Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ORCA58

addikt

Újabb fekete pontok a Samunak.
    A tv-hez adott ROCKET elemek 7 azaz HÉT nap alatt lemerültek remélem ez csak erre az elemre vonatkozik, mer ha nem drágább lesz a távirányító üzemeltetése mint a Tv készüléké.
    A másik digitális vétel esetén blokkosodás miatt felhívtam a márkaszervizt. (Vásárlás után 1 nappal) Azt ajánlották előbb nézessem meg az antenna jelszintjét, ha az jó kijönnek. A jelszint meg lett nézetve, újbóli telefon. Válasz : Nem jönnek ki, keressek olyant, akinél működik és nézzem meg, hogy ott megy-e az enyém. Ők sem tudnak mást csinálni. Különben is ha más típusú készülék működik az antennán, az enyém nem az nem jelenti azt, hogy rossz!!!!!
    Most vihetem fel Pestre, hogy ott bedugják a saját antennájukba, ha tudni szeretném a TV jó-e vagy máshol van a hiba!?
    Könyörgöm a 21. században élünk! A szerviznek semmilyen műszer nem áll rendelkezésére?
    A SAMU szerint ez az európai (vagy talán világ) színvonalú szerviz!!!

Még néhány különbség a régi és az új széria között
    Napokban volt szerencsém egy B7000-es közébe kerülni, igyekeztem megjegyezni a különbségeket.
    A régi távirányító tényleg és nehezebb, számomra kevésbé kényelmes.
    A C650-es irányítóján néhány gombot átcsoportosítottak, így szerintem sokkal logikusabb és könnyebb kezelni.
    A csatorna menüben is van eltérés. A C650-ben automatikusan van összes csatorna, TV (digitális), Rádió (Digitális, és analóg) csatornák. A látott B7000-ben csak összes létezett (tulaj sem tudott másról)
    A médialejátszóban a kép nézegetésnél a képek ikonjai már nem egy szalagban vannak, könnyebb válogatni.
    Az újban már nem kell az USB gyökérkönyvtárában is videó fájlnak lennie, rögtön látja a könyvtárakban lévő fájlokat is.

Új hozzászólás Aktív témák