-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz
vmaxter #26315 üzenetére
Hát vagy egy 3/4 éve én elverekedtem magam telefonon egy olyan látóig (ez a telefonos ügyfélszolgálat 5 -ik embere volt akit átkapcsoltak miután megtudtam győzni azt akivel beszéltem, hogy nem én vagyok a hülye hanem a rendszerükben van valami hiba) aki megnyugtatott, hogy tudnak a problémáról még ha előtte akikkel beszéltem azt se tudták miről beszélek és majd lesz rá firm. frissítés(Na ez nincs azóta se és gyanús, hogy nem is lesz) de amúgy is örüljön a barátom, hogy használhatja az eszköz wifi részét mert az ajándék a cégtől nem kell fizetni érte...
Most látom amit tibike8 írt.Úgy látszik megoldották a problémát
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Jövedelem
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OTP Bank topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- HOPPÁ! Samsung QE65Q8FAAU - 65" (163cm) QLED - 2025-ös modell - 4K Q8F Vision AI Smart TV
- Sonos SUB mélynyomó + SONOS Arc hangprojektor Dolby Atmos 5.1.2 wireless, multiroom, AirPlay
- Pioneer DDJ-RB DJ pult / Keverő pult
- LG (OLED77B49LA ) 195CM 4K SMART PRÉMIUM OLED 120HZ UJ MODELL! AKCIÓ!
- Harman Kardon Aura Studio 4 Aktív BT hangfal
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged