- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngyjns
tag
Üdv. Vettem egy új 65q70B-t Samsung Magyarország honlapról és kinyitáskor vettem észre, hogy a 2 műanyag szalag elvágása után a doboz nyitva volt, szerintetek? A dobozon nem volt sérülés. A láb és a többi cucc becsomagolt állapotban, de a tv mellett a fehér nikecell törött volt, fenti a távirányítóval, lábakkal nem. A tv-n rajta a 2 fehér képernyővédő ragacs és a közte lévő fólia. Szerintetek használt volt, vagy kivették már? Ha esetleg pixelhibát is találok, még keresek, remélem nem lesz, akkor hogyan lehet visszajuttatni a Samsunghoz 14 napos elállással? Nekem kell vinni, vagy elszállítják? Amúgy csak számlát kaptam digitálisan, garanciajegyet nem, csak a hivatalos Samu garijegy volt benne a távirányító mellett, de abban már nincs hely pecsételésre. Véleményt kérek, köszi.
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok. Közeljövőbe szeretnék venni egy új TV 43"-ba és nem tudom ha Samsungok közöl mely az amely elfogadható TV nézés mellett UHD tartalomra 200-250.000 Ft között
Ha kalibrálni kell azt is elfogadom de ha nativan jó a kép az még jobb -
mexel
veterán
Sziasztok! S.O.S: tv-t kell venni édesanyámnak mert meghalt a régi. Kettő samut néztem ki:
UE 55 AU7022KXXH és UE55AU7102KXXHMi a különbség vajon a kettő között? Az első akciós és olcsóbb. Gondolom mindkettő VA paneles, ez fontos lenne. TV Box-al lesz használva, semmi extra tudás nem kell csak jó képe legyen.
-
HollyBoni
veterán
válasz
falabu88 #156394 üzenetére
Én PC-vel hasonlítottam össze a Forza-t meg pár BF-et. Szerintem maga a grafika az elég fullos, olyan értelemben hogy textúra minőség, effektek stb. Viszont jóval életlenebb, és látszik azért hogy egy "videót" nézel, pl. sötét részeknél kockásodás mint mikor alacsony a bitráta. Nekem az a fura hogy pl. a Horizon 5-nál sosincs képhiba, viszont (szemre) 30fps-en megy. A BF pl. szép simán megy, de nagyon sokszor majdnem teljesen szétesik a kép egy pillanatra. Mondjuk azért ne felejtsük hogy beta.
Lehet én vagyok maradi, de nem követtem mostanában a gaming világot és nagyon meglepődtem hogy rakotok egy TV-re egy kontrollert és egész élvezhetően lehet játszani.Másnál egyáltalán nem jelentkezik a youtube reklámok közbeni elsötétülés? Kikapcsoltam már minden automatikus fényerővel kapcsolatos dolgot, de nagyon gyakran előjön ez a hiba.
-
rstwingo
tag
válasz
Istyu74 #156392 üzenetére
Szia
Én feltettem. Nem nem változtatja meg a beállításokat, azok maradnak .
Nem nem tudok róla, hogy lehetne menteni, még a samygo-n se olvastam róla,mondjuk ott még kevés a tevénkről az infó.Marad a fotó mentés.Amit észre vettem frissités ota, hogy picit mintha lassabb lenne ,mikor előző csatornát akarok váltani .
-
falabu88
aktív tag
válasz
farkas26 #156393 üzenetére
A választ nem tudom, de van egyáltalán az ultimate játékok között olyan ami használná? Én nem láttam. Amúgy nem ájultam el a cloud gamingtől, elég sok képhiba van , és gyanítom a grafika sem közelíti meg a tényleges konzolt (nem játszottam előtte újabb konzolokon még)
-
farkas26
tag
Egy amatőr kérdés, xbox kinectet rá lehet kötni a qn90B tvre, ha csak a tvén lévő xboxt használnám?
-
Istyu74
aktív tag
Sziasztok,
3 egyszerű kérdésem lenne.
1 Valaki fel tette már az 1430.1 es Firmwaret qn95b re ?
2 Firmware frissítés vissza állítja a gyári beállításokat ?
3 A tv beállításait le lehet valahogy menteni ? -
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Frissült a tévém firmware (qn90B). Hol tudom megnézni a changelogot? -
-
Gardaai
senior tag
válasz
psajti #156383 üzenetére
Samsung oldalán lépésről lépésre leírja, hogy hogyan kell a mappastruktúrára figyelni.
Ezt pontosan ugyan úgy csináltad?
Ha már plusz egy mappába bekerül, akkor már nem fogja látni a TV. -
psajti
aktív tag
Sziasztok!
Samsung 65 colos Q60a TV-met szeretném 2111-re frissíteni de elakadtam picit. TV-n keresztül a jelenlegi 2101-et érzékeli legfrissebbnek, viszont a Samsung support oldaláról már le tudtam tölteni pendrive-ra a 2111-et. Végig is zongorázom a lépéseket a TV-n hogy próbáljon pendriveról frissíteni de akkor is mindig azt írja ki, hogy nem áll rendelkezésre újabb frissítés. Nem tudom, hogy valami user error van-e a háttérben, vagy a mi régiónkban még nem elérhető a 2111.
-
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Donki Hóte #156377 üzenetére
[link]
Nekem ilyesmi van, de az én tv-m 2019/R-es széria. -
francz'70
senior tag
válasz
Donki Hóte #156377 üzenetére
Ezzel nem tudsz belépni, ahhoz hagyományos sok számgombos samu táv kell
-
-
anjani182
őstag
Megjött a TV, hát nem mondom hogy nyílegyenes teljesen, de sokkal jobb!
-
falabu88
aktív tag
válasz
lumberg #156370 üzenetére
Ezt egyszer kell megcsinálni, onnantól úgy marad ahogy beállítod. Legalábbis nekem azóta nem írja a fimek indításánál hogy filmmaker bekapcsolva
Ezért szerettem jobban az 1 évvel régebbi Tizent, ott a home gomb csak az alsó sávot használta, nem teljes képernyőre ugrott (így kilépve pl az épp futó filmből) .
-
lumberg
csendes tag
Sziasztok! Remélem nem csacsiságot kérdezek: A Samsung 65QN90B tévénél van lehetőség az Amazonnál automatikusan induló filmmaker képmód kikapcsolására? Kicsit zavarja a szememet, ha a HBO-ról, vagy a Netflixről átváltok az Amazon Primera, a beállított film üzemmód helyett nyakamba zúdul ez a teljesen más, kissé sötétebb színvilág. Köszönöm.
-
kcsa
veterán
Sziasztok, kiolvastam a fél internetet már, meg a negyed PH fórumot is, ez alapján az előnyök-hátrányok mérlegelésével egy 55QN90B mellett döntöttem (egy TCL 55S835 ellenében). Bár rengeteg HSZ-t olvastam, de inkább kérdezek: felhősödésen kívül mit nézzek meg 14 napon belül? Köszi előre is
-
falabu88
aktív tag
válasz
nexus6 #156358 üzenetére
55" alatt a legtöbb típus kevesebbet tud, mint a nagyobb testvérei. Kérdés mennyi a keret, illetve ha a max méretre írtad az 55-öt akkor szerintem nem kérdés, kisebbet ne vegyél. Első szerintem a méret, utána jön a tudás. Ha hosszú távon gondolkozol, akkor olyan tv-t érdemes nézni (még ha kicsit drágább is), ami jópár évig megfelelő lehet tudásra, pl lecseréled újabbra a konzolt, akkor ki tudd használni majd. Én a Q80B-től ajanlanám felfelé az már tud mindent ami a következő pár évben kellhet. Ha meg rá tudsz szánni egy nagyobb összeget akkor QN90B. 2 hete vettem egyet, hatalmas ugrás Q80A után is, pedig azt is szerettem.
Ugyanitt a QN90/95B-s fórumtársaknak ajánlanám Vhiktor kalibrált beállításait, nem egy nagy összeg a tv árához képest, és brutál szép velük a kép.
-
nexus6
aktív tag
még mindig nézegetőben vagyok
a háttérvilágítás hibás 43KU6000-t akarom cserélni (megjavíttatom majd, mert szerintem szuper képe van még most is) és még mindig a legjobb megoldásnak a q43q60b tűnik. mindig elcsábulok a q70-q80b vagy qn90b felé, de ezen tűnődök hogy megéri a dupla ár? kihasználom a 120 Hz-et? igazából jelenleg egy xbox one x-en játszunk meg pc-n (monitorként is 60 Hz-en megy), és szerintem nálunk annyira nem is számít hogy nem lenne meg a 120 hz, vagy a dolby...
nézegettem más készülékeket is, de mindig jön valami más hiba, google rendszer, feketeség, nagyobbak, IPS panel. VA panelest keresek max 55-ig -
Gardaai
senior tag
válasz
Donki Hóte #156351 üzenetére
Van pár módszer
[link] -
tothbe
addikt
válasz
Donki Hóte #156351 üzenetére
A tv legyen standby – ban, nyomd meg a
{DISPLAY} {P.STD} {MUTE} {POWER} gombot
vagy a
{DISPLAY} {MENU} {MUTE} {POWER} gombot. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest