az uj Tv-met. Elotte telefonon probaltam egyeztetni...valahogy egy nagyon rossz kedvu eladoval sikerult beszelnem. Finoman szolva is szarnak ereztem magam,hogy ott merek rendelni. Megkerdeztem,ha nagyon felhosodik 8 napon belul visszakuldhettem? Erre a valasz: akkor ne itt rendeljen!
Ez nem egy tesztelo kozpont ahol a keszuleket kiviszuk es kedvere tesztelgeti majd 8 napon belul visszakuldi hasznaltan. Nezze meg egy boltba es utana rendeljen tolunk. Mindegyik egyforma.
Mondom,nem teszteles celjabol szeretnem a keszuleket,hanem ha negyed milliot elkoltok akkor egy jo darabot kifogni. Elkezdi akkor sem szivesen cserelgetunk. Mondom,de ha tele van vagva pixelhibaval meg csomo felhosodessel visszakuldhetem nem? Akkor inkabb mastol rendeljen. Kajak felkurta az agyamat,pedig csak egy tv-t akartam rendelni. Megkoszontem es leraktam miellott elkuldom melegebb egtajra. 3-4perc nyugi utan visszahivtam es szerencsere masik kollegát kaptam. Megkérdeztem mikor erkezik körülbelül ha ma megrendelem,elkezdi szerda-csütörtök. Megköszöntem szépen és megrendeltem. (a fogyasztovedelem szerencsére engem véd,de baromira remélem jo darabot kapok)Azért rendeltem tölük a viselkedésük ellenére,mert hivatalos samsung garancia van,így ha baj van szerencsére nem hozzájuk kell fordulnom.
A legfurább,hogy már 3 tv-t rendeltem tölük,egyiket sem küldtem vissza és mindig jó fejek voltak,most meg ez. Na mind1...betudom,hogy hétfő van.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest