-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
válasz
Berbatov #498 üzenetére
Hogyne, belépsz a szervízmenűbe a távolbaírányító segítségével és ott megkukkolod.
a hogyanról a kereső és a google elárul részleteket.
egyébként én is 200 000-ért vettem , ujonnan januárban.De óvatosan kalandozni ottan, mert itt valaki belement és azóta fejjellefelé kép van a tévéjén !!
és ez KOMOLY, nem vicc, olvass utána , asszem ma is arról panaszkodott és már napokóta ez van neki, nincs feldobódva tőle !! -
Berbatov
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni! Egy 40B650-est akarok venni, és kaptam egy ajánlatot. Boltból lenne, állítólag csak néhány órát működött. Nekem úgy rémlik, olvastam valahol, hogy meg lehet nézni az LCD Tv-k üzemidejét. Tehát azt, hogy mennyit használták a TV-t. Jól emlékszem, vagy csak álmodtam!? És ha igen pl. Samsungnál hogyan lehet ezt ellenőrizni? -
for3l
senior tag
srácok!
a helyzet azaz, hogy nem én üzemeltem be a tv-t, ezért nem tudtam, hogy hogy is van ez pontosan.. a manuálban semmit nem írnak sajnos erről, de a google segítségemre volt, így nem kellett full rezetelni a készüléket, de azért köszönöm AcCEsS!
belinkelem, hátha másnak is hasznára lesz. nekem az első metódus működött (azaz tv-n hangerő fel/le megnyomása, majd, amíg a hangerő csík a képernyőn van, menü gomb - szintén a tv-n kell nyomni, nem a távirányítón - nyomva tartása ~7mp-ig).az első probléma talán azért lehet, mert itt a tv adás analóg, a gépről meg digitális jel jön, és az zavar be?
-
AcCEsS
senior tag
-
for3l
senior tag
szevasztok!
napokban vettem egy 40b530-as samsung tv-t, de kapásból 2 problémám is lenne vele:
- ha össze van kötve a géppel (dvi -> hdmi kábel), akkor a tv csatornák (analóg kábel) közül néhány becsíkozódik, ilyen kék hullámos csíkok jelennek meg halványanvégülis ez a kisebbik baj, mert annyi, hogy kihúzom a kábelt, azt annyi, csak elég érdekes hiba egy ilyen árú cuccnál.. lehet ezzel valamit kezdeni?
- ez az idegesítőbb hiba. nem hajlandó elmenteni a menüben beállított dolgokat. kikapcs-bekapcs után elfejelt minden.. lenne erre valami ultra save-gomb csak user error volt és nem vettem észre? -
Tutu7030
veterán
válasz
Tutu7030 #433 üzenetére
Nem tudom,hogy a szervizmenüs módosítás mennyire játszik közre,de néha bitang nehezen(sokára) kapcsolódik a hálózatra a tv. A hálózati teszt villámgyorsan lefut,minden oké.De,ha az "internet"-et indítom,most is már vagy 10-15 perce csak a "kapcsolódás" forog a bal alsó sarokban.
-
rígel
őstag
Üdv!
Még 1X megkérdezem, hátha tudja valaki:
Hogy lehet Samu B650 tv-n USB forrás esetén háttérfény intenzitást, gammát, stb. változtatni?
Kontraszt fényesség stb. elérhető a tools gombbal, de a menü gomb, ami felhozná a részletesebb beállítási lehetőséget, nem elérhető. Ezek szerint nem lehet minden beállítást megváltoztatni? Esetleg valamelyik másik forrás beállításai vonatkoznak rá? De akkor melyiké? -
reks
csendes tag
Hát nem tudom mi lehet a gond, de a Twonky -val se játsza le az mkv-s sample-kat nem támogatott formátum címmel, bezzeg USB-n simán megeszi, vajon hol lehet a probléma?
Két dolog lehet még: az alapértelmezett hangsáv DTS, vagy attachment van megadva (pl: fontkészlet). Ezeket töröld ki, csak a video és az AC3 hangsáv legyen. Innentől már tényleg minden a tévén és médiaszerveren múlik....
-
joe007
tag
Hát nem tudom mi lehet a gond, de a Twonky -val se játsza le az mkv-s sample-kat nem támogatott formátum címmel, bezzeg USB-n simán megeszi, vajon hol lehet a probléma?
A TV-n a FW 2004.1-es. És be lett reggelve a Divx-es cucca a készüléknek, hogy lejátszon mindent gondoltam én! Lehet itt a gond? -
mlala56
csendes tag
S.O.S
Segitsetek belementem a serviz menübe hogy mi is az. Ki kapcsoltam majd be és fejjel lefele let a kép mit csináljak hogy jó legyen ? Segitsetek !!!!!!!! -
H4CKmyM1ND
tag
Nincs ilyenem, olyan szolgáltatás ahova be kell jelentkezni, ezért nem tudom, hogy milyen ország van beállítva. Csak az INDEX widgetet telepítettem és ahhoz nem kell fiók.
Nincs most nekem fiók létrehozva. Remélem nem értem félre és jó helyen kerestem, ha máshol van amit leírtál, írd meg hol keressem.A szervizmenüben az INFO LINK COUNTRY nincs beállítva egyetlen országra sem=NONE. Szerintem még ott lehet próbálkozni, máshol milyen Widget-eket adnak. Csak tipp, hogy esetleg itt lehet az országot állítani.
-
need
addikt
Üdv...
Élénken érdekelne 2 dolog..
az egyik
abban az esetben ha utp kábelel kötöm össze a sz.gépet és B650 tévét és a sz.gép megosztott könyvtárjábol éppen filemet nézek...
ezt a filmet tudom tekerni a másik kérdés hogy a filmet nézek és a felénél abba hagyom akkor a következő alkalommal onnan lesz a folytatás...??
-
reks
csendes tag
válasz
H4CKmyM1ND #464 üzenetére
..Nem tudom honnan veszi az országbeállítást az Internet@TV..
Itt megnéznéd mi van beállítva? Internet -> Profile widget -> System Settings -> Location
-
vveeccssii
csendes tag
Samsung le40a756r1m -el kapcsolatban tud valaki segíteni? infolive nem működik és mkv fájlokat sem ismeri:S help!!
Üdv.:Vecsi -
djoc
csendes tag
Üdv!
Van egy remek kis Samsung B650 es tv-m és a következő a problémám:
Bármilyen forrást nézek rajta, játék(pc) film,(pc-usb) a hang elég erős sztereó áthallásban szenved. Ez mivel fülhalgatóval használom sokszor, igen zavaró.
A kérésem az lenne valakihez akinek ilyen tvje van, dugjon bele hátra egy fülest, és nézze meg a winamppal, hogy ha jobbra balra húzza a crossfader-t hogy szól. mert az enyém kb 90% ban adja mindkét oldalra a hangot.
előre isannak aki megnézi nekem
-
joe007
tag
válasz
H4CKmyM1ND #465 üzenetére
Oksa köszi a segítséget!
Üdv,
Joe -
bakobuci
csendes tag
Én kipróbáltam a leírásod szerint a developing beállítást és a 2006.0as FW-el nekem lett 8 db widgetem. Zzek közül 5 magyar ( youtube,accu,index,picasan web album,FACEBOOK )
+ 3 angol (accuweather, stock news, usa today) -
H4CKmyM1ND
tag
válasz
H4CKmyM1ND #464 üzenetére
Na kiléptem beléptem az Internet@TV-be a DEVELOPING beállítás mellett, nem tudom előbb miért nem csinált semmit csak Kapcsolódott, na a lényeg hogy nem változott semmi maradtak a Widgetek, INDEX stb. 5 db, ennél a beállításnál is.
Ha visszaállítjátok az INFO LINK TYPE SERVER-t OPERATING-re, akkor törli az INDEX-et és visszateszi a 3 régi widget-et. -
H4CKmyM1ND
tag
A legújabb, 3000.2 a fw verziószáma.
Nekem elvileg minden Magyarország-on van.
Nem tudom honnan veszi az országbeállítást az Iternet@TV, de a Csatorna-->Digitális/Analóg is Magyarország. A menü nyelve is magyar.
joe007: Control > Sub options > INFO LINK TYPE SERVER > OPERATING ez az alapértelmezett. Ezt tettem át Development re.
(Aki a szervizmenübe belép, utána a képbeállítást újra kell hangolja. Kiemelt, Fényerő, képarány stb. )Tutu7030: Nekem is percekig töltötte, de utána rendben volt.
Digita: Nem tudom, igaz pár napja volt, de már nem emlékszem, hogy ha kellett, akkor ott mit adtam meg országnak.
GazRic: De valószínűleg elveszik, de ezt egy szervizes tudná hitelt érdemlően megmondani.
Most kipróbálom a Developing-ot és egyúttal, hogy mit állítottam be a Widget-eknél.
Nem sokára megírom.Üdv
Szerk. A Developing kb. 5 perce írja hogy Kapcsolódás
de hogy most a NASA-hoz vagy a SAMSUNG HQ -hoz akar csatlakozni az nem derül ki.
Szerintem ezt el is lehet felejteni.Egészen más kérdés: Nektek nem csinál olyat a TV, ha WLAN router közelében van, egy picit nagyobb kimenő teljesítményű Wi-Fi routernél, hogy szétesnek, kocásodnak a digitális csatornák (mint mikor rossz időben a műholdasnál tömörítési gondok vannak) és csak bizonyos csatornáknál?
-
mlala56
csendes tag
S.O.S
Segitsetek belementem a serviz menübe hogy mi is az ki kapcsoltam majd be és fejjel lefele let a kép mit csináljak hogy jó legyen ? Segitsetek !!!!!!!! -
gabor1000
csendes tag
Hello
LCD tv vásárlás előtt állok, egy kis segítség kellene. Melyik lenne a jobb választás: Samsung 40B653 T5W vagy LG 42SL8000? Számítógéppel lenne összekötve, szóval az USB-s meg hasonló dolgok nem érdekesek, csak a minél jobb kép számít.
-
-
mlala56
csendes tag
Üdv:
Segitség kellene van egy Samsung le32b650 LCD tv ha bekapcsolom 10 -15 perc utan ujra ki majd be kapcsol vagy csikos lesz a kép , de utánna tökkéletesen müködik . Mi lehet az oka ! -
reks
csendes tag
válasz
H4CKmyM1ND #409 üzenetére
NA megcsináltam!
Elárulod melyik fw-t használod és mi az országbeállítás az Internet@TV-nél?
-
Drag77
senior tag
Szia!
Audio késésre:
Service menu:
In the AUDIO page you willl notice that there is a time delay set for the internal speakers of 100ms but for some reason this is not set for the external output so all you need do is dial in a 100ms delay there and that should sort the problem. Well it fixed it for me.bye Drag
-
Khelben
nagyúr
Üdv! A 2004-es firmware miben jobb a 2003-asnál? Nem akarok hekkelni, csak a sima gyári különbségek érdekelnének. (40B530)
-
GazRic
senior tag
válasz
garancia ezzel nem veszik el? (szervízmenü miatt)
-
Josi
aktív tag
Ezzel a megoldással kisérleteztem picit a tvvel, hogy mit lehet még előcsalni:
(32B650-en próbálva)Hangerő halkítás 1x megnyomva utána kb 10mp RETURN: Önteszt végrehajtása
Hangerő halkítás 1x megnyomva utána kb 10mp EXIT: Gyári alapállapot visszaállításaDe lehet, hogy pont forditva van a 2 funkció
Más:
Lehet valamit csinálni azzal, hogy ne csak 5 karakter legyen a tvadó elnevezésére?
Eléggé kevésnek tűnik nekem.A TV összekötve HDMI- keresztül a Popcorn médialejátszóval, Popcorn rákötve analógon az erősítöre. Az erősítő és a tv hangja nincs szinkronban erős a visszhang effektus.
Lehet ezen segíteni a szervizmenüben valamilyen állítással?
És ha igen, mit állítsak?
Jelenleg a tv hangerő 0-ra tekerés csak a megoldás. -
Digita
csendes tag
válasz
Megpróbáltam a leírtak szerint cselekedni, de a Factory reset után is megmaradtak a régi widget-tek, csak a Profilom tűnt el, illetve újat kellett létrehoznom. Itt országot kellett megadni, de Magyarország nincs a listában, így a németeket választottam, persze így Index nem lett. Neked milyen ország van beállítva, esetleg a csatorna beállításnál kell nás országot választani. Ott nekem digitbe és analógba is Mo. van. További ötlet? Előre is kösz!
-
Chris'o75
tag
Hali,
Egy fontos infó 550-es tulajoknak mielött heckelni próbálnák a ketyerét:
'T-CHL5DEUCActivation is possible, depends on firmware.
Option 1 :
Use SamyGO firmware http://sourceforge.net/apps/mediawiki/samygo/index.php?title=Enable_Wiselink_Movie_on_B5_Series _DevicesOption 2 :
First, through service menu, try to activate options WISELINK VIDEO, WISELINK WRITE, HIGH DEVICE
If options appear greyed out, then, through service menu, change model to LB650
BEWARE OF NOT CHANGING ANYTHING ELSE ON SERVICE MENU !!!!!T-CHL5CIPDEUC
Activation is possible BUT NEVER CHANGE MODEL TYPE !!!!!!!!!!
Option 1
Dowgrade firmware to a 2003.* version or older.
Then, through service menu, activate options WISELINK VIDEO, WISELINK WRITE, HIGH DEVICEOption 2
Use SamyGo recommendation http://sourceforge.net/apps/mediawiki/samygo/index.php?title=Enable_Wiselink_Movie_on_B5_Series _DevicesT-CRLPEUWC
Sorry, no luck.'
By C
-
reks
csendes tag
- Illetve olyat szeretnék kérdezni, hogy van olyan sw(Twonky?), amivel létrehozhatok egy PC-n "dlna certified NAS"-t?
Van sok szoftver, amivel médiaszervert lehet "játszani". Igen, ilyen Twonky is (talán a legjobb) vagy ezek még...
http://xbmc.org/
http://www.slimdevices.com/su_downloads.html
http://wizd.sourceforge.net/
http://www.umediaserver.net/
http://www.fireflymediaserver.org/
http://www.rokulabs.com/support_sb_dwnld_firefly.php
http://www.allegrosoft.com
http://www.ezlinkng.com/
http://www.videolan.org
http://www.mythtv.org
http://www.simplecenter.com
http://mediatomb.cc/ -
H4CKmyM1ND
tag
Nekem readynas duo + mini DLNA + b650 jól muzsikál.
(Bocs h belepof...)dlna PC-re szerintem a BOXEE elég jó.
-
reks
csendes tag
válasz
denes123s #432 üzenetére
h amit a TV (40b650) lejátszik hd-s filmet pendrive-ról, azt nem kéne ugyanúgy lejátszania DLNA-n is (wifi)?
De. Csak nem mindegy milyen médiaszerverrel. A Windows 7 a DLNA 1.5 kompatibilitás ellenére nagyfelbontású divx, xvid és mkv-ét nem hajlandó adni, "ismeretlen fájlformátum" a válasz. (A Samsung PC Share Manager felejtős szintén...)
Ajánlom a Twonky-t vagy egy dlna certified NAS-t, ott ezek gond nélkül mennek. Sőt, DLNA-n keresztül - a rémhírek ellenére - a felirat is megy.
A wifinek nincs szerepe a fájlformátumban, csak a sebességben -
AcCEsS
senior tag
Igen lehet szerkeszteni ezzel a programmal:
https://sourceforge.net/projects/samygo/files/SamyGO%20Applications/SamyGO%20ChanEdit%20v0.42.tar.bz2/download
Részletes infó:
https://sourceforge.net/apps/mediawiki/samygo/index.php?title=SamyGO_ChanEdit_-_Chanel_Editor
Most nézem ott is +van a csatornalista mentésének leírása!
-
Tutu7030
veterán
válasz
Az új widgetek letöltése után kicsit nehezen talált magára(pontosabban a netre) a tv,de most már működik,ahogy kell. -
denes123s
tag
Biztos volt már róla szó itt a fórumon, de én nem találkoztam még vele. Az lenne a kérdésem, h amit a TV (40b650) lejátszik hd-s filmet pendrive-ról, azt nem kéne ugyanúgy lejátszania DLNA-n is (wifi)? A helyzet az, h a kisfelbontású anyagoknál wifin sincs gond, minden teljesen jól működik, viszont mikor az előbb pendrive-ról lejátszott fájlt szeretném megnyitni "ismeretlen fájlformátum" üzenetet kapok. Mindez a win7 beépített megosztó funkciója esetén lép fel. Korábban bróbálkoztam a samsung share manager-rel is viszont az hd-s filmek megosztásánál mindig kifagyott, és a többszöri törlés-újratelepítés miatt, már nem is lehet rendesen eltávolítani, így a program használhatatlan.
Válaszokat előre köszönöm! -
joe007
tag
válasz
Ennél mi az alapértelmezett beállítás?
"Szerviz menüben a CONTROL -ban valamelyik kb 3. almnübe belépsz. INFO LINK TYPE SERVER" --> ??
-
AcCEsS
senior tag
Korábban írta valaki, hogy a csatornalistát nem lehet menteni (B650). Nem találtam választ ezért leírom mi a megoldás:
Csatlakoztass valami külső USB-s eszközt.
A hangerőszabályzón nyomd meg a lefele irányt tehát a halkítást és rögtön nyomd meg az ENTER-t. Tartsd nyomva kb. 10 m-ig és be fog jönni a mentés/visszatöltés menü.Én jó ideig elszórakoztam mire sikerült előcsalnom a menüt de működik!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
(Darkwood) #408 üzenetére
UP #408!
-
BBéci
legenda
válasz
cellardoor12 #425 üzenetére
Szerintem megbánod, és azt is, hogy nem 100 hertzest veszel.
-
cellardoor12
csendes tag
Sziasztok! 2 m-es nézési távolságra melyik tvnek jobb az ár/érték aránya?
LE37B530 129e-ért v.
LE40B550 149e-ért?Főleg 720p és 1080p anyaghoz kell+analóg kábeltv. Az USB lejátszás nem számít. Kérdezhetném úgy is, hogy meg fogom bánni, ha a 37-est választom?
-
rígel
őstag
üdv!
Tudja valaki, hogy az USB forrásnak a képbeállításait hogy lehet módosítani? Gondolok itt a háttérvilágításra, gammára stb, ami a "nagy" menüben van.
A leírásban az van, hogy a beállítások globálisan vonatkoznak minden forrásra, viszont azt vettem észre, hogyha változtatom a forrást, külön meg lehet adni a beállításokat, kivéve az usb. Pedig ez lenne a leglényegesebb, mert külső hdd-ről nézek filmet. Nem hiszem, hogy a Tv-nél, vagy más forrásnál beállított értékeket tartaná meg.más: a tint (g/r) értéket hogy lehet változtatni? Nálam minden variációban inaktív.
köszi
-
Remiel
őstag
Sziasztok!
Nem figyeltem mostanában a topikot, így nem tudom téma e még a gari, de leírom a mi tapasztalatunkat:
Mint korábban írtam, Ausztriában vettünk 2 db Samsung 40"-os 530-ast, hála az euro mélyrepülésének és más körülményeknek végül is 106k/db áron. Hazajöttünk, az enyém hibátlanul működött, de a barátomé 1 nap után nem vette az antenna jelét. Felhívta a szervízt, hogy most vettük, odakinn, a garijegyen pecsét 0, azaz nulla (kinn nem divat ez) és hogy akkor most mi legyen... elkérték a TV számát, utánanéztek, februári gyártású, megkérdezték van e számla és mi a hiba... kis egyeztetés után megvolt a gond, mondták megrendelik a panel ami kell és 1 hét múlva cserélik... így is lett, kijöttek, meg sem nézték a garijegyet, kicserélték a hibás alkatrészt, elnézést kértek és annyi...
Ezt csak azoknak írom, akik félnek, hogy a kinti gari nem jó itthon, mert dehogynem az...
Beteszem a másik topikba is hátha ott is érdekel valakit ilyesmi.
-
vveeccssii
csendes tag
Hello!
Van egy samsung le40a756r1m lcd tv-m.Kisebb problémáim vannak vele:Infolive-ra azt írja nem támogatott, pedig dlna működik, viszont az meg nem viszi az mkv fájlokat(vagyis nem is látja őket),van egy egy terrabájtos külső merevlemezem ntfs-re formázva de azt sem ismeri fel(fat 32-nek semmi értelmét nem látom mert az max 4gb-os fájlokat tud kezelni)-mit lehetne tenni vele hogy olvassa?A többi funkció jólműködik. Lehet ennek a típusnak is hackelni a fw-jét vagy hogy lehetne rávenni az mkv fájlok lejátszására?Szoftfrissítést csináltam de nem tapasztaltam változást(2009/04/17_001013 van most fent a régi 2008/10/02_001008 helyett) Van esetleg valakinek tapasztalata ezzel a készülékkel? -
need
addikt
Sziasztok
ez idáig valahogy senki nem tudta a választ vagy nem irta le..
véleményetek szerint...?
mi van akkor ha a számítógépen megosztott 5.1 hagos mkv filest UTP kábellel összekötve a B650 tévével majd a tvét összekötve optikai kimenettel 1 házirozi erősítővel akkor annak milyen lesz a hangja?
5.1 vagy sztereo??? -
Luissimo
veterán
tavalyősszel valamelyik oldalon LCD monitor volt, asszem 4900-ért.
Rendeltünk is vagy egy raklapnyit, de azota is várjuk.
Lehet hogy bekéne őket perelni ??Én ugytudom, mindig a kiirt ár az érvényes, annyiért kötelesek adni, ezt megszívták !!
Rakjatok a kosárba Ti is, hagyfoggyon !!!
-
joe007
tag
válasz
Luissimo #410 üzenetére
Nem lehet, hogy ez már kifutott termék és nem kapható, ezért akciós?
)
-
joe007
tag
válasz
Luissimo #410 üzenetére
Bakker ilyen hibát kiszúrni!
Mákos! Egyébként úgy tudom, ha így lemented az oldalt és ezt hitelesíted is akkor ezen az áron kell, hogy eladják. Persze ha nincs erre utaló kitétel az oldalukon feltüntetve! Mert olvastam már olyat, hogy vki egy árverésen pár dollárért vett egy bazi nagy hajót még nagy hírt is kavart a dolog, hogy mik kötelezik a hirdetőt és a vásárlót!
-
joe007
tag
válasz
Grat!
Én olyat olvastam eddig, hogy át kell állítani az országot és utána lesz más rögtön! De ezt kikeresve minden eddigi megtalált csatornám elvész, amivel 1 napot szórakoztam és mivel lementeni nem lehet ezért nem vállalkoztam rá!
Mán addig jutottam, hogy leszedtem a WDK-s cuccot a Yahoo-tól, ha más nem akkor belevágok egy kis fejlesztésbe, de akkor ahogy látom már ez se kell végre! -
Luissimo
veterán
KIHAGYHATATLAN AKCIJÓÓÓ !!
én ugy 10--12 darabot veszek is iziben !!
-
H4CKmyM1ND
tag
NA megcsináltam!
Szerviz menübe be kell lépni. (kikapcsolod a tv-t. INFO-->MENU-->MUTE-->POWER a távirányítón egymás után)
Szerviz menüben a CONTROL -ban valamelyik kb 3. almnübe belépsz. INFO LINK TYPE SERVER áttettem development-re. van még developing is azt nem próbáltam.
kikapcsoltam a tv-t hogy kilépjek a szerviz menüből.
bekapcsoltam a tv-t és megnyomtam az INTERNET@TV gombot. Widget letöltés, majd telepítés, majd mondja hogy törölte a 3 widgetet. Utána KÉK GOMB és megjelenik 5 widget.
PICASA WEB ALBUMS
NEWS
YOUTUBE
ACCUWEATHER
INDEX, igen az INDEX is!Elvileg más-más országbeállításhoz más-más widgetek elérhetőek.
Na jó hírolvasást!
-
(Darkwood)
őstag
Ave!
Szóval szeretnék egy LCD-t venni, de kompetensebb emberek véleményét kérném:
Az ár amit rászánnék az olyan 150-200k volna.
"Tányéros" Digi TV-m van és valószínűleg tarom, hogy annyira nem lesz szép a képem, de remélhetőleg egy m2ts vagy egy mkv fájl kárpótolni fog!
Off: Apropó Blue ray filmek: Ti milyen lejátszót ajánlotok, ami elég sok formátumot elvisz!?
-
joe007
tag
Sziasztok!
Ilyen Profile témával találkozott már vki (Yahoo Widget)? Mert szerintem itt lehet a probléma kulcsa, hogy miért nincs Index és egyéb Widgetünk! Link
-
H4CKmyM1ND
tag
válasz
denes123s #395 üzenetére
Már hogy lenne csak egy reklám? Ott van fehéren-feketén, hogy
"
Index.huKíváncsi rá, mi minden történik két tévéhíradó között? Tájékozódjon több forrásból! Az Index éjjel-nappal frissített hírei révén mindig naprakész lehet."
Már írta itt más is, hogy tökéletesen működik, de SENKI NEM VÁLASZOL!
Még annyit sem, hogy nem tudjuk
Nekem is a 3000.2 van fent de csak az US Today van fent a YouTube meg a ACCU Weather mellett.
Írtam a samsungnak az oldalukon kint lévő kásztömerker kukac babámf@sza pont hú ímél címükre.
Kapaszkodj. 2 nap múlva baszta vissza a méler démon hogy nincs ilyen cím!!!
Na erre mit mondjak?
SAMSUNG = nem 3 csillag, hanem 3 kalap sz@r. Ennyit a magyar samsung oldalról.
a 0680 számot már fel sem merem hívni, mert a végén belesípol majd valami hang, hogy a "budapesti számok hétjegyűek"
Na ennyit a kirohanásomról. Sorry.
-
reks
csendes tag
válasz
szabi__memo #376 üzenetére
A 100Hz tesztelésére milyen videót tudsz/tudtok ajánlani
Inkább filmeket tudok (vagy a Sonytól érdemes beszerezni a 100/200Hz-es demóit)
Transformers
2012
The incredible Hulk
Prince of Persia: The sands of timeSorrendben is ez. A Transformers-ben az elején a Kocka bemutatása csak 100Hz-től nem szaggat, és a Prince of Persia-ban néhány gyors panorámás kamerakörbeforgás már csak 200Hz-cel látható, amúgy homályos szaggatás.
Ezeket volt szerencsém egymás mellett levő Samsung tévéken összehasonlítani. (Ezekből elég a trailer is, vagy kivágott részlet, én is azt vittem.)
Bár a legnagyobb lépték egyértelműen az 50Hz és a 100Hz között látható (a beépített alsó fényújság demó semmire sem jó), a Hulk és a Prince of Persia esetében már a 100 és 200Hz közti különbség is jól érzékelhető. -
rígel
őstag
-
Khelben
nagyúr
A beállítás annyiból állt, hogy a háttérvilágítást levettem 4-esre 8-asról, meg a fényerőt is 40 körülire. Meg mindjárt a kontraszttal is játszok, mert a fehér kicsit égeti a szemem...
Fogyasztás így most 70W, standby-ban 1 alatt van. Igazából eddig a beállítások közül csak a háttérvilágítás volt hatással a fogyasztásra, más nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest