Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Dell notebook topic
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
psr220
csendes tag
válasz
nightshadow #2999 üzenetére
A 40C630 Pontosan 209.900 Ft
10-től nyitnak, felhívom őket, hogy most mit kezdjek ezzel a tv-vel. Semmi kedvem hurcolászni. Egyáltalán, ezek a csatlakozók valami alaplap-szerűségen vannak? Mert ha igen akkor megmagyarázná, miért csinálja az összes csatlakozón a mátrixos, csíkozós effektet. Most néztem, a HDMI1/DVI-n már jelet sem akar néha fogadni...fenébe. Ez nagyon garis téma lesz.
-
psr220
csendes tag
Kedves fórumtársak!
Újabb problémám akadt a tv-vel. Az előző 37"-os példányt zúgása miatt kicserélték 40c630-ra. Ment 1,5 hetet és az alábbi jelenséget látom: mátrix szerűen milliónyi vékony rózsszínes vonal futkározik a képernyőn, illetve színtorzulások is előfordulnak. A hátsó csatlakozók meglehetősen melegek. Ha mozgatom a csatlakozókat a csíkozás változik, néha el is tűnik, de szinte azonnal visszajön. Ezt akkor is produkálja, ha nincs semmi rákötve. Úgy vélem a hátsó csatlakozó panelben lehet valami érintkezési hiba/szálszakadás. A kérdésem az lenne, hogy ez garanciális hiba-e és ha igen, köteles vagyok-e visszavinni ezt a dög nehéz tévét ahol vásároltam (Media Markt) vagy kérhetek helyszíni javítást? A vásárlás már túl van a 3 napon, gondolom csere nem lehetséges.
Válaszotokat előre is köszönöm!
psr220
-
jlaci63
tag
"a jobb oldalt majd nem teljes szélességében kb olyan 1/5 részen!"
Inkább "teljes magasságában".
Ha szemből nézed, akkor valszeg bevilágítás. Akár garis is lehet.
Ha balról nézed, és jobb oldalt "tűnik" bevilágításnak, akkor lehet csak panel kifejezetten rossz látószöge a gond. Mivel a jobb oldalt így alacsonyabb látószögben nézed.
Sajnos nekem ez a nagy (egyben egyetlen) szívfájdalmam a LE40C630-cal. 75-105 fok között nem okoz gondot. Ha a középtől oldalabbra nézem, akkor már nagy a kékülés. Ez a panel sajnos ilyen.
-
need
addikt
Üdv..
mennyire érdemes foglalkozni azzal hogy a samu tévémen elég nagy a bevilágítás amikor sötét a kép!
46" tévém van C650!
a jobb oldalt majd nem teljes szélességében kb olyan 1/5 részen!
-
durkonorbi
tag
válasz
eric.cartman #2988 üzenetére
Így van ezért is írtam a fentieket ... anno mikor a gyári stick 20 felett volt, akkor más volt a helyzet ... most már nem éri meg... illetve buhera nélkül, mert buherával én 2000 Ft-os bolti árú stickkel wifizek... az megint más...
FW-ekkel vigyázni kell, az tuti, mert B650-nél is tele lett a Samu hócipője, és egy bizonyos fw verziótól kezdve nem lehetett ügyeskedni, persze erre is lett megoldás, csak körülményesebb...
-
vegyszer
addikt
helló!
a problémém a következő:
egy LE32B530 as tv az alany.
és azt az érdekes, vagy inkább lehangoló jelenséget vettem észre, hogyha egyszerre VGA (D-SUB), és HDMI jelen is be van kötve a PC képe, akkor a VGA jel esetén jobboldalt lelóg a kép egy része.
ha viszont HDMI-re váltok, a kép egy jól behatárolható tartományánál a közepesen gyors mozgásoknál, de néha még a közelstatikus képeknél is van egy határvonal, aminek a mentén a kép el-el tolódik, pillanatszerűen, mintha valami out of sync problémája lenne.
ugyanakkor ugyanezen jel, a D-SUB-on tökéletes (csak ugye nincs meg a jobb széle.ötletek, hogy mitől lehet ez?
lehet valahogy nagyreszetet csainálni a készüléken, hogy a menü minden egyes paramétere álljon vissza az alapértelmezettre?
köszi.
-
válasz
durkonorbi #2987 üzenetére
igen, valóban van egy típus ami a külföldi fórumozók szerint megy B650 gyári fw-el, de mikor rákerestem annó az árára, nekem szállítással többre jött ki mint 13eFt, így inkább br.12700Ft-ért házhoz szállítva vettem egy eredetit itthon.
Amúgy abban nem vagyok biztos, hogy a C szériával is menne a fent említett 3rd party típus...
Meg aztán ha menne is, senki nem garantálja, hogy mikor tesznek be valamit egy új gyári FW-be amitől megáll majd.Szvsz semmi értelme mókolni ezzel, ha nem akarod hekkelni a B-st, vagy ha C-sed van.
-
durkonorbi
tag
válasz
eric.cartman #2986 üzenetére
"de a gyári firmware-rel esély sincs mást használni"
Ez sem igaz így, mivel van olyan stick forgalomban ami használható gyári fw-el is, bár nálunk nem kapható, kintről rendelős, és mivel mostanra már normalizálódott annyit a gyári samu ára, hogy szállítással meg mindennel sem lesz sokkal előrébb az ember (max.2-3 ezer HUF-fal), már nem annyira hangsúlyos a dolog ... persze ez továbbra is B650-re, B450-el valóban nem!Garivesztést illetően: ez egy érdekes dolog... a Samsung lehetőséget biztosít számodra, hogy firmware-t frissíts, ami szép és rendes dolog, de hozzáteszi rögtön az első mondatban, ha megnézel egy FAQ részt a honlapjukon: ha a gyári fw-t nem a megfelelő készülékre teszed fel - ami ugye elvileg nem lehetséges, hiszen a készülék nem is engedné, esetleg ha modellszámot állítgatsz át a TV-n, de ebben sem vagyok biztos - akkor az garivesztéssel jár... már ez is kicsit fura, hiszen lehetőséget ad neked a frissítésre, de ha valami nem jól működne (és valljuk be ez könnyen előfordulhat olyan embernél, aki nem jártas ilyesmiben, mégis belevág, hiszen a samsung gyakorlatilag javasolja is ezt neked), akkor ugrott a gari?! Ki dönti el ezt? A szervizes ?! Hát igen.... ha a szervizes jó fej/jó napja van akkor azt mondja, ez rendben van és garis téme... mi a helyzet a hackelt firmwarrel? Szerintem hasonló a dolog a fogadtatást illetően... a szervizesen (is) múlik a dolog, nem is kicsit... egyébként aki belenyúl a TV fw-jébe annak amúgy is illik annyira képbe lenni a dolgokkal, hogy ha valami megkattan, akkor helyre tudja hozni (csendben megjegyzem samygoék is írnak erre megoldást) , hiszen itt már nem a gyár által biztosított szoftvert használjuk, hanem harmadik féltől valót, ami alapból nyilván nem egy garibarát lépés - mármint belepiszkítani ezzel a Samsung kereskedelmi stratégiájéba... de ez csak az én véleményem...
-
válasz
durkonorbi #2984 üzenetére
ez igaz, de a gyári firmware-rel esély sincs mást használni (de a B450-es szerintem sehogyan sem tudná)
Hack-elt firmware-rel megy a dolog B650-en. (ami ugye gari megvonást hozhat magával)
-
durkonorbi
tag
válasz
eric.cartman #2982 üzenetére
""nem veszi be" csak a gyárit: WIS09ABGN "
Apró kiegészítés: ha B650-es a TV akkor "beveszi" a nem gyári, de megfelelő chipsetes wifi sticket is, kis fw változtatás után ... apróság, de másoknak akik olvassák esetleg hasznos lehet...
-
Freestyle79
tag
Ilyen alaplap cserét sem hajtottak végre. Merőben eltér a B650-750-850 LVDS vezérlése a C630-650 és ettől felfelé lévő modellekétől.
Ugyanis 2008-ban az első 100Hz-es modellek úgy voltak megoldva, hogy egy külön FRC (Frame Rate Converter) panel állította elő az 50Hz-es képből a 100Hz-est.
A tavalyi modelleknél maga a videoprocesszor (scaler)Az idei modelleknél újra van külön FRC rész, csak épp már magán a main lapon van.
Az FRC után az LVDS adatpárok száma megemelkedik.
Pl a C650-es szérián 24 adatvonalpár megy a kijelző felé az LVDS-nél.
B650-nél viszont csak 12. -
-
gejala
őstag
válasz
Freestyle79 #2978 üzenetére
Nyilván nem procit cseréltek, hanem másik alaplappal gyártották a későbbi modelleket. Mindenesetre az biztos, hogy ugyanezt a smoothingot csinálják a későbbi B750-ek is, ami arra utal, hogy a C szériához hasonló az elektronikájuk.
-
kutyman
aktív tag
Sziasztok !
Tudom hogy marha meleg van, de normális hogy a tv-n (c550) lévő ki-bemenetek forróak ? (antenna, usb, hdmi, kompozit) -
-
dzsozefo
aktív tag
válasz
eric.cartman #2974 üzenetére
Igaz nem ilyen, csak 1 van rajta és az Radio -
Úgyhogy köszi, valóban ez a probléma....
-
dzsozefo
aktív tag
válasz
eric.cartman #2974 üzenetére
Köszönöm. Illetve még egy kérdés - Notebook - TV összekötése hanggal.
Most egy kék-vga kábelel van össze kötve gyönyörű képet ad a notebookról, de jó lenne hang is. Kivitelezhető? A notebookon nincs hdmi! Csak Vga kimenet
-
válasz
dzsozefo #2973 üzenetére
Valószínűleg a falban neked rádió antenna csatlakozód van, ezért nem tudod összedugni egy anya-apa antenna kábellel.
Valószínűsítem, hogy nem is árulnak nagyon olyat aminek mindkét vége ugyanolyan - de ha veszel egy megfelelő dugaszt, akkor rá tudod szerelni a vezetékre miután a nem kellőt levágtad róla - talán ez a legegyszerűbb megoldás.
Sok sikert
-
dzsozefo
aktív tag
Hali! beszereztem egy C450-es tv-t és megprobáltam bedugni az antennát de úgy nézz ki csak az egyik oldala jó a csatlakozónak.... ami a falban van az egy hüvelykes csatlakozás... bedugom az egyik végét... majd a tv- hátuljába is de ott megint csak ilyen lehetőség van... az antenna kábel pedig nem ilyen.
Létezik egyforma végű antenna kábel? Picit hülye kérdés, azért sorry...
köszi
-
jlaci63
tag
Nekem nincs egy hónapos a c630-asom?
Hol látom, ezen milyen FW vanMondjuk a szemem ennyire nem érzékeny, eddigi üzemmód: 90%-ban USB-ről divx mkv,
Az élmény nagyrészt inkább source-függő volt, mintsem beállítás kérdése.Ja, korábban elfelejtettem beírni, hogy plusz különbség c530 c630 között: c630-nak észrevehetően gyorsabb a TV csatornaváltás ideje.
-
gejala
őstag
Annak érdemes igazából új firmware-t felrakni, akit zavar az enyhe, de kikapcsolhatatlan temporal smoothing, ami kicsit elmossa a film graint. 1014-es firmware óta gyakorlatilag észrevehetetlen mértékűre csökkent, előtte látszik a kimerevített képen az eredeti film grain, míg mozgásban nem olyan. Akinek eddig se tűnt fel, hogy ilyet csinál a tévé, annak meg mindegy.
Ez a smoothing egyébként minden olyan Samsung tévét érint, amiben a 2010-es videóprocesszor van, például a tavalyi későbbi szériás B750-eket is. -
grabla
csendes tag
Frissítettem c650-et 1015.1 FW-re, szemmel látható dolgot nem tapasztaltam. (megy minden, ahogy eddig)
-
-
agy73p
senior tag
Megtennétek azt a szívességet, megnézitek, hogy a a tévétek vált-e automatikusan képarányt, ha pl Digi TV-nél mondjuk M1 (16:9) és egy 4:3-as adó közt váltogattok.
Esetleg azt is, hogy 16:9-es tévézés után hagyományos DVD lejátszónál 4:3-as filmnél vált-e. Köszönöm. -
BM1
csendes tag
válasz
eric.cartman #2959 üzenetére
Értem,köszi.Valószínűleg akkor a c-szériából fogok választani,mert dvd-lejátszót is rákötnék.
-
bulek
tag
Új firmware C650-hez 1015.1
Nagyon lassan jön,4-5k -
DeniBoy
aktív tag
Samsung wifi stick WIS09ABGN eladó
12k. ÚJ, 2009-2010 modellekhez jó, ami képes netezni, DLNA, Allsahare-re
Érd. PM. -
-
BM1
csendes tag
Sziasztok!
LCD tv vásárlására szántam el magam,konkrétan 4 Samsung közül akarok választani:
http://www.arukereso.hu/crt-lcd-plazma-tv-c3164/samsung/le32c550-p41454075/
http://www.arukereso.hu/crt-lcd-plazma-tv-c3164/samsung/le32c530f1wxxh-p41735399/
http://www.arukereso.hu/crt-lcd-plazma-tv-c3164/samsung/le32b530-p35545573/
http://www.arukereso.hu/crt-lcd-plazma-tv-c3164/samsung/le32c530-p41454096/Azt olvastam,hogy a B-és C-széria között összesen 1 év a különbség,a B-t 2008-ban,a C-t 2009-ben gyártották.Valószínűleg többről lehet szó,de szerintem ti sokkal jobban tudjátok ezt,ezért kérném a segítségeteket.Átolvastam mindegyik specifikációját,de olyan nagy különbségeket nem találtam.Előre is köszönöm a válaszokat!!
-
lettyke
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy,ezt mire tudnám használni a SAMSUNG LE40B620 TV-vel
Köszönöm előre is!
-
benyo
tag
mondjuk ezt már meg szerettem volna kérdezni, hogy aki használta a fészbúkot innen tv-ről, mi a tapasztalata vele? én csak megpróbáltam, de most vagy én bénázok vmit, vagy a t@köm tudja, de csak régebbi bejegyzések vannak fenn a tv-ben. kicsit továbbgondolva, ennek lehet azaz ok, h mindig áramtalanítva van a tv éjjelre?ugye ilyenkor ugrik az idő beállítás..
-
4.2-es PC Share Manager letölthető a Samu honlapról!
-
noxika72
tag
válasz
nightshadow #2950 üzenetére
Szép
Nekik mért van ilyen -
grabla
csendes tag
válasz
csemberlen #2949 üzenetére
Nem tudom, nekem szürke van, amúgy meg az alap eset, hogy márkakereskedésben általában drágábbak a dolgok, ezzel nem kell foglalkozni. A garancia az meg garancia...
-
nightshadow
veterán
Újabb 40C650 review: [link]
-
jlaci63
tag
-
grabla
csendes tag
válasz
csemberlen #2946 üzenetére
Samsungos, szerintem a legtöbb helyen olyat adnak, egyébként meg egyszerű, vásárlás előtt felhívod a kiszemelt helyet, hogy milyen garit adnak. Amúgy meg - ahogy hallom - a Samsung Magyarország eléggé pozitívan áll a vevőkhöz...
-
csemberlen
őstag
Ismerős azt mondta, hogy 185-195 közötti árakon tuti, hogy nem adnak gyári samsungos garancialevelet?! Nektek milyen garitok van?
-
csemberlen
őstag
válasz
nightshadow #2944 üzenetére
köszi ilyen oldalakat találtam, nagyon 1 szinten van az ár. Gondoltam 180 alatt jobb lenne
-
nightshadow
veterán
válasz
csemberlen #2941 üzenetére
argep.hu: [link]
-
csemberlen
őstag
szerintetetk hol lehetne jó árban kapni le40c650-et?
-
kutyman
aktív tag
Egy érdekesség: észrevettétek hogyha a tv-t külső hangszóróra állítjuk, akkor nem a kimenetet kapcsolja be, hanem a tv hangszóróit kapcsolja le. Tehát tv hangszóró beállításnál a tv saját hangszórói is szólnak, és az optikai kimeneten lévő cuccos is szól.
Vagy ez csak nekem furcsa ? (c550-em van) -
tempra1
csendes tag
sziasztok nem tudtok szoftvert samsung lcd le32c350d1wxxh modell számuhoz
Mert az usb-n kép zene megy de film nem.
elöre is köszi -
jlaci63
tag
válasz
bnorci71 #2932 üzenetére
Oké, így már vágom.
Én a DVB-T-t veszem egyelőre. Márciusban kivágtam a szolgáltatót, és egyelőr nem akarok előfizetni, mert nagyon olyan érzésem van, hogy egyik nem jobb a másiknál.
Öcsém ragaszkodott az 53 csatornához, neki digi-je van, kábel, szerencséjére ott működik STB nélkül a DVB-C, viszont a minőség elég F.O.S.
Ha hazajön külföldről megpróbálom előcsalogatni az jel infókat.Dr.Zoo
c630-on próbálva, infogomb megnyomásra előjön egy info ablak az adó paramétereivel. Majd nem felengedve a gombot 5 mp mólva átvált egy másik ablakra, ahol a jel infókat mutatja.
De állítólag a menü - öndiagnosztikában is elő lehet keresni, azt nem próbáltam.
-
jlaci63
tag
Én is kivártam a reg-gel, mert agyaltam egy darabig, hogy a 8 napon belül a kékülés miatt visszaviszem-e.
Viszont a nekem is megtetszett a c630, persze közrejátszott az is, hogy kiváló jel jön le az antennámról, és ez pozitív élményeket adott.A CAM modululos vétel az mi? Lehet, valami elkerülte a figyelmem.
-
ORCA58
addikt
Csak megemlítem, hátha valakinek újdonság. A SAMU honlapon lehet regisztráltatni a TV-t, és ez plusz 2 hónap garanciát jelent. Én még nem tettem meg, mert a CAM modulos vétel végére akartam járni előtte.
De már úgy a szívemhez nőtt ez a C650-es, hogy ŐT fogom regisztrálni. -
-
Nos nálam az a helyzet, hogy itt is van néhány csatorna ami (igaz nem mindig, de) kockásodik.
De amikor kockásodik, akkor tuti, hogy min.40-45 a bithibaarány (jellemzően 100-130) - szóval teljesen használható a beépített "műszer".Érdekesség, hogy időben is változik, mert ált. este jobbak a jelerősségek, dél körül és kora délután rosszabbak - akkor több adó kockásodik is...
Amit nem értek, hogy ugyanazon időben vannak 50 körüli jelerősséggel hibátlanul nézhető adók és vannak 30 körüli jelszintű (magas bithibaarányos) adók melyek nézhetetlenek...
Miért nem tudja az összes adót ugyanolyan jelszinttel adni a szolgáltató
-
ORCA58
addikt
válasz
Freestyle79 #2921 üzenetére
Freestyle79
Nem valószínű, mivel az analógot semmi nem zavarja, sőt meglepően szép képet képes produkálni. A
DVB-T is tökéletes, már ahol van jel. A jó DVB-T adásoknál 0 a bithiba, amelyik csatorna nem jön be ott maximuma a bithiba és gyakran 0 a jelerősség, de attól még érzékeli a csatorna létét.
Egy próbát azért megér.BBéci Fogalmam sincs. Nem tudom honnan lehet ezt megállapítani, ha egyáltalán lehet.
jlaci63
Ha nem jön be az INFO gombra, akkor a menüben : Öndiagnosztika - jelinformáció -
jlaci63
tag
válasz
BenceShearer #2924 üzenetére
Oké megnézem.
Mert közben, hogy nézegettem a neten, már fagyoll le az arcom, hogy 42 rugó egy ilyen mérűműszer.
Köszi
-
Freestyle79
tag
Csak egy tipp, próbáljátok meg úgy, hogy ne legyen a TV közelében bekapcsolt mobiltelefon!
Sajnos egy "újítás" következtében a tuneren kívülre, a panelra kikerült a demodulátor rész, ami így nem árnyékolt, és a mobiltelefon 4-5 méterről is képes leültetni a DTV részt. A sima analógot is zavarja, csíkol tőle rendesen... -
ORCA58
addikt
válasz
eric.cartman #2919 üzenetére
Nálam 65 körüli a jelerősség, 2 - 15 a bithiba. A kép nagyon szép éles, de hol ritkábban, hol gyakrabban kockásodik, vagy a hang nyekken egyet. Rossz esetben megismétli az utolsó pár szótagot.
Elvittem egy ismerőshöz a város másik felébe. C7000-es van neki. Az 98 - 100 jelerősséget ést 0-1 bithibát mutatott, de az is kockásodott. Az enyém ott is 5-10 bithibát és 65 körüli jelerősséget mutatott és persze kockásodott.
Egyébként a jelerősségre egyáltalán nem volt érzékeny a TV. Az antennások felnyomták az itteni maximumra majd drasztikusan csökkentették, a minőség nem változott.
Jelenleg kénytelen vagyok boxot használni.Be van tervezve a TV számára egy győri kirándulás, hogy tisztán lássak, csak még nem tudom hova és kihez megyek majd. . Szinte biztosra veszem, hogy ott szépen fog menni, mivel egy egyszerű teleszkópos antennával szépen foga DVB-T-s osztrák adókat egész kicsi jellel is.
-
-
Freestyle79
tag
válasz
BenceShearer #2917 üzenetére
Tényleg elszúrtam a linket, és már szerkeszteni nem tudom...
-
BenceShearer
aktív tag
válasz
Freestyle79 #2915 üzenetére
Látom, miért nem jön, a link rossz, most már ok!
Köszi!
-
BenceShearer
aktív tag
válasz
Freestyle79 #2915 üzenetére
Köszi, feltétlen megnézem!
Bár valamiért nem jön le, de majd később is ránézek, thx!
-
Freestyle79
tag
válasz
BenceShearer #2825 üzenetére
Forró új History a T-TDT5DEUC-hoz
[T-TDT5DEUC 1018.0-ig history]És a 1018.0 software
T-TDT5DEUC 1018.0 -
kormi0312
senior tag
sziasztok,
van egy B620-as tv-m ami B650-re van állítva. ha szeretnék rajta FW-t frissíteni, akkor melyiket tegyem fel rá?
köszönöm szépen előre is a választ!
üdv. -
tib-bee
tag
Sziasztok! Vettem egy 32-C530-as tv-t, de az istennek se tudok rajta szoftvert frissíteni. Most még az 1002-es van rajta. Letöltöttem az 1016-ost, felmásoltam pendrive-ra, ott kettőt kattintottam, kicsomagolta. Bedugom a tv-be, szoftverfrissítés, majd kiírja, hogy nem talált semmit
Még egy kérdés: a catalystban az ovescan-t nem lehet valahogy mindig 0-ra beállítani? Mert amikor játszok és felbontást vált a tv, akkor mindig keret lesz körülötte.Előre is köszönöm a válaszokat.
-
thumb
aktív tag
Nos! Az itten a helyzet hogy minden kedves fórumozónak igaza van aki az én kérdésemre írt választ. Kis fekete lyuk ami jack csak így kívülről meg nem mondtam volna hogy az az azt hittem hogy optikai mert ugye nem látok bele a lyukba meg amúgy is a falnak van tolva
.
De kipróbáltam és működik úgyhogy nagyon nagyon szépen köszönöm mindenkinek a felvilágosítást és a segítséget. Újabb bizonyosság történt arról, hogy sügér vagyok na de segond legalább tényleg volt aki segítsen és segített is. Mégegyszer köszönöm mindenkinek
-
Hami1010
csendes tag
Sziasztok,
Nemrég vettem egy le40b620r3w típusu tv-t, a kédésem, hogy megoldható-e USB-n keresztül .avi kiterjesztésű videók lejátszása?
A fórumban visszaolvasva már kiderült, eredetileg csak képeket tudok nézni és zenéket tudok lejáccani.
Talán még annyi hogy ezt a fájl kéne letöltenem és elindítanom egy pen-drive-on a TV-n: Fájlnév: "Upgrade File (ver.T-CHL5DEUC-2009.0)"
Link: http://www.samsung.com/hu/consumer/detail/detail.do?tab=support&group=televisions&dType=D&type=televisions&menu=download&disp_nm=LE40B620R3W&model_nm=LE40B620R3W&model_cd=LE40B620R3WXXH&language=&subtype=lcd-tv&mType=FM&prd_ia_cd=02010100&vType=&cate_type=allLegyen kedves valaki ebben megerősíteni vagy kijavítani, nem szeretném bukni amatőr próbálkozással a garit....
Előre is köszönöm...
-
jlaci63
tag
válasz
zolynet #2895 üzenetére
Én az ócskapiacon 1000 huf-ért vett lepkeantennával nézem Kecskemétről a szentesi adót.
Tökéletesen jön a digitális földi.A Média playere USB-ről eddig tökéletesen kezelt mindent, ma kipróbálom a kölcsönbe kapott
The.Bourne.supremacy.2004.Bluray.retail.1080p.x264.dts.hun-t (13 GB),
Nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz.
(Samu LE40C630) -
thumb
aktív tag
válasz
Freestyle79 #2901 üzenetére
Persze! Ha hazaértem dobok fel, holnapra ott lessz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt házban kínál csúcsteljesítményt az Oppo Find X8s
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Politika
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest